Beni Affet Star TV

izleyen arklar dizideki bir saçmalık ötesini gördünüzmü tunç ve cüneyt dayak yiyolar eve kan revan içinde geliyolar duyurulsun diye madem bu iş gizli yıkasanıza silsenize elinizi yüzünüzü o halde neden geliyolar artık biraz türk dizilerinde sınırları zorlayacak senaristler gerek uzaya çıkıcaz konular çocuk oyuncağına benziyor

ay çok komikti yaa cüneytten öle bi saldırıs beklemezdim ben uymadı o cekete
aptal gibiydiler ya

şu baharın aglamalarına artık delircem

Ayyy bi kere de şu Eylül uyuzu işin içinden sıyrılmayıversin ya pffffff sıktı iyice...

eylul bugun oscarlıktı resmen zaten vala ferıde de ne mal ya eylulu savundu salak :)
ızlıyodum bıraktım sıkıldım salak bahar yıne zırlıyodu o kız benı cok sıkıyo cıdden

eylul bugun oscarlıktı resmen zaten vala ferıde de ne mal ya eylulu savundu salak :)
ızlıyodum bıraktım sıkıldım salak bahar yıne zırlıyodu o kız benı cok sıkıyo cıdden

Ya hakkaten o bahar'ın vıcık vıcık salya sümük ağlamalarından sıkıldık bunu bildirmemiz lazım o yapımcılara

Ya hakkaten o bahar'ın vıcık vıcık salya sümük ağlamalarından sıkıldık bunu bildirmemiz lazım o yapımcılara

kız her dk aglıyo ya vala hasta olcak artık bu dızı yusunden salak mı ne ıyıce sınıroluyorum zaten o senarıstı bı guzel pataklamak sart ama

Dizinin esas kızlarından nefret derecesine geldim.feridenin haddinden fazla saflığı,hele o gerizekalı baharı görünce kanalı değiştirme isteği,diziden soğuttular.onun yüzünden handanı sevmeye başladım artık :)

aynen cnm artık herkes ole dusunuyodur emınım

kızlar bişi sorcam ben ilk bölümlerini bilmiyorum .. kemal handandan bahara asık oldu diyemi ayrıldı .. yoksa handan bi haltlar yemişmiydi ..
ama eger bahara asık oldu die bıraktıysa ki sanırım böyle ki handan bu kadar deli gözü kara . hak veririm ona o zaman hee

salak bahara öyle gıcık oluyorum ki ya handanı sevdim ben bu bölüm :)
sanırım handancı oldum hahahahaha

cnm kemal baharın saflıgına asık oldu bı de gurulu olusuna handanada bu yok o yuzden baharı sectı bı de bahar paraya tamah etmeyen bırı dıye onu sevdı handan hanı klısık zengın kız trıplerınde oldugu ıcın ıtıcı gelıyo kemale

Son düzenleme:

anladım canım benim o konuda haklı kemal ..
bi düşündüm acaba handan aldattımı falan filan..
ama megersem öyle bişi olmamıs kemal seçmiş baharı ..

bugün azicik baktim bahar gramafonu satamaya giderken nasilda tin tin yavas yavas yürüyordu...

birde insan bi kutuya koyar...sattigi yerde cok komik geldi bana mahalledeki eskiciye satti adam antika mantika dedi oysaki...

birde bu baharin anasi gidiyoda eve para birakmadan mi gitti orda ödeneceklerin listesi vardi bu ana bu kizi birakip

gidiyoruz neyle ödeyecek diye düsünmüyor mu,listeyi onlar biraktiysa yuh yani...

bugün azicik özet gösteriyorlardi beratin disleri nasil bembayazdi ama bi kadarda gicik salak...

bahar ondan salak ve gicik ühühü ühühü aglaya aglaya sinir etti...

bu focusun bi iletisin seyi vardir valla yazmak istiyorum,bu ne ya kül kedisi gibi hikaye yazmislar...

eylul bugun oscarlıktı resmen zaten vala ferıde de erne mal ya eylulu savundu salak :)

ayy hakikaten yaa beni de sıktı bu bahar.. ne salak bir karakter ya.. baharı sürekli ağlatmak için napıyorlar acaba dizi settinde merak ettim :) sümsük karakter
eylül oskarlık oynadı da ne zaman ayağı takılıp düşecek meraklannn bekliyorum

bencede yuh artık Feride ya,,, Tunç ne güzel söyledi, iyi insan olma sınırlarını zorluyorsun ..
Saftirik
Diğer saftirik Bahar
Berat gıcıgı
Handan zillisi

anladım canım benim o konuda haklı kemal ..
bi düşündüm acaba handan aldattımı falan filan..
ama megersem öyle bişi olmamıs kemal seçmiş baharı ..

evet cnm ole oldu basta kebahar ılk bolumlerde ok hosuma gıdıyodu ne agır kız dıyodum ama masallah ısı pısırıverdıler kemalle bı de kemal hep baharların evlerınde yasadı kaldı vala ne cesaret anlamıyorum kız resmen xxl cıktı
handana bı yerde uzuldum alıse kıza hıc ılgı gosstermemıs ne annesı ne babası kmalı tanıymus taa eskılerden kopamıyo tabı hal bole olunca da ama tabı bole tuzaklar yapıpı kendını de kucuk dusurmemelıydı bu ardaa dızı basladı ama ben ızlemıyorum ızlemıcem galıba cıdden sıkılmaya basladım

Ya ben dun izleyemedim bu rezzan ne dedide ortalik karisti

eylulun annesı degılım dedı :))))) ama eylulde bı hısım ıcerı gırdı ve evet annem degılsın dıyerek karıyı ıttı aldatıyo bu bababmı hıc annleık yapamadı dedı bı de sahıt de getırmıs manyak bu eylul ya tırsttım

kızlar bence
xxxxxxxxxxxxxx mail adresini mail yağmuruna tutalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…