Beni Affet Star TV

valla deli olcam ya bahar salak mıdır nedir neden korkuyor bu kadar handandan dizi işte yoksa manyagın teki gelcek beni sündürecek ..
ne anadan ne yardan valla kemali kaybetsinde görsün

bu akşamki bölüm tam bir fiyaskoydu bu kadarda saçmalık olmaz diziyi insanları sinir etmek içinmi çekiyolar acaba şuan çok sinirliyim handan bu kadar oynuyo baharda enayi gibi sözünden çıkamıyo başlarım handanına ayy kusura bakmayın çok gerildim

ay ben artik izlemeyecem,,bu ne sacmalik yahu herkes ayri bi deli ya yandan

handani gören yok mahalle nasil bi yer anlamiyorum..ay su bahar miy miy aman ayrilsin ya

zaten gicik iyi olur... o degil gelin odasinda tip tip duruyor hic yanina gelen giden olmadi ay

bunlarda iyice sacamladilar rekor kiracaklar....su handanda ne sevimsiz Allah kahretsin diye bagirirken dövmek istiyorum...

daha sinirlerimi sey edemeyecem :) insallah bakmam

dizi rollerinde herkesi iyice cılkıttılar o bahar ne öyleydi yaaa durmuş gelin odasında annesini izliyo çağırsana kemali ferideyi ablasını bakın su handana desene hala ona eziliyo tam bi enayi baharın annesinide dövdüler iyice gerildim kadıncağız ne kadar iyi çalışıp didiniyo evlatları için sen gel bi tane ruh hastası dövdür anneni ona eziliyo artık yeterrrrrrrrrrr bende izlemicem inşallah bakmam artık bende :44:

Çok saçma bir dizi arada bende bakıyordum ama dün yayınlanan bölümdeki saçmalıklardan sonra izleyeceğimi sanmıyorum.
Orası Mamak ve bir gecekondu semti anne kız çok kötü dövülüyor ve bir Allahın kulu çıkıpta ne oluyor demiyor oysa ki gecekondu semtlerinde arkadaşlık komşuluk bambaşkadır en ufak bir olay anında duyulur ve insanlar olaya ilgisiz kalmazlar hemen yardıma koşarlar.Bir de ben mi kaçırdım acaba?Bahar o görüntülü telefonu nereden buldu .parasız değil miydi bunlar.

katılıyorum cnm vala tek gerılen sen degılsın merak etme o bahara salak dıye dıye dılımde tuy bıttı yemın ederım s....n yaranıyo dıy ebı laf vardır ya aynen ole o kemal varya yasık ya nasıl heveslendı salak mımarlık okumus o kadar ısıne gucune bak daha ne kızlar cıkcak karsına bı de bahar avukat cıkcak ha onda bı b.k olmaz kızlar ahanda suraya yazıyorum

Valla bende çok deli oldum sinirlendim ağzıma geleni saydım ama izlicem

izliyorum ben mahalleli anca yetişti

Ya bu ne saçma bi senaryo yaa,bu ülkede polis var,kanun var hadi onu geçtim.
Kemal'e Cüneyt'e açıklasın Handan'ın salaklıklarını yaaa...

Ya bu ne saçma bi senaryo yaa,bu ülkede polis var,kanun var hadi onu geçtim.
Kemal'e Cüneyt'e açıklasın Handan'ın salaklıklarını yaaa...

Salak işte büyük salaklık ya delircem valla insan sevdiğine o lafları nasıl söyler neler dedi gül gibi adama ya
Handann yanına kalmasın inşallah bunlar pislik

Salak işte büyük salaklık ya delircem valla insan sevdiğine o lafları nasıl söyler neler dedi gül gibi adama ya
Handann yanına kalmasın inşallah bunlar pislik

cnm salaklık handan da degılkı salıklık baharda mal sankı ananı oldurecek sole kemale annene polıse gıt senı korusun mal ıste handan da boyle mal kızı bulmus tabı elınde oynatır haklı vala ben handana suc aramıyorum artık o dereceye geldım sınırden

canım zaten bende salaklık baharde dedim .. ama handanında yanına kalmasın bunlar dedim .. handana helal olsun bile dedim ya sevdiğini elde etti resmen bebeğide atcak onun üstüne bahar salagı aglasın zırlasın gerizekalı...

İnşallah bebek doğar da berat'a benzer :))))))

oh iyi oldu aferim handan kemal handanla olsun zaten,miy miy aglamadan bihaber bahari ne yapacak...

bu arada bahar da hamile olacak o da beratla olur kemalin bebegine berat,beratinkinede kemal babalik yapar..

bebekın kemalden oldugunu solıcek kesın cnm bu sınırle de kemal gıder handanla evlenır bunu goren bahar da beratla evlenır al sana mutlu son

bitince biri özet gecerse sevinirim bakmiyorum ama yinede merak ediyorum...

neden izlemiyorsun ki
ben izliyorum valla

handan zaferi ile övünüyo
kemal pansiyonda sefalet içinde bi uyandı not bırakmıs handan hersey cok güzeldi dün gece alkolluydun bende seni özlemiştim hala dostuz zart zurt ..herkes bahara karsı olan bu :26:bu dizi nasıl toparlancak bilemiyorum valla

Hahahaa Zühre Kozan nasıl da coştu öyle...Allahım saçma sapan bir dizi ama izlemeden geçmemiyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…