Beni arama

Siz suan esinize olan tüm hırsinizi bu sekilde dile getirirseniz cozum olacagini sanmiyorum..Bakın biz kadinlar surada kullandigimiz klavyeyi muhataplarina sozlu dile getirsek aslinda tüm sorun ortadan kalkacak...kv nize cozum olmayacak belki ama dostumumu arayayim sozunuze engel olacak...anlatip rahatlamis olacaksiniz...

Haklısın . Bende kendime iyi gelecek bişeyler arıyorum. Böyle saçma sapan bir insan değildim ben. Kendimi bende taniyamiyorum artık. Basımı alıp bebeğimi alıp gitsem çok uzaklara diyorum. Sonra da vazgeciyorum. Ne bir akraba var ne tanıdık. Doğuda bir yerde. Tek başıma. Üstelik ise git gel eşim is gereği il dışında genelde. Sanki suyun altında kaldım nefes alamıyorum. Çok ihtiyacım var. Ama neye bilmiyorum nasıl toparlanir insan.
Off öf. Eski neşeli halimi öyle özledim ki. Ben bile eski beni özledim

Kesinlikle haksızsınız öyle bi laf edilmez ben eşinizin yerinde olsam eve bile gelmem ki aklınız başınıza gelsin ayrıca eşiniz ordan ne yapabilir arkasinizi veya oraya yakın birini arasaydınız ya keşke bende köpeklerden çok korkarım çünkü.

Mantıksız konuşmussunuz

Çok saçma ya dost edinmek ne alaka? Gidemiyorum kalsam olur deyin ya da arkadaşınız geçirsin ya da bin tane çöüm yolu bulunur lafınız acayip saçma kalmış

Patavatsızlıkta dünya markasınız. Ben sizi haksız buldum

Çok saçma bi tepki vermişsiniz dost falan ne alaka? Nasıl yakıştırıyosunuz kendinize bu lafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…