- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
izleyen arklar dizideki bir saçmalık ötesini gördünüzmü tunç ve cüneyt dayak yiyolar eve kan revan içindegeliyolar duyurulsun diye madem bu iş gizli yıkasanıza silsenize elinizi yüzünüzü o halde neden geliyolar artık biraz türk dizilerinde sınırları zorlayacak senaristler gerek uzaya çıkıcaz konular çocuk oyuncağına benziyor
eylul bugun oscarlıktı resmen zaten vala ferıde de ne mal ya eylulu savundu salak :)
ızlıyodum bıraktım sıkıldım salak bahar yıne zırlıyodu o kız benı cok sıkıyo cıdden
Ya hakkaten o bahar'ın vıcık vıcık salya sümük ağlamalarından sıkıldık bunu bildirmemiz lazım o yapımcılara
Dizinin esas kızlarından nefret derecesine geldim.feridenin haddinden fazla saflığı,hele o gerizekalı baharı görünce kanalı değiştirme isteği,diziden soğuttular.onun yüzünden handanı sevmeye başladım artık :)
cnm kemal baharın saflıgına asık oldu bı de gurulu olusuna handanada bu yok o yuzden baharı sectı bı de bahar paraya tamah etmeyen bırı dıye onu sevdı handan hanı klısık zengın kız trıplerınde oldugu ıcın ıtıcı gelıyo kemalekızlar bişi sorcam ben ilk bölümlerini bilmiyorum .. kemal handandan bahara asık oldu diyemi ayrıldı .. yoksa handan bi haltlar yemişmiydi ..
ama eger bahara asık oldu die bıraktıysa ki sanırım böyle ki handan bu kadar deli gözü kara . hak veririm ona o zaman hee
salak bahara öyle gıcık oluyorum ki ya handanı sevdim ben bu bölüm :)
sanırım handancı oldum hahahahaha
cnm kemal baharın saflıgına asık oldu bı de gurulu olusuna handanada bu yok o yuzden baharı sectı bı de bahar paraya tamah etmeyen bırı dıye onu sevdı handan hanı klısık zengın kız trıplerınde oldugu ıcın ıtıcı gelıyo kemale
eylul bugun oscarlıktı resmen zaten vala ferıde de erne mal ya eylulu savundu salak :)
ızlıyodum bıraktım sıkıldım salak bahar yıne zırlıyodu o kız benı cok sıkıyo cıdden
anladım canım benim o konuda haklı kemal ..
bi düşündüm acaba handan aldattımı falan filan..
ama megersem öyle bişi olmamıs kemal seçmiş baharı ..
Ya ben dun izleyemedim bu rezzan ne dedide ortalik karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?