Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlenmeyin o zaman bu kadar basit. Yada evlendiğinizde sizin fiziksel görünüşünüzü beğenmeyeceğini düşündüğünüz bir adamla neden evlilik düşünüyorsunuz? Allah başka dert vermesin.
Evlenmeyin o zaman bu kadar basit. Yada evlendiğinizde sizin fiziksel görünüşünüzü beğenmeyeceğini düşündüğünüz bir adamla neden evlilik düşünüyorsunuz? Allah başka dert vermesin.
Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
benim de bacaklarımda çatlaklar var, yüzümde de ergenlikteki sivilcelerden iz var. birlikte olduğum hiçbir kişi hatta hiçbir arkadaşım ya da akrabam bile bunlarla ilgili kötü bir şey söylemedi şu ana kadar. erkek arkadaşımın bacağımdaki çatlağın farkında bile olduğunu sanmıyorum açıkçası... çok fazla büyütüyorsunuz. üstelik o çatlaklar sandığınızdan fazla kadında var, kusur filan değil yani. vücudunuzdaki izi bilemem tabii ama erkek arkadaşınız sizi seviyorsa zaten böyle şeylerin lafını bile etmez. ediyorsa o insan sizi sevmiyordur.
Sizi beğenmeyeceğini düşünüyorsanız neden o kişiyle evlilik düşünüyorsunuz demek istedim. Evleneceğin kişi seni her halinle beğenmeli böyle olmalı benim evlilik düşüncem. Sizi siz olduğunuz için kusurlarınızla sevecek biri olursa neden olmasın.
Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum
bak canım.
seni seven biri ne kırışık görür gözü ne ameliyat izi.
sadece seni ve duyduğu muhabbeti görür.
eninde sonunda o kafayı taktıklarınız değişmeyecekmi.
karşı koyabilmek bir yere kadar.
Rabbim sağlık versin.
ben olsam ameliyat izimi de söylerdim.
şöyle düşünün;eğer sizin kadar takıntılıysa zaten kuracağınız yuva sadece genç kaldığınız dönem kadar sürecektir.
ve duyulan sevgi sahte olacaktır.