Beni Affet Star TV

onemlı degıl cnm
handan mı bahar mı tartısmasına donmeden ben dıyorum kı en ıyısı tunc lan

Vallahi en iyisi Tunç ya oyunculuguna bayılıyorum mimikleri falan cok saglam .. Gerçek yasıyor sanki ...

handanı destekleyenleri kınıyorum diyince neden sinirlendiniz anlamadım demeseydiniz dizi olduğunu anlamıcakdım tüh siz isdediğinizi yazıyorsanız banada dönüp alıntı yapıpda laf yetişdirmenizi pek anlayamadım ya neyse sinirlenmeyin bu bir dizi evet halada kınıyorum bi itirazınız varsa yazmaya devam edin 2 de bir benden alıntı yapıpda bana cevap verme zorunluluğu yaratmayın sinirlenip hemen bana laf atmasaydınız bu yazılar burda olmucakdı lafı anlamak isdediğiniz gibi anlamışsınız unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur sinirlenince anlamadan yazıları yazmış durmuşsunuz ben bahardan nefret ediyorum handanın yapdıkları doğru değil ve destekleyenleride kınıyorum yazdım böle adice yalanla hileyle insan kazanmak güzel bişeymi dizide olsa bi düşünün siz lafı çeke çeke heryere getirdiniz burda dizi yorumları okunacak sizin benim tartışmam değil ben isder kınarım isder överim bu benim fikrim bozulmayınız herkes çünkü burda fikrini yazıyor alıntı yapıpda birbirine tartışmıyor sukunet olsun arkadaşım sinirlenmeyin haa sinirleniyosanız dizi izlerken sinirlenin bana yada başkasına alıntı yapıpda dönmenin bi anlamı yokki herşeyin bi adabı var demi bende suan size sevgilerimi gönderiyorum sizede iyi seyirler

Arkadaşım anlaşamadık seninle bitti
Şimdi ben yazcam sen yazcan ben yazcam sen yazcan uzayıp gitcek Ne sen kendi görüşünden vazgeçicen ne ben
Boşver izleyelim görelim ne olacak
Ama anladıgım bir şey var ki sen beni hiç anlamamışsın ben çok farklı birşeye yaklaştım neyse canın sağolsun ...

senaristleeer!!!! şu bahar kardeşimizi bi bölümde de ağlatmayın nolur yaaa. bi insan bu kadar mı zırlak olur. sinir ediyo beni. bu kadar üzülececeğine anlat herşeyi kemal'e. bu kadar da iyi olunmaz canımmmm

senaristleeer!!!! şu bahar kardeşimizi bi bölümde de ağlatmayın nolur yaaa. bi insan bu kadar mı zırlak olur. sinir ediyo beni. bu kadar üzülececeğine anlat herşeyi kemal'e. bu kadar da iyi olunmaz canımmmm

canım biz baharla handanıda geçdik yahu ayy boşverelim ben senin yazını okudum sadece alkışlayalım demişsin üstüne alınmışsın ama başkalarıda tebrik ediyorum demiş bir anda böle handan iyilenir gibi olunca bende sizin gibi sinirlendim ve yazdım Ay yazmaz olaydım bizdende iyi senaryo çıkar neyse izleyelim diyecem ama izlerkende çok geriliyorum sonra gene burda tartışmalayalım gene bu dizi insanı insana küsdürür entrikaları bitmiyo ne dolaplar dönüyo böle

zaten ne olduysa kemale anlatmadığı için oldu ay bu kadarda aptallık olmaz görün bak dizi finaline kadar ağlıcak o yandık valla zırıltıdan başka bişey değil

