Beni Affet Star TV

Valla benimde kızdıgım cok nokta var ama izlemeden edemiyorum
Bence Cüneyle Eylül evlenemicek foyaları ortaya çıkcakkkkkk Cüneyt Ferideyi kapcak

Valla benimde kızdıgım cok nokta var ama izlemeden edemiyorum
Bence Cüneyle Eylül evlenemicek foyaları ortaya çıkcakkkkkk Cüneyt Ferideyi kapcak

Ay çıksın artık foyaları yaa,iyi ve masum insanlar hiç bir zaman kaybetmez ama bu dizi yapımcıları çok acımasız,abarttılar artık...

Bak bu dediğine katılıyorum ya çok acımasız uzattıkça uzatıyorlar kaçıncı bölüm hala elde avuçta bişey yok ...

bazen bakiyorum,babam izletmiyor erken gelirse,cok kiziyorum izlerken o da izletmiyor madem sacma izleme diye.

bi ara kanali gezdirirken gördüm bahar is icin telde konusuyordu sadece hafta sonu calisabilirim,sinav zamaninda gelmem filan gibi,

zaten okula ugradigi yok ki,odasinda bir is hukuku kitabi var...

ne vizeler ne finaller gecti bahar okul yüzü görmedi...kader de kesin kazanir cok calisti cocuk hic dersaneye gitmiyor..

cüneyt,ferideyi söyle bir tutsun öpsün istiyorum...

sana güzel bi haber verim tunç o rezzan karısı varya eylülün çakma anası ona dedi ki yarın herseyi acıklıcaksın kiralık anne oldugunu falan
ay cok komikti eylül gıcıklık olsun diye ferideye davetiye tasarımı yap dedi feride içi yana yana yaptı koydu masasına cıktı gitti tunç gördü buda çakal almıs kagıdı süpürgeli ucan cadı çizmiş cüüneytin senin olacagını sanma falan yazmıs eylül gördü kudurdu feride yaptı sanıo tabi

evet bu arada bahar öyle konustuktan sonra zühre hanım baskın yaptı agzına geleni saydırdı neler dedi bahara
yarın bakalım neler olcak feride cüneytin kollarına atlamaya hazır olsun bence

ay güzelmis zaten feride-tunc-cüneyt-eylül arasindakilar icin izliyorum en azindan insan az gülüyor digeri mantik seyi,

rezzan söylese süper olur ama bilemiyorum...

bahari hayatimdan silmek istiyorum bu kadar dana olur bir insan,paspal sey bi sevindimki kemal gitsin handanla olsun hukuk okuyor ama

hicbirseyden haberi yok..insan handana tuzak kurar birsey yapar ortaya cikarirdi cok saf salak kizimiz...

tuncun dudaklarini seviyorum :))

tuncun hareketleri yürüyüşleri konusması falan alem bi adam ya
bakalım yarın neler olcak merak ediyorum
bahara gıcık olmamızı saglayan senaristede ayrı bi gıcık oluyorum ben
o aglamaları yokmu ay delircem delircem anltamam

doğru yaaa araya 2 günlük hasret giriyor feride az daha sabretsin

zühre dun tam da elısı opulcek bı kadınıd yanı neler dedı ya bayıldım o karıya dun
satılık oldugunu bılseydım oglum hatıraına senı satın alırdım dedııııııııııııııııııı
handan da masallah ortalıg boz buldu yapıstı kemale afferın kıza vala ısını bılıyo
baharda goz yası kurulugu falan olmuyomu kı ya bı de bagıra bagıra aglaması benı olduruyo ne cırkın aglıyo kız yao guzellık gıdıyo vala aglayınca
dun kemalın baharın hayalını gercek gıbı gormesı bana cok sacma geldı acıkcası ole kara sevdalara falan ınanmıyorum ben ondan sanırım bı ınsan bı ınsana bu derece baglanmamalı bence neyse konuya gelım o davewtıye cok guzeldı tam eylule yarasır yanı
osman kozan ne salak bı adam ya handana bızım aılemıze katılcan yakında dıyo gerızekalı bu tuzkaları bahara yapan yakında sana da bı tuzak kurar belkı ne malum kurucakta beratın bebesını kemalın dıy eyutturcak bı deıs adamı olcak vala gram akıl yok
kızalr yakında yıldızın kocasıyla kaderı de sevgılı olarak gorurusenız saırmayın derım
ha bı de umut dıye abılerı cıktı basımıza askerdemıymıs neymıs ( yanlıs nalamıs olabılırım ) bence dızının basında bırazcık bahsetselşerdı ıyı olurdu en azından adı gecseydı bole bırden bı abı peydahlanınca dızıye bana ınandırıcı gelmedı

askerdeymıs cnm kardesı gecen vurulmusmu ne yapmıs aradılar bu baharın annesını kadın telaslandı umutu vurmuslar falan dedı ıyıymıs ama varmıs kardesı bende gecen bolumde ogrendım

senin cevabini okumadan önce umut diye birinin varligini duyunca vay be dedim neden onun basina bir is gelmemis,

neden dibe batmamis ama gördüm ki vurulmus...

ya bunlarda nasil bir aile analari hastalaniyor cocuga demiyorlar ciddi yani,kemali eve aliyorlar

hic ay cok giciklar bu baharlarin ailesine gicik kaptim :)

birde su berata pis sey

hanı bı de gecekondu mahallesı orası orda komsuluklar guclu olur bı de laf dedıkodu orda daha cok cıkar kemal masallah evde kalıyodu baharla yattılar falan daha annesı gordu bı de abılerı varmıs hıc mı tırsmadılar ya hele o komsuları yanı bı alem
dızıdede de baharı ıyı gosterıyolarya sınır oluyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…