Beni Affet Star TV

senaryo ve yapımcısını bulmak lazım bu nedir böle yaaa bu kadarda olmaz sinir bozucu hiçbirşeyin yolunda gitmediği iftiralar yalanlarla dolu bir diziyi izleyerek kendimizi strese sokmaya ne hakkımız var haliyle sinirler bozuluyo bir insan bu şekilde bir hayat yaşarsa dayanamaz ölür bu dizi gerçekler ötesi saçma sapan birşey oldu birde stara geçiyo eğer ordada halen bu komplolar devam edicekse stara geçdiğiyle kalsın inş.

Pazartesi günü Star da saat 17:30 da arkadaşlar dizimiz

Starıda hiç sevmem Show güzeldi yaa

Bu Star neden hep başka kanalların dizisini kapıyor anlamıyorum valla:44:

ben artık cıddı anlamda dızıden sogudum ya ızleek gelmıyo ıcımden
denız yıldızı var o dızıden sonra onu ızlıyorum artık

Son düzenleme:
cuma gününü biri özet gecebilir mi

tunç ferideye eve gel dedi okeyledi oda ...(daha dogrusu cüneyt dedi git bul onu)ama o manyak adam feridenin peşinde evini bile biliyor artık ..
cüneytler artık kemal eve gelmiyor diye tuncu evlerine davet etti artık orada kalcak .. feride ile aynı evde kalmak istemiyor dedikodular cıkıyor diye ..
biliyorsundur kemal beratların evine tasındı handan hanımda evden cıkmıyor kemal işteyken ev temizleyecek soba yakacak yemek yapcaz sözde .. herseyi berbat etti ..
kemal geldi zor bela sobayı yaktı .. handan yorganın altına giriyor ay cok soguk gel benim eve gidelim vs vs .. kemali yorganın altına almaya calısıyor gel gel diyor amacım seni elde etmek değil o beyimizde girdi yorganın altına .. hani olur ya sırtına alırsın otururken .. o sırada bahar deliside kemalin yanına gidiyor güya hesap sorcak berata haksızlık ediyorsun diye saftirik .. pencreden görüyor kemalle handanı .. hemen geri dönmek için atılımında bulunurken şalını düşürüyor kapıya takılıyor evin .. kemalde baharı bi anda gördü kalktı pencereden bakmak için öyle bitti ..

ne bileyim oldu herhalde özet aklıma baska birşey gelmiyor zaten kısa ki

rezzanı hiç görmedim, eylülde sözde amerikada

Son düzenleme:
ferıdenın yenı ev almasını engelleyen o sapık adam kımkızlar ben anlamadım

ay bende tanımıyorum ki ne iğrenç birşey o ya kürdanı agzına atarken hele ıııyyk ..
ilk bölümlerini bilmiyorum sanırım o zamanlardan o adam ..

ay bende tanımıyorum ki ne iğrenç birşey o ya kürdanı agzına atarken hele ıııyyk ..
ilk bölümlerini bilmiyorum sanırım o zamanlardan o adam ..

cnmılk bolumundenıtıbaren ızlemıstımhıc gormedımo adamı ama bana sole gelıyo ( sonıkıbolumu ızlemedımbu arada sıkıldım artık ara ara ızlıyorum ) bı ara ferıde calısıyoduya bı yerde oranın sahıbı de tecavuz etmeye falan kalkmıstı bu da onlardan bırı olabılır gıbıme geldı bana cunku ferıdeyı tanıyo bellı bı tuhaf kon dolu bakıyo kotu seyler yapcak kıza kesın

he evet ferideden eski görüntüler gösterdi pembe gecelikle yatıyodu kendinde değildi bi adam kamerada çekiyor diğeride öpüyordu falan
sanırım oralardan hortladı :S
ne yapıyor bu dizi ya :44:

cüneyt o sebepten dolayımı ayrıldı ondan tuzak mı var işin içinde ..

o yeni çıkan adam ilk gördüğünde aysel dedi ferideye ben anlayamadım tam ama olsun dizide merak unsurları eklenmeye başladı artık çokkk sıkmışdı bitme noktasındaydı bence bu tam yerinde girdi acaba kim çıkıcak bu adam diziyi biraz karışdırsınlar iyi olcak çok basitleşmişdi

tabı cnm tuzak var kıza ne tuzaklar yaptı bu tuncla eylul o da mal hala anlamadı cunay te gorunce sok aldu zavallım

Evet Star dayık artık
İzlemeden duramıyorum valla gıcık oldugum seyler var ama

Ne olursa olsun inşallah sonunda Feride ve Bahar kazanır

Aşk güzel anacım yaa ama böyle sevdiğine zarar vermeseler keşke

şu baharı boğasım geliyo yaa
pısırık salak şeyyy
kemal de çok pis gözümden düştü gidip handanla yatmış ööğğğkk

şu baharı boğasım geliyo yaa
pısırık salak şeyyy
kemal de çok pis gözümden düştü gidip handanla yatmış ööğğğkk

O Baharın aglayısına yürüyüşüne herseyine gıcık oluyorum..
Kemal da Baharın acısıyla içip içip dururken sarhoş oldugu an fırsatçı Handan girdi koynuna ..
Berat tan olan bebeği ona kakalıcak

dizi az karışmışdı sankide şimdi dahada karışdırsınlar yeni bi aşık çıkdı ferideye aşık oldu çık işin içinden kim kiminle belli değil yalan rüzgarına döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…