Bendim

Hannaz

Nirvana
Pro Üye
29 Aralık 2015
8.774
260.615
598
Hepinize hayırlı geceler .
Az önceki konuya yorum yapmıştım .
Aslında ordaki anlattığım kadın benim , adam da benim kocam ( artık nasıl adam ve kocaysa ) .
Evet sancım geceden başlamıştı , sabah nişanımı gördükten sonra uyandırdım , hadi dedim uyan çok sancım var nişanım da geldi , bana " çayı koy kahvaltıyı hazırla , kahvaltıdan sonra hastaneye gideriz " dedi . Salak gibi çayını kahvaltısını hazırlayıp yemesini bekledim .
Şimdiki aklım o zaman olsaydı yapmazdım , sancımın acısından dişlerimi sıka sıka o kahvaltıyı hazırlamazdım .
Çocuk da yapmazdım ve artık herşey için çok geç .
İçimi dökmek istedim arkadaşlar , sizler yapmayın , gerekiyorsa yüzünü gözünü çırmalayın ama yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın .
Aslında yazacak dökecek çok da neyse ...
Hepiniz sağlıcakla kalın Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu hiç bozmasın .
Sevgiler saygılar .

Olmuşla ölmüşe çare yok, derler büyüklerim. Düşünüp kendinizi üzmeyin, gününüzü kendinize çocuğunuza zehir etmeyin. Benim yapamadığımı siz yapın.

Aaa çok şaşırdım...
Bir şeyi yaşamadan deneyim kazanamıyoruz maalesef, sizde de aynı durum olmuş. Üzüldüm. Umarım bu pişmanlık hissiniz uzun sürmez.

Not: Kocası çay isteyen hamile bir hanımefendinin konusunda "başka kocalar kalk çay koy da kahvaltıdan sonra hastaneye gidelim diyor" yorumunu yazan üye bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…