evet ınadına yapıyor gibi görunuyor,
şimdi sözlenmıssınız her sey duzgun gıdıyor erkek ya malum evlılıkten korkuları vardır
bakabılecek mıyım
acaba dogru kısıyle mı evlenıyorum
dogru mu yapıyorum gıbı
düşüncelerı vardır.
benim bir erkek arkadasım evlenmeden evvel eşini denedıgını soylemıstı,
bıraktırmaya calıstım bakalım bırakıyor mu benı demıstı,
bırakmadıgından emın oldugumda evlendım dedi
garipliğe bakın..... erkeklerr işte.....ıyı davran canım.
gerçekten de bunlara akıl sır ermiyor, denemiş inanamiyorum, ya o esnada hayatındaki insanı kaybetseydi
iyi davran diyosun da çok sinirim bozuluyo artık beni hiç anlamaya çalışmıyo..ben hep kendi kendime üzülüyorum. insan sözlediği biri için sürekli ağlar mı ben öyle oldum artık.. bi yandan evdekilere bişey belli etmemeye çalışıyorum bi yandan kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum ama hiç yardımcı olmuyor bana. o sevmediğim arkadaşının yanında kalacakmış bu gece. hep kendimden taviz veriyorum sıkıldım artık ama ayrılamam da çok seviyorumm.. ooff ooofff........
peki onların bu deneme süreçlerinde biz ne yapacağıızz ??
boyle durumlarda olayın ustune gıtmek erkeklere cok ters teper canım.. koseye cekılıp azıcık beklıyıp degerlendırceksın.. baska turlu senı sevıp sevmdıgını senı ozleyıp ozlemedıgını goremezsın..
umarım alıngan davranıyorsundur aranız aslında cok ıyıdır..
sevgili kolonya; durumumu o kadar iyi özetlemişsin ki.. evet ağlıyorum sürekli o hiç bişi yok diyo daha çok üzülüyorum..
ama ikiniz de aynı şeyleri söylemişsiniz arkadaşlar sanırım ben de bunu deneybilirim.. bakalım kendimi biraz geri çekince neler olacak? ama korkuyorum ya benim kendimi geri çekmemi fırsat bilip daha çok uzaklaşırsa benden ?
biraz risk gibi görunse de aslında doğru olan bu gibi geliyor bana,
çünkü bu sekılde sen koştukca o kaçıcak düşünmek ıstıyecek
sen belki de farketmemiş gibi yapmalısın.
yani o kısımları net değil ama yapmaman gereken tek şey cıldırarak askııım benı sevmıyorsunn elımı tutttt neden boylesın yapmaaaa demen,
bu üstüne düşme hali dışında her seyı yapabılırısn :) kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben yardım istiyorum sizlerden.. kafam çok karışık beni dinleyip bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım..
1 yılı aşkın bir süredir bir ilişkim var. ilk defa bu kadar uzun süreli bi ilişki yaşıyorum. en başından beri herşey çok güzel gidiyor. eylül ayında sözlendik bile. ama son zamanlarda bana karşı tavırları biraz soğuk gibi geliyor. eskiden yolda yürürken hiç elimi bırakmazdı şimdi hep eller cepte. ona bunu söylediğim zaman " her dakka elini tutamam ki. fark etmedim bile böle olduğunu " diyor. sadece bu da değil. benden kaçıyor gibi sanki. eskiden hiç benim yanımdan ayrılmazdı şimdi arkadaşlarına gitmek istiyor sürekli. sorduğum zaman da " bunaldım evde durmaktan. kafa dağıtıyorum onların yanında " diyor. ama ben hiç bi yere gidemiyorum ve bunaldığımı söylediğim zaman sanki suçlu ben oluyorum. aslında biraz haklı kriz nedeniyle iş yok sürekli evde sıkılıyor tabi ama benim de elimden bişey gelmiyor. en son bugun yine aynı mevzular yüzünden tartıştık ben de " mecbur deilsin benmle evlenmeye ayrılalım o zman dedim" bu sözlerime çok üzüldüğünü de fark ettim sonradan. konuştuk hallettik problemi ama bu akşam tam bugun tartıştığımız konuya inat yapar gibi hiç sevmediğim ve bunu bildiği bir arkadaşına gitti. ev taşıyacakmış arkadaşı ona yardım edecekmiş falan filan.. çocuğu o da sevnmiyo ama gitti.. üstelik gece de kalabilirmiş.. sanki bana inat yapıyomuş gibi..
bilemiyorum arkadaşlar kafam karışık.. sizce benden vazgeçmiş midir? üstelik biz evlenmeyi düşünüyorduk söz de yaptık ama şimdi kafam karıştı.. acaba istemiyo olabilir mi artk beni.. arkadaşlar yardım lütfeeennnn ....
sevgili adalayda; ona sorarsam herşeyi ben büyütüyorum zaten aslında hiç bişey yok herşey yolunda falan filan.. ama gözle görülür bir durgunluk var bana göre ama bunu ona anlatamıyorum.. yok diyoo sanki ben uyduruyormuşum gibi..
sevgili kolonya; durumumu o kadar iyi özetlemişsin ki.. evet ağlıyorum sürekli o hiç bişi yok diyo daha çok üzülüyorum..
ama ikiniz de aynı şeyleri söylemişsiniz arkadaşlar sanırım ben de bunu deneybilirim.. bakalım kendimi biraz geri çekince neler olacak? ama korkuyorum ya benim kendimi geri çekmemi fırsat bilip daha çok uzaklaşırsa benden ?
Sevgili Cesmi naz önceki notuma buradan devam ediyorum. Bu olayın üzerinden tam 10 yıl geçti, bu 10 yıl içinde çözebildiklerim şunlar; sorun sorunumuzu konuşamamaktı. Ben gerçekten onunla evlenmek istemiş miydim? O kendini benim yanımda eğitim düzeyi açısından kötü mü hissetmişti bunu bastırmak için mi sorunlar yaratmıştı? Tüm bunlar hala kafamda soru işaretidir. Üstelik yıllar sonra ayrıldığımız dönemde bazı sağlık sorunları yaşadığını sonradan öğrendim. Sevgili Cesmi Naz, ağlamak sorunu çözmüyor evleneceğin erkek te olsa sonuçta o ayrı bir birey ve kendi içinde bir şeyler yaşıyor olabilir. Önce kendine bu adamı isteyip istemediğini sor, onu istiyorsan sorununuzu öğrenmek için konuşmayı deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?