Olur böyle vakalar
Ay bende çok geriliyorum ama izliyorum dayanamıyorum
Bakalım neler olcak, ama çok saçmalıklar oluyor yaa dizide bizi saf yerinemi koyuyorlar anlamadım Handan Kemal içeri giriyor kapıyı kapıyorlar ..
Bahar ve Kader eve yaklaşınca kapı 20cm açık

kızlar bence burda hiç kimse handanı desteklemiyor.. ben de yorumlarından birinde handana helal olsun falan dedim ama bu handanı desteklediğim anlamına gelmiyor.. sadece aşkı için bi çaba sarfetti.. daha doğrusu aşk mı takıntı mı olduğu da tartışılır ama gene de kemali elde edebilmek için uğraştı.. tabi ki yaptıkları hoş deil ben hiç sevmiyorum handanı handa nefretlik geldi ama keşke bahar o kötü handana bırakmasaydı kemali.. handanın kemali elde etmek için yaptığı kötülüklere şahit oldu. zaten ne yaptıysa bahara yaptı.. ama bahar salağı naptı göz göre göre elleriyle teslim etmiş gibi oldu.. sonra da ağlayıp duruyor... daha önce de dedim zaten benim dizi de iki tane sevdiğim kişi var KEMAL ve FERİDE.. Tunç.u da sevmeye başladım artık eylüle ters gidiyor ya.. o kadarcıkk ama bence burada kimse handanı sevmiyor.. sadece düşüncelerimizi paylaşırken yanlış telaffuz ettik galiba ondan küçük bir yanlış anlaşılma oldu... ama ben de dahil olmak üzere handanı kimse desteklemiyorr!!!!!!!!
sevgiler....

:13::13::13:

Şeyma Korkmaz (Feride): Feride, aşkı için savaşmayı öğrenecek

Feride, tipik bir ‘iyi kız’ figürü. Masum, güzel, naif, çekingen... Güçlü ama gücünün farkında değil henüz. Hemen kırılıyor, hemen inciniyor. Annesi ve babasının ölümünden sonra uzun süre yanında yaşadığı ve babaannesi sandığı kadının yanından, Zühre’nin sahiplenmesi ve Ankara’ya getirmesiyle aşk macerası da başlıyor.

13 yaşından beri Cüneyt’i seviyor ama aşkını uzunca bir süre içinde yaşıyor. Oyunlar oynansa da, talihsizlikler yaşasa da Feride’nin Cüneyt’e olan aşkı hiç bitmeyecek. Aşkı için ayakta kalmayı ve savaşmayı öğrenecek. Tabii bu kolay olmayacak.

KİMİNLE OLACAK?

Feride’nin hayatında Cüneyt mi, yoksa Oktay mı olacak? Gerçekten mutlu olacak mı? Artık yüzü gülecek mi? Seyircinin merakla beklediği bu soruların cevabını ben de merakla bekliyorum.

UĞUR GETİRSİN

Diziye dair merak edilen tüm sorular, yeni kanalımızda yanıt bulacak. Star TV, yeniden yapılanan bir kanal. Birçok keyifli proje yayınlıyor. “Beni Affet” ile bu projelerin arasına katılmak beni çok mutlu etti. Bu değişikliğin bize de, kanala da uğur getirmesi dileğiyle...

Gaye Turgut (Bahar): Bahar çok güçlü biri

Yaptıklarına bazen çok kızsam da, çok seviyorum Bahar’ı. Rengarenk, hayat dolu bir kız. Genç yaşta birçok zorluk yaşamış. Daha ilkokulu bitirir bitirmez ailesinin tüm sorumluluğunu yüklenmiş, babasının boşluğunu doldurmaya çalışmış. Ailenin temel direği konumunda. Güçlü durmaya çalışıp annesine ve kardeşine hep gülümserken, iç dünyası çok derin, çok sancılı...

GÖZYAŞLARI ACİZLİĞİNDEN DEĞİL, KORKUSUNDAN

Bahar, içimizden biri... Diziyi izlerken onu bağrımıza basıp “Üzülme kızım” diyesimiz geliyor. Hepimiz gibi ilk aşkını büyük bir coşkuyla, tutkuyla yaşamak isterken, içinde bulunduğu şartlar onu engelliyor. O tüm duvarları renk renk boyayıp haykırarak şarkı söylemek isterken, sadece gizliden bir şeyler fısıldayabiliyor. İzleyici de bu fısıltıya ortak oldukça, Bahar’ı yakın hissediyor kendine...

