• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden soğur mu?

Fena sogur,oyle boyle degil yani asiri sogur..
Ama fiziksel ozelliklerinizden degil dusunce tarzinizdan sogur..
Ben su yazidiginiz 4 satirdan sogudum misal..
Yahu biraz kendinize guvenin..Vay catlagim var,yok suratim sonmus kirec gibi.Sanki adam da bos zamanlarinda modellik yapiyor..Zaten insta uzerinden fotolarla oynaya oynaya bir hal oldu millet,biraz dogal olun ne kaybedersiniz.
Bir hafta sonu da ev haliyle git bulusmaya,ne kaybedeciksin yani..
Zaten adam iki makyaja tav oluyorsa,sokak illaki senden guzelleri de vardir..
Madem ileriye donuk bir iliskin var kafandaki sorulardan da arinmis olursun..

images

Sevgiliniz böyle bişey mi? Kendinize güvenin biraz. Ameliyat sağlık sorunu herkesin başına gelebilir. Ne malum onun da evlendiğin gün sakat kalmayacağı? Sen bırakıp kaçacak mısın? Yüzün pürüzsüz değilse cildiyeye git, selülitin varsa spor yap madem o kadar şikayetçisin
Sevgilisi boyle olsa,simdiye kadar bizi yazacak takati kalmazdi,ilk karsilastiklarindan heyecandan inme gelirdi muhtemelen..
Sonrasinda, benmari usulu cikolata gibi oldugu yerde hafif hafif eriyip giderdi :KK70:

kendini aşırı derecede değiştirecek kadar fazla makyaj yapmanı tavsiye etmem. elin çüküpirensi için değil, kendin için. sen neysen o'sun çünkü. çok fazla makyaj cilde de bayağı zararlı. ayrıca sevgilin nasıl bişeydir diye düşünüyorum, türk erkeklerine bakınca o hayran olduğumuz yabancı ünlülere zerre yaklaşan yok tip konusunda. yani sevgilin bi alain delon falan değilse bu kadar gözünde büyütmene gerek yok. ilah mı tanrı mı bu kardeşim? bi üye daha vardı, sevgilisi buna görüntülü konuşurken yan dön burnuna bakayım falan demişti üye de bayağı bozulmuştu haliyle. laf arasında sevgilisinin yakışıklı olduğunu falan söylüyordu. onu da düşünüyorum ne kadar yakışıklı bir adam olabilir ki bu? kızlar bi kendinize gelin ya. biz öyle aşırı güzel ve yakışıklı tiplerden oluşan bir ırk değiliz. kendimizi de olduğumuz gibi kabul etmeliyiz.

zaten evlendikten sonra sen pijama, eşofman altı tarzı ev giyim kategorisinde giyinen, hele çoluk çocuk olduktan sonra saçını taramaya bile fırsat bulamayan bir kadın, herif de kilo almış, götü göbeği salmış, beyaz atletiyle tv karşısında uyuklayan bi tipe dönüşecek muhtemelen, neden kasıyorsun ki :D insanların çoğu böyle, ben olunmamasından yanayım ama doğallığın da saklanması son derece yanlış. tamam herifi gözünde büyütme ama sen de makyajdan önce / makyajdan sonra tarzı farklı görünen biri olmamalısın.

Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum 😔

Adamın tavrını öğrenmek için evlenmeyi beklemenize gerek yok ki.

Takma saç , kirpik , tırnak kullanıyorsanız çıkartın. Yüzünüzü gözünüzü makyajdan arındırıp ; hakikaten sıfır makyajla buluşun erkek arkadaşınızla. Mesela pazar günü izinliyseniz sabah yürüyüşü sonra çay simit vs gibi basit bir buluşma planı yeterli olacaktır.

images

Sevgiliniz böyle bişey mi? Kendinize güvenin biraz. Ameliyat sağlık sorunu herkesin başına gelebilir. Ne malum onun da evlendiğin gün sakat kalmayacağı? Sen bırakıp kaçacak mısın? Yüzün pürüzsüz değilse cildiyeye git, selülitin varsa spor yap madem o kadar şikayetçisin

Bu kim be yaf adı nedir😦
Hayaller hayatlar olmuş hayaller bu adonis abi, hayatlar doblocu enişte😐😐😐😁😁🤐

Sen karşındakinin Henry cavill olduğunu mu zannediyorsun🤣
Killi göbekli hele birde küçükse enişte o düşünsün 🤣🤣🤣
Kendine güven hiçbirimiz kusursuz değiliz bebek
Gercekten seven kusurlarınla sever takma kafana
onun bile kolları kısa :P

Ay şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…

:KK61:
Seks sonrasını geç, öncesi yıkanmayan, günlük duşunu almayan var yahu.
Kaç günlük teriyle geliyor değiyor falan ıyhh.

Bundan sonra makyajsız ve kusurlarınızı da belirtin madem. Buna göre gerçek kişiliğinizi mi yoksa rimel, fondöten, bacak vs mi seviyor anlamis olursunuz. sonrada yolunuza ona gore devam edersiniz

İtiraf etmek gerekirse ben de soğur gibi düşünmüştüm. Evli olmayınca bilemiyor insan. Birbirinin kusurlarını hakaret olarak söyleyenler ve tiksinenler çevremde var. Kılından tutun selülitine kadar. Haliyle bunları duyunca çoğunluk takıyordur diye düşünüyordum. Demek ki takmayan bir kısım da bayağı varmış.

ben şeyimin rengine bile takmıştım kafamı. nişanlım aksine çok beğendi ahahahhahaha.

erkekler o kadar da "fiziğe" bakmıyor. sadece güler yüzlü olun, trip atmayın ve libidonuzu yüksek tutun, cesur olun yeterli.
Erkekler için şey olsun önemli değil diyosun yani🤣🤣
Bide özellikle bakıp çok begendimmi dedi😂🤣🤣

Back
X