bu akşamki bölüm tam bir fiyaskoydu bu kadarda saçmalık olmaz diziyi insanları sinir etmek içinmi çekiyolar acaba şuan çok sinirliyim handan bu kadar oynuyo baharda enayi gibi sözünden çıkamıyo başlarım handanına ayy kusura bakmayın çok gerildim
Ya bu ne saçma bi senaryo yaa,bu ülkede polis var,kanun var hadi onu geçtim.
Kemal'e Cüneyt'e açıklasın Handan'ın salaklıklarını yaaa...
Salak işte büyük salaklık ya delircem valla insan sevdiğine o lafları nasıl söyler neler dedi gül gibi adama ya
Handann yanına kalmasın inşallah bunlar pislik
cnm salaklık handan da degılkı salıklık baharda mal sankı ananı oldurecek sole kemale annene polıse gıt senı korusun mal ıste handan da boyle mal kızı bulmus tabı elınde oynatır haklı vala ben handana suc aramıyorum artık o dereceye geldım sınırden
canım zaten bende salaklık baharde dedim .. ama handanında yanına kalmasın bunlar dedim .. handana helal olsun bile dedim ya sevdiğini elde etti resmen bebeğide atcak onun üstüne bahar salagı aglasın zırlasın gerizekalı...
İnşallah bebek doğar da berat'a benzer :))))))
canım zaten bende salaklık baharde dedim .. ama handanında yanına kalmasın bunlar dedim .. handana helal olsun bile dedim ya sevdiğini elde etti resmen bebeğide atcak onun üstüne bahar salagı aglasın zırlasın gerizekalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?