• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden soğur mu?

Erkekler için şey olsun önemli değil diyosun yani🤣🤣
Bide özellikle bakıp çok begendimmi dedi😂🤣🤣
Aynen şöyle oldu, ben rengini beğenmiyorum açtırmayı düşünüyorum dedim. O da çok güzel dedi hiçbir şeye gerek yok dedi.

Erkekler çok da bakmıyor ya.

Bir de kendisi sarışın. Ondan dolayı biraz kendimi kötü hissetmiştim. Ama çok güzel yaklaştı hep Allah razı olsun valla.

Ay şu kk daki konuları okuduktan sonra zaten psikolojim bozuldu. Dişlerini havluya silen mi dersin, tuvaletten sonra elini yıkamayan mı, seks sonrası yıkanmayan mı, odayı yellenerek gazla dolduran mı dersin…

:KK61:

Bunlarla kimler evleniyor diyordum, buraya üye olunca gördüm 😂

Dişini havluyla siliyor ama maaşını bana veriyor, tuvaletten sonra elini yıkamıyor ama beni çok seviyor, seviştikten sonra yıkanmıyor üç haftada bir duşa giriyor ama kocişime aşıkım.
İyi ki görmemişim bu konuları 🤮

Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum 😔
Öncelikle kendinize güvenin ve kendinizi sevin. Bu ve benzeri sebepler ayrılık sebebi olursa yallah başka kapıya dersiniz 🤷‍♀️
Ayrıca yanında osura osura uyuyacak adam zaten 😅Biz evliler dizilerde ki gibi evde ful porselen makyaj abiye ve röpteşambır gezmiyoruz rahat ol 🤣🤣

Arkadaşlar merhaba ben 28 yasındayım erkek arkadasım var ciddi yolda ilerliyoruz fakat beb aşırı derecede fiziksel özelliklerime takıntılı biriyim yani bir ameliyat gecirmistm vücudumda onun izi var bacaklarımda catlaklar var yüzümde cok pürüzsüz sayılmaz. Korkum evlendikten sonra eşimin benim kusurlarımı görüp benden soğuması. Beni gördüğünde en bakımlı halimle makyajlı falan görüyor ama evlilikte her türlü kusurumu görecek cok stres yapıyorum 😔
erkekler catlak falan gormez merak etme

ya kiyamam cok tatlısın

6 sene evli kaldim catlaklarim var adam farketmedi bile 😂

sevgi dış görünüşe bağlı değil bunu unutma

Benim eşim şekilci değil gözü görmez. Bence genelde erkekler çok şekilci olmuyor. Ama eşinin kilosuna kafaya takan erkek gördüm. Gayet de tipsiz Bi adamdı. En azından karısı ondan çok daha güzeldi. Yani böyleleri de yok değil. Elbet selüliti lekeyi falan takan da vardır. Bunun cevabı sizde. Sevgilinizin nasıl biri olduğunda.

Kesin soğur bence. Biz evli hatunlar hep mermer gibiyiz çünkü. Ne iz ne leke ne kıl tüy ne selülit. Hepimiz her daim bakımlı, misler gibi kokan, pembe kaka yapan yaratıklarız (!)

O makyajı biraz hafifletin bari düğün sabahı şok geçirmesin adam.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gülmekten altıma pembe kaka yapacaktım az daha

Tavsiyem dogal halinizle de cikin karsisina. O alişsın diye degil siz durumu gorun diye. Seviyorsa sizin her halinizi cok sever zaten. Bunu gormek sizi rahatlatır baya.

Insan sevdigini her türlu seviyor inanın

Biri sizi olduğunuz gibi sevmiyorsa sevmesin zaten. Yeri gelecek hasta olup kusacaksınız, hamile kaldığınızda karnınız kocaman olacak belki çok kilo alacaksınız, Allah korusun belki bir gün yatalak kalacaksınız tuvalete gitmek için bile yardımına ihtiyaç duyacaksınız. Hayat kocaaamaaan ihtimaller silsilesi iken sizden çatlağınız var, barbie değilsiniz diye soğuyacak kişi bırakın soğusun. Yüzünüzdeki pürüzler de, çatlaklarınız da sizin. Size ait şeyler ve kusur değiller. Kendinize bu kadar yüklenmeyin, hayat sosyal medyadaki karelerden ibaret değil, hayatın gerçekliği bambaşka. Bu endişelerinizi müstakbel eşinizle paylaşın bakın tepkisi ne oluyor? Ümidim gülüp geçmesi, sizi rahatlatmaya çalışması yönünde. Aksi bir tepki verirse zaten geç olmadan kendi yolunuza bakın.

Pembe kaka yerine çilek kokulu kalp çıkaran varmış, çok kıskandım. Ben de çalışıcam kalp çıkarcam.
pink-poop.gif

Gerçekten sen olduğun için seviyorsa neden soğusun ki seven insana sevdiği hep güzel gelir. bende sevgiliyken dışarda buluşurdum, saçlarım, makyajım,kıyafetim özenirdim hep. Şimdi evde en kötü halimle beni övüp güzelsin falan deyince içimden aynaya bakıp kendime şaşırıyorum 😂 bu halin ne diye sürekli evin içinde eleştiren birini düşünemiyorum, öylesi de uzak olsun zaten . Eşim de öyle sadece kadınlar değil ki o da dışarda daha bakımlı görünürdü,şimdi evde her halini görüyoruz

Bunlarla kimler evleniyor diyordum, buraya üye olunca gördüm 😂

Dişini havluyla siliyor ama maaşını bana veriyor, tuvaletten sonra elini yıkamıyor ama beni çok seviyor, seviştikten sonra yıkanmıyor üç haftada bir duşa giriyor ama kocişime aşıkım.
Bizim dışarda yanlarından geçerken burnumuzun direği kırılsın millet koca diye eve alıyor :)

Biz de evlenene kadar esim beni makyajsiz gormemistir. Ben de bir ara bu panigi yasamistim. Sonra nisanlilik suresince makyaji gun gun azalttim. Evlenmeden once sifir makyaja kadar indirdim ve o bu sureci hic anlamadi 😀😀😀😈😈😈

Back
X