• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni arama

Aradım Özür Diledim. Bi daha böyle bi laf edersen seni döver çeker giderim dedi. Çok sinirliyim çek git işine dedi. Bende nedir sendeki bu dövme merakı ya dedim
Ağır sacmalamisin dediğin lafa bak yenilir yutulur gibi değil ama senin kafa değişik nasıl ağzına aldın o lafı eşim sana 10 da kalk demiş 12 de kalkmışın birde ne bekliyordun adamdan seni alabilecek durumu yoksa önce sorumluluk sahibi olmayı öğren sonra kocana cemkir üslubun çok çirkin yani böyle devam edersen sonu pek hayır gözükmüyor

Döver im mi demesi gerekiyor
Bu mu karşılığı
bazen öyle bir an gelir karşımizda ki öyle bir zayıf noktasından vurulur ki ağzından ne çıkarsa çıksın haklı durumuna gelir

siz utanmadan adama dost mu tutayim derseniz alacağınız her cevap mubahtir kusura bakmayın

Dedim . Cevap bidaha olursa seni döverim bosarim .
Buna ne diyeceksiniz acaba
tatlı dil kullanacaksın. aşkım lütfen böyle kaba konuşma çok üzülüyorum bebeğimize yansımasın diceksin. o ne kadar kaba konuşuırsa sen tatlşı dil kullanıcaksın. adamın içindeki canqavarı sen çıkarmıssın. ve malesef erkeklerın geneli içlerindeki canavarı çıkarmaya meyillidir.

Hemen konuya giricem sinirden çatliyorum. Dün gece eşim yoktu. Bende bebeğimi alıp ortak bir arkadaşımıza oturmaya gittim. Onun esi de eşimle beraber il dışında. Neyse saat 10 da aradı kalk dedi. Sohbet sohbeti açtı. Kalkmadim. Saat 12 de kalktık . Bu seferde kapıda 3 köpek vardı . Kucağımda çocukla kaldım öylece ne yapicam diye aradım eşimi. Kalk dediğim zaman kalkacaktin şimdi ne diye beni arıyorsun arama ben buradan ne yapayım dedi. Bende seni aramayayim da kimi arayayim kendime dost mu edineyim dostumu mu arayayim dedim. Sen bu lafı nasıl dersin ağzını burnunu kirdirtma bana dedi kapattı konuşmuyoruz . Kim haklı sizce daha önce şiddet filan gormedim
eşiniz haklı

Ağır sacmalamisin dediğin lafa bak yenilir yutulur gibi değil ama senin kafa değişik nasıl ağzına aldın o lafı eşim sana 10 da kalk demiş 12 de kalkmışın birde ne bekliyordun adamdan seni alabilecek durumu yoksa önce sorumluluk sahibi olmayı öğren sonra kocana cemkir üslubun çok çirkin yani böyle devam edersen sonu pek hayır gözükmüyor
Sanırım doğumdan sonra resmen psikolojim çöktü. Bazı sıkıntılar yaşadım kv kaynaklı . İşe gitmek bebeğimden ayrılmak istemiyorum. Isyerimden nefret ediyorum. Beni ucretsiz izne ayirmadigi icin esimden de.. 1 ay daha calismak zorundayim ayrilmak icin borclar o sekilde gerektiriyor.
Hepsi bir yana bebegimi bakiciya birakmak cok zor geliyor.Bunların hepsi için içten içe kızginim kırgınim ofkeliyim ..
Basımı alıp gidesim geliyor. Beni anlayabilecek hiç kimse yok. Çok yoruldum .. Geçecek mi bugünler bilmiyorum. Vücudum dağıldı resmen. Mükemmel bir Sezeryan göbeği miras kaldı bana. Ki ben 1 kilo fazlası olmayan biriydim. Diyet denedim sütüm etkilendi.ne yapacağım bilmiyorum. Ayrıca hazırlanmam gereken de ciddi bir sınav var önümde. Çok çok önemli bir sınav. 1 ay daha çalış seni izne ayırayim sınava hazırlan dedi o da biliyor önemli olduğunu. Doğumdan sonra ne psikolojik ne fizyolojik olarak toparlanamadim. Bunların hepsi kv yüzünden. Bilmiyorum dipsiz bir kutuda düşüyorum da düşüyorum. .

Sanırım doğumdan sonra resmen psikolojim çöktü. Bazı sıkıntılar yaşadım kv kaynaklı . İşe gitmek bebeğimden ayrılmak istemiyorum. Isyerimden nefret ediyorum. Beni ucretsiz izne ayirmadigi icin esimden de.. 1 ay daha calismak zorundayim ayrilmak icin borclar o sekilde gerektiriyor.
Hepsi bir yana bebegimi bakiciya birakmak cok zor geliyor.Bunların hepsi için içten içe kızginim kırgınim ofkeliyim ..
Basımı alıp gidesim geliyor. Beni anlayabilecek hiç kimse yok. Çok yoruldum .. Geçecek mi bugünler bilmiyorum. Vücudum dağıldı resmen. Doğumdan sonra ne psikolojik ne fizyolojik olarak toparlanamadim. Bunların hepsi kv yüzünden. Bilmiyorum dipsiz bir kutuda düşüyorum da düşüyorum. .
Tamam ıste şimdi oldu baştan böyle anlatsana haklısın doğum zaten zor bi süreç kv es iş bebegin arada sıkışıp kaldın degilmi yardım alsan inan çok iyi gelir sana

birincisi sen eve gel diyince gelen bir adam değilse bu havası kime.sen elinde çocukla kalmasan belki o kadar sorun olmazdı.üstüne köpekler sana ve çocuğa saldırsın o zaman de vicdan yapsın ki vicdan yok gibi.konuşma bir süre daha.köpeklerin ısırmasını umursamıyorda dostu umursuyor tuhaf.

Doğuda ücra bir yerdeyim yardım şansım yok. Size anlatıyorum başka kimsem yok
Anlıyorum tamam buraya yazın anlatın dinleriz ama kendinizi iyileştirmeye bakin bebegin sana çok ihtiyacı var inan maddi olarak borçlu olmak o kadar zorki eşine gelince affedemezsen çalışmani istemiş sanırım yada yüzleşmesen hani bana bunu yaptin sana çok kizginim tarzında hep bu şekilde yanlış zamanda öfke patlamaları yaşarsın buda ilişkinize iyi gelmez

tatlı dil kullanacaksın. aşkım lütfen böyle kaba konuşma çok üzülüyorum bebeğimize yansımasın diceksin. o ne kadar kaba konuşuırsa sen tatlşı dil kullanıcaksın. adamın içindeki canqavarı sen çıkarmıssın. ve malesef erkeklerın geneli içlerindeki canavarı çıkarmaya meyillidir.
Aynı fikirdeyim ama çok yoruldum.sakin kalamiyorum artık. Bende insanım. Kucağımda çocukla kaldım kapıda. Korkmus vs olamaz miyim. İlla bu şekilde kırıcı mi olmasi gerekiyor

Back
X