İstemiyorum gitmek diyince tepki mi veriyor eşin, zorla götürecek değil heralde dimi?
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum ama sen sonuna kadar haklısın. Boşanalım dediğin zaman ne diyor bundan eşinin ailesinin haberi var mı? Sonuçta ortada 5 aylık bebek var boşanacak olsanız bebek annede kalır bunu ne eşin nede ailesi kabul etmez diye düşünüyorum. Tartışmadan kv ile oturup konuşsan bu böyle gitmez diye nede olsa o da bir kadın ve anne belki seni anlar.
Sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelmişiz diyorum siz gitmek istemeyince zorlamı diyorsunuz.... Zorlası şöyle evde huzur olmuyor surat yapıyor konuşmuyor mutsuz olduğunu hissettiriyor...
Sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelmişiz diyorum siz gitmek istemeyince zorlamı diyorsunuz.... Zorlası şöyle evde huzur olmuyor surat yapıyor konuşmuyor mutsuz olduğunu hissettiriyor...
gitme arkadaşım bırak tartışsın küssün belli ki etki altında kalmış ailesi çocuğu seviyor özlüyor olabilir ama aynısı senin ailen içinde geçerli değil mi bi kaç gün senin ailende kalın bakalım beyefendi ne hissedecek rahat edecek mi?bu arada benim k.validemde yazlıkta bizi ayrı odalarda yatırdı resmen çok üzüldüm sinir oldum odalarda yataklar tek tekti ama karı koca gelicekse ona göre ayarlama yapılır de mi ama yok ayrı yattık 8 gün
Tamam o zaman kv ile mutlaka konuşmalısın sana destek olması için değil senin düşüncelerini bilmesi için. Ben bu şekilde bir evlilik istemiyorum artık ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum de. Artık torunları var ve boşanacak olsanız torunları annede kalacak bunu göze alamazlar. Sen kendi kendini yiyip bitireceğine içinden geçenleri söyle çekil kenara onlar kendilerini yiyip bitirsinler. Eşin eve gittiğiniz zaman surat asıyorsa bırak surat assın ne kadar süre surat asabilirki? O seni düşünmüyorsa sen kendini düşün. