Bendim

Bence bunlar hep temiz kalplilikten ve saygıdan oluyor. Sen saygı gösteriyorsun aslında adam bunu kölelik zannedip kullanmaya başlıyor. Arta arta bu aşamaya kadar geliyor olay. Benim suyum gelip sancım tuttuğunda gece yarısıydı. Ama eşim bana böyle birşey söyleseydi küfreder bağırırdım. Çanta kapıdaydı zaten ,alır kendim giderdim hatta. Eşiniz demeye dilim varmıyor ama kendisi bir yaratık .

Biran ben yazdım sandım
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Konu sahibi kardeşim hala evliysen o bencille takmamaya çalış.

O ekmek boğazına takılaydı da hık hık diye o sofradan kalkamasaydı keşke diye geçti içimden. Merhametsiz köpek. Ya Allah onu ıslah etsin, ya sizi ondan kurtarsın inşallah.

Merhaba arkadaşlar .
Hepinizin yorumunu tek tek okudum , okuyan cevap yazan , yazmayan herkese teşekkür ediyorum . Vaktinizi ayırdınız , dertlendiniz üzüldünüz .
Tek tek alıntılayamadım , ama cevaplamaya çalışacağım .
Evet hâlâ evliyim .
Boşanmam mümkün değil .
Fiziksel şiddet görmüyorum ama psikolojik şiddetin boyutları çok yüksek , akılınız hayaliniz durur . Allah bana ve benim durumumda olan herkese selâmet versin . Çok şükür akli dengem yerinde ( bazen her ne kadar saçmalasam da ) aklımı yitirmiş değilim .
Yaşadığım her olay için konu açsam sizleri üzmeye hakkım yok . Kırık kol yen meselesi .
Hepinizi çok seviyorum, gerçekten sımsıkı sarıldım sizlere ...
Burda çok sevdiğim bi ablam var , ona anlatırdım çok sıkıldığımda , bi keresinde bana " yok say görme " demişti , olmuyo işte , yok sayılmıyo abla , hayatımızdan ölü ya da sağ defolup gitse işte o vakit yok sayarım .
Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum cansınız hepiniz .
Hepinize kocaman kocaman sevgiler benden ❤

Bilemedim ne denir. Eski üyelerdensin,ben hep seni neşeli,mutlu düşünürdüm nedense.
Şu an şaşırdım.
Üzüldüm.
İnşallah herşey düzelir senin için,boşanmak olur bu,eşinin kafasına birşey düşerde değişir bilemem ama ,kurtulursun.

Maşallah baya güçlüymüşsünüz. Ben hastaneyi yıkmıştım da. Evet, bu gerçek.

Yargılamak değil de şu an nasıl aranız eşinizle çok bencil ve umursamazmış

Sizi burdan az çok biliyorum, bildiğim kadarıyla naif, kibar, ince bir kadınsınız.
Bundan sonrasında lütfen gerekli tepkiyi verin. Gerçekten verip de yaranan olmuyor. Yazık etmeyin kendinize değmiyor çünkü

Sizin gibi bir kadın hemdeHerşeyin farkında herşeyi bu kadar güzel dile getirebilen bir kadın Her gün gitmeyi hayal ediyor bir türlü gidemiyorum. Bir gün gideceksiniz diye düşünüyorum.

Konuyla tam alakasi var mi bilmiyorum ama benim dogumumda kayinpederim ağlamış. Ilk torunlari oğlum.
Kendi cocuklarimda aglamadim bunda ağladım demiş. Bebek o an ameliyathaneden çıktığı icin videolar cekilirken soyluyor bunu. Kayinvalidem de cevap veriyor, hic bir cocugunun dogumuna gelmedin ki..
3 dogum yapmis, biri ölü dogum. Hic birine gelmemis kayinpeder. Dukkani kapatsinlar sonra gotururler, simdi sabret demişler.
Ve esim hep der ki, annemle babam keske bosansaymis..
Hala evliler 37 senelik falan. Ama esim boyle diyor düşünün..

Bazen diyorum acaba... cehalet ile zalimlik ve merhametsizlik doğru orantılı mı.

Eski insanlar çok çok zalim oluyor da... o sebeple öyle düşündüm bilemiyorum.

Annem hep der ki erken doğduk. Erken doğan sadece annem değilmiş. Konu sahibi ile sizin kv de erken doğmuş bu hesaba göre.

Allah kadınlarımızın yardımcısı olsun.

Bende bazen oyle dusunurum cahil insanlar daha merhametsiz daha vicdansiz gelir bana , dogru mudur yanlis midir aralarında baglanti var midir bilemem ama buralarda okuduklarimdan bu sonuca vardim bende

Değer görmediği evliliğe hapsolan kaç kadın var kimbilir . Evet hapsoldum , mecburum ." Ya düzelirse" veya " belki düzelir" diye bir beklentim en ufak bir umudum yok kalmadı . Kaç yıl oldu düzelme yok ve daha da kötüye gidiyor , eksik yazdıklarım var , hasta kendisi şizofreni tanısı koyuldu tedavi olmadı , ilaçlarını kullanmadı ve şizofreni ilerleyen bir hastalık .
Bir yanım o hasta ne dediğini yaptığını bilmiyor derken , diğer yanım şurda ölse son bir yudum su verme ona diyor .
Çok doluyum , benim de psikolojim sağlam değil , yorgunum yoruldum , dua etmekten başka yapabileceğim hiçbir şey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…