onemlı degıl cnm
handan mı bahar mı tartısmasına donmeden ben dıyorum kı en ıyısı tunc lan
Neden hemen mi üstüme alındım çok basit cevabı bende ona benzer yorumda bulunmuştumda ondan yoksa banane neden yazını alayım alıntı yapayım
Bana karşı yazılmış bir şeyin yok belki ama Handan'ı destekleyenleri şiddetle kınıyorum demişsin ya ben ona sinirlendim ...
Kınamak vs,, herkesin kendine göre bir yorumu vardır burda.. Ay arkadaşım güldürüyorsun beni o elbette bi dizi ama gerçeklik payı çok yüksek ben Handanın yaptıgını elbetteki onaylayamam ama o kız orda oyuncu oyununu hakkıyla veriyor .. Ben size şiddetle kınıyorum demişsiniz ya hani burada Handanı kayıranları orda bozuldum ..
Dizi bizim ellerimizde olsa hersey tatlı mesut ilerler zaten .. Elbette ki burası Handancı Baharcı ortamı değil,, zaten öyle bi ortamı sen olusturdun Handanı destekleyenleri şiddetle kınıyorum diyorsun .. Bence dön yorumunu tekrar oku
Banane Handanından Baharından ya su akar yolunu bulur elbet
Neyse arkadaşım youmlarımız zıt düşmüş olabilir ..
İyi seyirler
handanı destekleyenleri kınıyorum diyince neden sinirlendiniz anlamadım demeseydiniz dizi olduğunu anlamıcakdım tühsiz isdediğinizi yazıyorsanız banada dönüp alıntı yapıpda laf yetişdirmenizi pek anlayamadım ya neyse sinirlenmeyin bu bir dizi evet halada kınıyorum bi itirazınız varsa yazmaya devam edin 2 de bir benden alıntı yapıpda bana cevap verme zorunluluğu yaratmayın sinirlenip hemen bana laf atmasaydınız bu yazılar burda olmucakdı lafı anlamak isdediğiniz gibi anlamışsınız unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur sinirlenince anlamadan yazıları yazmış durmuşsunuz ben bahardan nefret ediyorum handanın yapdıkları doğru değil ve destekleyenleride kınıyorum yazdım böle adice yalanla hileyle insan kazanmak güzel bişeymi dizide olsa bi düşünün siz lafı çeke çeke heryere getirdiniz burda dizi yorumları okunacak sizin benim tartışmam değil ben isder kınarım isder överim bu benim fikrim bozulmayınız herkes çünkü burda fikrini yazıyor alıntı yapıpda birbirine tartışmıyor sukunet olsun arkadaşım sinirlenmeyin haa sinirleniyosanız dizi izlerken sinirlenin bana yada başkasına alıntı yapıpda dönmenin bi anlamı yokki herşeyin bi adabı var demi bende suan size sevgilerimi gönderiyorum sizede iyi seyirler
Arkadaşım anlaşamadık seninle bitti
Şimdi ben yazcam sen yazcan ben yazcam sen yazcan uzayıp gitcekNe sen kendi görüşünden vazgeçicen ne ben
Boşver izleyelim görelim ne olacak
Ama anladıgım bir şey var ki sen beni hiç anlamamışsın ben çok farklı birşeye yaklaştım neyse canın sağolsun ...
senaristleeer!!!! şu bahar kardeşimizi bi bölümde de ağlatmayın nolur yaaa. bi insan bu kadar mı zırlak olur. sinir ediyo beni. bu kadar üzülececeğine anlat herşeyi kemal'e. bu kadar da iyi olunmaz canımmmm
canım biz baharla handanıda geçdik yahu ayy boşverelimben senin yazını okudum sadece alkışlayalım demişsin üstüne alınmışsın ama başkalarıda tebrik ediyorum demiş bir anda böle handan iyilenir gibi olunca bende sizin gibi sinirlendim ve yazdım Ay yazmaz olaydım bizdende iyi senaryo çıkar neyse izleyelim diyecem ama izlerkende çok geriliyorum sonra gene burda tartışmalayalım gene bu dizi insanı insana küsdürür entrikaları bitmiyo ne dolaplar dönüyo böle
Vallahi en iyisi Tunç ya oyunculuguna bayılıyorum mimikleri falan cok saglam .. Gerçek yasıyor sanki ...
o tuncta tek begenmedgım dudakları zaten
kızlar bence burda hiç kimse handanı desteklemiyor.. ben de yorumlarından birinde handana helal olsun falan dedim ama bu handanı desteklediğim anlamına gelmiyor.. sadece aşkı için bi çaba sarfetti.. daha doğrusu aşk mı takıntı mı olduğu da tartışılır ama gene de kemali elde edebilmek için uğraştı.. tabi ki yaptıkları hoş deil ben hiç sevmiyorum handanı handa nefretlik geldi ama keşke bahar o kötü handana bırakmasaydı kemali.. handanın kemali elde etmek için yaptığı kötülüklere şahit oldu. zaten ne yaptıysa bahara yaptı.. ama bahar salağı naptı göz göre göre elleriyle teslim etmiş gibi oldu.. sonra da ağlayıp duruyor... daha önce de dedim zaten benim dizi de iki tane sevdiğim kişi var KEMAL ve FERİDE.. Tunç.u da sevmeye başladım artık eylüle ters gidiyor ya.. o kadarcıkkama bence burada kimse handanı sevmiyor.. sadece düşüncelerimizi paylaşırken yanlış telaffuz ettik galiba ondan küçük bir yanlış anlaşılma oldu... ama ben de dahil olmak üzere handanı kimse desteklemiyorr!!!!!!!!
sevgiler....
bende dudaklarini begeniyorum :)))
bende dudaklarini begeniyorum :)))
bencede en iyisi tunç hem en yakışıkılısıda o .aslında ferideyle birlikte olsalar ne güzel olur ehe:)Vallahi en iyisi Tunç ya oyunculuguna bayılıyorum mimikleri falan cok saglam .. Gerçek yasıyor sanki ...
senaristleeer!!!! şu bahar kardeşimizi bi bölümde de ağlatmayın nolur yaaa. bi insan bu kadar mı zırlak olur. sinir ediyo beni. bu kadar üzülececeğine anlat herşeyi kemal'e. bu kadar da iyi olunmaz canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?