benden vazgeçmiş olabilir mi??

xyzt-5544

-❤️-
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
23.600
17.905
498
arkadaşlar ben yardım istiyorum sizlerden.. kafam çok karışık beni dinleyip bana yardımcı olursanız çok mutlu olacağım..
1 yılı aşkın bir süredir bir ilişkim var. ilk defa bu kadar uzun süreli bi ilişki yaşıyorum. en başından beri herşey çok güzel gidiyor. eylül ayında sözlendik bile. ama son zamanlarda bana karşı tavırları biraz soğuk gibi geliyor. eskiden yolda yürürken hiç elimi bırakmazdı şimdi hep eller cepte. ona bunu söylediğim zaman " her dakka elini tutamam ki. fark etmedim bile böle olduğunu " diyor. sadece bu da değil. benden kaçıyor gibi sanki. eskiden hiç benim yanımdan ayrılmazdı şimdi arkadaşlarına gitmek istiyor sürekli. sorduğum zaman da " bunaldım evde durmaktan. kafa dağıtıyorum onların yanında " diyor. ama ben hiç bi yere gidemiyorum ve bunaldığımı söylediğim zaman sanki suçlu ben oluyorum. aslında biraz haklı kriz nedeniyle iş yok sürekli evde sıkılıyor tabi ama benim de elimden bişey gelmiyor. en son bugun yine aynı mevzular yüzünden tartıştık ben de " mecbur deilsin benmle evlenmeye ayrılalım o zman dedim" bu sözlerime çok üzüldüğünü de fark ettim sonradan. konuştuk hallettik problemi ama bu akşam tam bugun tartıştığımız konuya inat yapar gibi hiç sevmediğim ve bunu bildiği bir arkadaşına gitti. ev taşıyacakmış arkadaşı ona yardım edecekmiş falan filan.. çocuğu o da sevnmiyo ama gitti.. üstelik gece de kalabilirmiş.. sanki bana inat yapıyomuş gibi..
bilemiyorum arkadaşlar kafam karışık.. sizce benden vazgeçmiş midir? üstelik biz evlenmeyi düşünüyorduk söz de yaptık ama şimdi kafam karıştı.. acaba istemiyo olabilir mi artk beni.. arkadaşlar yardım lütfeeennnn ....

Son düzenleme:
evet ınadına yapıyor gibi görunuyor,
şimdi sözlenmıssınız her sey duzgun gıdıyor erkek ya malum evlılıkten korkuları vardır
bakabılecek mıyım
acaba dogru kısıyle mı evlenıyorum
dogru mu yapıyorum gıbı
düşüncelerı vardır.

benim bir erkek arkadasım evlenmeden evvel eşini denedıgını soylemıstı,
bıraktırmaya calıstım bakalım bırakıyor mu benı demıstı,
bırakmadıgından emın oldugumda evlendım dedi

garipliğe bakın..... erkeklerr işte..... ıyı davran canım.

iyi davran diyosun da çok sinirim bozuluyo artık beni hiç anlamaya çalışmıyo..ben hep kendi kendime üzülüyorum. insan sözlediği biri için sürekli ağlar mı ben öyle oldum artık.. bi yandan evdekilere bişey belli etmemeye çalışıyorum bi yandan kafamdaki soru işaretlerini gidermeye çalışıyorum ama hiç yardımcı olmuyor bana. o sevmediğim arkadaşının yanında kalacakmış bu gece. hep kendimden taviz veriyorum sıkıldım artık ama ayrılamam da çok seviyorumm.. ooff ooofff........

gerçekten de bunlara akıl sır ermiyor, denemiş inanamiyorum, ya o esnada hayatındaki insanı kaybetseydi

gerçekten de bunlara akıl sır ermiyor, denemiş inanamiyorum, ya o esnada hayatındaki insanı kaybetseydi

evet canım çok çatlaklar var resmen,
ve dedım ki e sevmıyor muydun kızı?
yooo cok sevıyordum ama denemelıydım hayatımı paylasıcaktım
-tatlicadiarzu-
cok delıler var yaa

peki onların bu deneme süreçlerinde biz ne yapacağıızz ??