Bahar’ın en sevdiğim yanı, yaşayan bir karakter olması. Her gün değişiyor. Bu aralar çok ağlasa da kesinlikle güçlü biri. Sadece aşk karşısında nasıl duracağını bilemiyor. Bu sancıyı hepimiz biliriz. Gözyaşları acizliğinden değil, aşkını kaybetme korkusundan.

YENİ KANAL HEYECAN VERİCİ

Bu arada artık Star TV’de olmaktan mutluyum. Dizimizin kanalı olduğundan değil, bizim evde küçüklüğümden beri izlenen bir kanal olduğundan... Yeni kanalımızda bizi takip eden vefalı seyircilerimizin yanında, yeni bir seyirci kitlesine de ulaşacak olmak, heyecan verici.

Mert Altınışık (Mehmet Kemal): Evin asi çocuğu

Mehmet Kemal, evin asi çocuğu. Eğitimini yurtdışında tamamlamış. Babasının kendisine çizmek istediği hayatı reddeden, sağlam karakterli biri. Aşka inancı olmayan, çapkın, deli dolu biriyken, Bahar’la karşılaşıyor ve birden bütün hayatı değişiyor. Aşkı için zenginlikten, hatta ailesinden bile vazgeçebilecek biri. Fakat işler hiç de istediği gibi gitmiyor. Tezcanlılığından ve yaptığı bazı hatalardan dolayı Bahar’ı kaybediyor.

YENİ KANAL YENİ TECRÜBE

Bundan sonra seyircimizle Star TV’de buluşacağız. Yeni bir kanal, bizim için de yeni bir tecrübe demek. Bu kanalın Star TV gibi yaptığı işlerle her zaman halka yakın bir kanal olması, sevindirici.

Murat Danacı (Cüneyt): Hem anlıyorum hem kızıyorum

Cüneyt, sorumluluk duygusu fazla gelişmiş bir karakter. Kendisini hem şirketteki hem de ailesindeki tüm gelişmelerden sorumlu hissediyor. Bütün sorunları tatlılıkla çözmek istiyor. Onun bu herkesi memnun etme çabası ve sorumluluk duygusu, babası tarafından kullanılıyor.

Bu durum Cüneyt’i olaylar karşısında ölçülü tavır almaya zorluyor. O yüzden de en büyük aşkını, Feride’yi kaybediyor. Bu noktada Cüneyt’i hem anlıyorum, hem kızıyorum. Evin büyük oğlu olarak tüm sorumluluk üzerinde. Bu yüzden anlayabiliyorum. Ama bazen yumruğunu masaya vurmakta geç kalıyor, o zaman da kızıyorum.

BABASININ BAŞINI ÇOK AĞRITACAK

Önümüzdeki bölümlerde Cüneyt daha kararlı ve aşkının peşinden giden bir karakter olacak. Hatta Mehmet Kemal’den daha çok babasının başını ağrıtacak. Yani yepyeni bir Cüneyt olacak. Tabii Feride ile aşkının önünde engeller bitmeyecek ama daha kararlı bir Cüneyt olarak dengeleri değiştirecek. Bu yeni Cüneyt’i seyircilerimiz gibi, ben de heyecanla bekliyorum.

BAŞARI SÜRECEK

“Beni Affet”, ilk bölümlerinden itibaren çok sevildi. Şimdi yeni bir kanaldayız. Sadık seyircimiz bizi yine takip edecek. Bunun yanında yepyeni seyircilerle de buluşacağız. Ben Star TV’de de başarımızı sürdüreceğimize inanıyorum.

alinti

bahar cok güclü kizmis anlayamadik :)

Vallahi en iyisi Tunç ya oyunculuguna bayılıyorum mimikleri falan cok saglam .. Gerçek yasıyor sanki ...
bencede en iyisi tunç hem en yakışıkılısıda o .aslında ferideyle birlikte olsalar ne güzel olur ehe:)

bu kız şamar oğlanına döndü katılıyorum artık ağlatmasınlar ya sıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…