- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.071
- 598
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Bence bu konunun üzerine çok gidersen ve düşünürsen takıntı haline gelir hiç oyle düşünme 1kiside denemeye çalış normal konuş gözünü kaçırma normal konuş. Yapabilirsin. Ailenle konuşurken de mi oyle oluyorEvet o benim
Sağ köşede overdose sosyal fobi ve kaygı bozukluğuna eşlik eden tuhaf bi ego sol köşede ise Scott Summer olmak.İnsanlarla göz teması kuramıyorum. Gözlerine bakınca gözlerim de yanma ve başınç oluyo çok acıyor gözlerim. Muhatap olduğum kişide gözlerimden o enerji yi alıyor geriliyor konuşurken kekeliyor elinde birsey varsa düşürüyor gözlerini ovusturuyor gözlerime bakamıyorlar. Bayan erkek farketmiyor. Psikologm à söylediğim de inanmıyor ama ben bunu hergün hemen hemen herkes le yaşıyorum. Toplumdan kopuk hale gelmekten korkuyorum. Bıktım artık. Gözlerim den neden insanlar korkuyor nasıl bir enerji veriyorum ki. Halbuki gerçekten çok güzelim bunu etrafım da ki ler hep söylüyor. Ne yapacağım siz inanıyor musunuz bana. Var mı bunu yaşayan anlayan
Kendini beğenmek tabi önemli de biraz objektif mi olsanız?Halbuki gerçekten çok güzelim bunu etrafım da ki ler hep söylüyor. Ne yapacağım siz inanıyor musunuz bana. Var mı bunu yaşayan anlayan
Güzelim tabi hemde çoook ama güzel olmam iletişim problemi me engel değil maaleseffotoya baktıgım da ben cok güzel birey göremedım ama .biraz toprakta yürüyünüz.
özgüven dedikleri valal bu herlade:)
Niye çirkin miyim ne yani sen çirkin görmemiş sin. Kıskançlık tan bunu söylüyorsunKendini beğenmek tabi önemli de biraz objektif mi olsanız?
Not: Fotoğrafınızı da gördüm.
Sana sormak lazım ben iyiyim beni görünce sen nasılsın önemli olan oKonuya giricem ultraviyole ışınlar beni etkiler diye korkup giremiyorum. Ben çok güzel de değilim ne bilim hiç görmedim öyle ışın. Felak nas okuyup ekrana üfleyerek girdim şimdi. Nasılsın kardeşim geçti mi ışık?
Kendini beğenmek tabi önemli de biraz objektif mi olsanız?
Not: Fotoğrafınızı da gördüm.
Aşk olsun çirkin miyim de kınaye yapıyorsunLütfen haset etmeyiniz. Haset edeni rabbim ışığından mahrum bırakır.
Aşk olsun çirkin miyim de kınaye yapıyorsun
Çirkin değil de “çok güzel” tanımının bayağı dışında diyelim:))Niye çirkin miyim ne yani sen çirkin görmemiş sin. Kıskançlık tan bunu söylüyorsun
Ondan mı mahrum kaldım o gözlerden çıkan enerjiden ben şimdiLütfen haset etmeyiniz. Haset edeni rabbim ışığından mahrum bırakır.
İşte bu niye sadece bana karşı mı oluyo yoksa herkese mibende göz teması kurdugumda yanma oluyor ve sulanıyor puslu görmeye baslıyorum
Psikologu ma normal bakıyorum çünkü onda gerilmiyorm dolayisi ile kötü de bakmıyorum . Psikologm da sanıyor ki herkese öyle bakıyorum ben yanlış yoruyorum halbuki alakası yok herkes gözüme bakamıyor ovusturuyorYaydığın enerji ile güzelliğin hiç mi hiç alakası yok. Çirkin insanların gözünden ateş fışkırır, güzel kadınlar, nur saçar diye bir teori de yok. Sosyal fobiniz varsa çözümü burada değil uzmanında arayın derim.
Evli ve çocukluydunuz sanırım. Yanlış hatırlamıyorsam kusura bakmayın. Eşiniz ve evlanızla aranız nasıl? Hatta akrabalarınız, eş dost komşu vs. Onlar da mı sizi görünce gözleri kamaşıyor? Böyle ise psikolog da bu durumu mutlaka fark eder. Size inanmıyorum diyorsa arkasından mutlaka bir açıklama getiriyordur. O açıklama ne mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?