anladım canım o aramadıkça gıdıyor gıbı yaptıkca sogudukca sen neden neden neden dıye beynın kendı kendını kemırıyor aglamaktan heba oluyorsun bılıyorum
ben de flört esnasında aynılarını yasıyorum yasadıkca aglıyorum sonra dıyorum kı kızım az uzak dur bakalım aklı basına gelıcektır hıc umursama sonucta oturmus bır ılıskın var sakin ol,

böyle böyle kendımı telkın edıyorum bır bakıyorum baska seyler olmus aramaması degıl umrumda olan baska seyler olmus.

senınkı de o hesap az sogut kendını az ara az konus bılmem kı bugunlerde durgunum dersın sorarsa da,

uzak duran sen ol bak bakalım o zaman o farkedecek mı degısımı
:teselli: sevmese sözlemez inan.

boyle durumlarda olayın ustune gıtmek erkeklere cok ters teper canım.. koseye cekılıp azıcık beklıyıp degerlendırceksın.. baska turlu senı sevıp sevmdıgını senı ozleyıp ozlemedıgını goremezsın..
umarım alıngan davranıyorsundur aranız aslında cok ıyıdır..

peki onların bu deneme süreçlerinde biz ne yapacağıızz ??

az sogut kendini uzak dur tatlım

o farketsın ılıskıde aa sevgılım degıstı mı acaba ? desın

dene bır uzaklasacagını sanmıyorum,

sonuc olarak bakarsan;
zaten şu anda da cok hos değilmiş durumunuz

a.s.

düşünen sen ol sevıyorum sorun yok ama yogunmuyum
yorgun muyum neyım bılmıyorum dersın :1rolleyes:

öyledir muhtemelen, normalden biraz sapma göstermiş diye sevgilisi,
kızımızda da tabi biraz sogukluk oluşmuş,
gecicektir. :1hug:

sevgili adalayda; ona sorarsam herşeyi ben büyütüyorum zaten aslında hiç bişey yok herşey yolunda falan filan.. ama gözle görülür bir durgunluk var bana göre ama bunu ona anlatamıyorum.. yok diyoo sanki ben uyduruyormuşum gibi..
sevgili kolonya; durumumu o kadar iyi özetlemişsin ki.. evet ağlıyorum sürekli o hiç bişi yok diyo daha çok üzülüyorum..
ama ikiniz de aynı şeyleri söylemişsiniz arkadaşlar sanırım ben de bunu deneybilirim.. bakalım kendimi biraz geri çekince neler olacak? ama korkuyorum ya benim kendimi geri çekmemi fırsat bilip daha çok uzaklaşırsa benden ?

biraz risk gibi görunse de aslında doğru olan bu gibi geliyor bana,
çünkü bu sekılde sen koştukca o kaçıcak düşünmek ıstıyecek

sen belki de farketmemiş gibi yapmalısın.

yani o kısımları net değil ama yapmaman gereken tek şey cıldırarak askııım benı sevmıyorsunn elımı tutttt neden boylesın yapmaaaa demen,
bu üstüne düşme hali dışında her seyı yapabılırısn :) kaydirigubbakcemile3

ya aslında ben ayrılalım bile dedim kabul etmedi çok üzüldü falan filan.. şimdi denemediğim bi bu yöntem kaldı onu da deneyim barii belki işe yarar da aramızdaki bu tatsız sorun hallolurr..yerimseniben en azından bu akşam ona mesaj atmayarak bu dediğiniz yönteme başlayabilirim a.s.

bence sende geri çek biraz kendini cnmm.. arkadaşlarınla buluş elini tutmayınca ses cıkarma.. birazda böyle sen davaran.. belki anlar hatasını senle ilgilenir :teselli: :1hug:

o zaman bundan sonra da ben elimi cebime sokup gezeyim :) dedikleriniz doğru aslında bu akşamdan başlıyorum bakalım onunla ilgilenmemeye ne zaman fark edecek ona karşı olan tavrımı CADIARZU

ya düşündüm de ben bu akşam eğer ona msj atmazsam yatmadan önce arkadaşında kaldığı için trip attığımı düşünecek bu sefer yarın iyice büyük kavga edecez ve ben onu önemsemiyorum havası verirken daha çok önemsiyor olacam aslında.. off yaa .. ne yapayım ben şimdii ???

