- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
ben bı haftadr ızlemıyorum dızıyı merak da etmyıorum sonu bellı bı de ıyıce sacmaladılar
kım kıme dum dum aoldu ya dızı kavak yellerını gectı
aynen öyle katılıyorum ama hala izliyorum
ben de sırf bahar yusunden ıslemıyorum cnm resmen ne zaman acsam aglıyo gerızekalı artık kufur etcek kıvama geldım nerdeyse sınırlerımı cok yıprattı dangalak
eylul tunc ferıde cuneytt dortlusu hos ama ferıde neler yasadı da kız aglamadı dogru durust bu bahar cıyak cıyak otuyo hala
he yaa cins bir karakter bahar sümsükaslında senaristlere küfür edesim war benim niye ağlatırlar o salağı bilmem.. üstelik hareketlerine dikkat ediyor musun ecüş bücüş hep aynı duruşlar, nasıl bir tip yaa.. "handan yapma ne olur handan, tamam istediğini yapıcam handan" bugün de kader öğrendi parayı werdiğini hastaneye ama salak şey yaaa hala söylemiyor parayı nerden bulduğunu! insan kardeşinden de saklarsa ölsün yani ewet demişken hakikaten ölsün bu bahar yaaa
ay vala bahar hep aynı seylerı soluyo bı de en sınır oldugum " yeter ya yeter" lafını cok soluyodu bı ara bagıra bagıra bı ınsana aglamak bu kadar mı yakısmaz ya hele bı de cıyaklıyoya tvnını ıcıne gırıp bogasım gelıyo
ferıdenın adın anıye aysel demıs bı ark
benım sahsı fıkrım bu ferıdeye bu ısmı bence zuhre verdı o kızın gercek adı aysel bence eylulun kardesı ya bu bence o adam ferıdenın gecmısını bılyıo gıbı geldı bana
olabilir mi acaba?? olabilir ya herşey olabilir ben beklerim yani
kızlar sizinle aynı duyguları paylaşıyor olmak ne güzellll
valla handan.ı bende tebrik ederim aşkı için uğraştı aldı da sonunda kemali... bahar gibi pasif deil hiç olmazsa.. sanki en baştan kemal.e anlatsa herşeyi böyle olacaktı... tamam kemal belki kızardı falan ama bu duruma gelmezlerdi... bahardan nefretlik geldi açık şekli bu... her ağladığında kafasını kırasım geliyor..
berat.a da hiç acımıyorum doğrusu... iyi oldu ona.. önceden melek gibiydi şimdi kötülükler prensi oldu çıktı... valla hepsi birbirinde aptal
dizide bir kemal.e bir de ferideye acıyorum... zavallılarr
handana sadece yuh diyorum nasıl bi yalan bu beratın bebeği kemale kaldı hangi vicdanla bide handanı destekliyorum diyenler var onları şiddetle kınıyorum böle bi kişilik olamaz ruh hastası şizofrendende beter bi kişilik ama görün bak o bebek olmucak düşürecek yalanla dolanla olmaz bu işler yalancının mumu yatsıya kadar yanar handanında mumunun sönmesine az kaldı
handana sadece yuh diyorum nasıl bi yalan bu beratın bebeği kemale kaldı hangi vicdanla bide handanı destekliyorum diyenler var onları şiddetle kınıyorum böle bi kişilik olamaz ruh hastası şizofrendende beter bi kişilik ama görün bak o bebek olmucak düşürecek yalanla dolanla olmaz bu işler yalancının mumu yatsıya kadar yanar handanında mumunun sönmesine az kaldı
ARkadaşım sen arkadaşların ve benim demek istediklerimi anlamamıssın ama Merve güzel izah etmiş ..
Kınamana gerek yokKınamak insan evladına düşmez ..
Handanın yaptıgı elbette desteklenemez bunu idrak edebiliyor herkes diye düşünüyorum ..
Bizde biliyoruz sonun nasıl olacağını sanki öyle bir yazdın ki Handan ve Kemal evlensin bebek pışpışlasınlar diyoruz biz..
Demek istediğimiz bambaşka detay, Merve sağol canım güzel anlatmışsın ..
Handanı destekleyenin aklından zoru olsa gerek
Ama Bahar saf ve pasif,, senarist sağolsun ...
cnm bahar o kadar salak kı goz gore gore kaptırdı kemalı handana bı de aglamasına falanacaıyp snır oluyorum bı cok kısı de oluyo burda sadece aglıyo bı halt yaptıgı yok handan en azından mucadele edıyo ettıgı mucadele tabıkı yanlıs ama bı caba olarak bakarsan cabası var ve handanı kesınlıkle ben ve hepımız desteklemıyoruz ama dedıgımgıbı bahara o kadar gıcıgız kı handanı sever olduk o derece yanı
ARkadaşım sen arkadaşların ve benim demek istediklerimi anlamamıssın ama Merve güzel izah etmiş ..
Kınamana gerek yokKınamak insan evladına düşmez ..
Handanın yaptıgı elbette desteklenemez bunu idrak edebiliyor herkes diye düşünüyorum ..
Bizde biliyoruz sonun nasıl olacağını sanki öyle bir yazdın ki Handan ve Kemal evlensin bebek pışpışlasınlar diyoruz biz..
Demek istediğimiz bambaşka detay, Merve sağol canım güzel anlatmışsın ..
Handanı destekleyenin aklından zoru olsa gerek
Ama Bahar saf ve pasif,, senarist sağolsun ...
handanınkide çabamı bu devirde bahar gibi enayi kalmadı allahtan ama handan gibilerde çok maalesef işde bu yüzden handandanda bahardanda nefret ediyorum kemalin karşısına başka biri çıkması lazım yoksa bu 2 dengesiz rolle kemalde yanacak2 sindende hayır yok ona feridenin karşına çıkan adama bakın oktaya daldı toplantıya herkesin içinde evlen benimle dedibuda bi tuhaf geldi olan ferideye oluyor dizide en çok sevdiğim kişi ne hikmetse feride bide baharın annesi gerisi karmakarış
handan bugüne kadarhangi yapdığı iş doğruydu paraları çalmak bahara vermek kendi vermiş gibi hamileyim diye yalan atması doktorları ayarlamalar baharın annesini dövdürtmesi onun beratla mahalleden çıkmayıp aptal aptal planlar yapması ohoo daha uzar gider bir işi hayırlı değil buna ben kemal için çaba gösderdi diyemem kusura bakmayın adam gibi bişeyler yapsaydı tamam yılanın ta kendisi o işler çevirip numara yapıp bide sırıtmıyomu aradan gel beni boğ diyo
neden hemen üstünüze alındınız siz size karşı yazılmış bir yazım yok genel yazıyorum burda bahara sizden çok ben gıcık oluyorum enayilik hat safhada demek isdediğim size değil bu yazılar herkese açık bir ortam ve görülüyor ve sizlerde biliyorsunuzdurki böle handan gibi kızlar ne hikmetse çoğaldı kınamak insan evladına düşmez diyorsunuz ama bi bebeği babası olarak başkasına kakalamak düşermi bilmem işin burasını düşünmüyorsunuz burası ben handancıyım sen baharcısın ortamı değil bunu biliyoruz herkes içinden geleni uygun bir dilde yazmaya çalışıyor ama azcık düşünelim bahara gıcık olanlar hemen handancı olmuyor handandan tek başına yapdıklarından dolayı nefret ediyorum bu bir insana yakışmaz böle bir insan olamaz bunu dile getirmek isdemişdim neyse senarist baya bi laf alıyo bence toplumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?