canım biz bayanlar çok ilgi göstermekten kaybediyoruz bence. Bende dün buna benzer bi olaydan dolayı kavga ettim. Bence çok ilgi göstermemek ve en önemlisi sevdiğini fazla belli etmiyceksin çünkü hemen şımarıyor bu erkek milleti. Ve bende senin gibi elimi niye tutmuyosun yok kolumu niye tutmuyosun gibi şeyler sordugumda hemen ben büyütmüş oluyorum ve kavga çıkıyor. Ben şuna karar verdimki fazla soru sormaktan erkekler sıkılıyor ve biz dırdırcı oluyoruz. Bence hiç umursamamak en iyisi susmayı başarabilmemiz gerekiyor arkadaşlar tabiki bazı noktalar var herşeydede susalım demiyorum yanlış anlaşılmasın ama hani niye şöyle yapmadın niye böyle gibi soruyoruz ya onlara ahret sorusu gibi geliyor.

Sevgili Cesmi Naz,
Sana kendi yaşadığım bir deneyimi anlatmak istiyorum. İlk nişanlım beni elde etmek için çok uğraşmıştı sonunda da başarmıştı. Aramızda eğitim düzeyi farklılığı vardı ama iş hayatında iyi bir konumdaydı. Nişanlandıktan sonra aramızda durup duruken ufak şeylerden sorun çıkmaya başladı. Sonra giderek uzaklaşmaya başladı benden, sonra bir bayramda kendini şehir dışında ailesine ait bir eve kapattı, beni hiç arayıp sormadı. Tüm bu olanlarla ben çok üzüntü duydum, telefon açıp yanına gittip, ağlayıp bağırdım gerçi o gün barıştık ama sonrasında ilişki zaten yaralıydı hepten dağıldık 1 ya sonra da ayrıldık. Çok üzüldüm nedenini hep sorguladım.

Sevgili Cesmi naz önceki notuma buradan devam ediyorum. Bu olayın üzerinden tam 10 yıl geçti, bu 10 yıl içinde çözebildiklerim şunlar; sorun sorunumuzu konuşamamaktı. Ben gerçekten onunla evlenmek istemiş miydim? O kendini benim yanımda eğitim düzeyi açısından kötü mü hissetmişti bunu bastırmak için mi sorunlar yaratmıştı? Tüm bunlar hala kafamda soru işaretidir. Üstelik yıllar sonra ayrıldığımız dönemde bazı sağlık sorunları yaşadığını sonradan öğrendim. Sevgili Cesmi Naz, ağlamak sorunu çözmüyor evleneceğin erkek te olsa sonuçta o ayrı bir birey ve kendi içinde bir şeyler yaşıyor olabilir. Önce kendine bu adamı isteyip istemediğini sor, onu istiyorsan sorununuzu öğrenmek için konuşmayı deneyin.

ben onu istediğimden eminim onsuz bir hayat düşünemiyorum ve sorun da buradan çıkıyor sanırım. bu yüzden çok üstüne gittiğimi düşünmeye başladım burada yazılanları okuduktan sonra. ben konuşmaya çalıştıkça o susturuyor. " ortada hiç bişey yokken herşey bu kadar güzelken neden sorun yaratıyorsun " diyor bana. ona göre bi sorun yok yani ben büyütüyorum herşeyi. kendimi biraz geri çekmeye karar verdim ben de burada verilen tavsiyelerden sonra. çok aramıyorum, sormuyorum ona bıraktım herşeyi. gerçi ne kadar başarılı oldum tartışılır. ona bıraktığım için herşeyi bugun görüşemedik mesela:çok üzgünüm: ama o fark edene kadar devam edecem böyle. biz çok şey atlattık onunla bunu da atlatacaz diye umuyorum.. tavsiyelerin için çok teşekkür ederimm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…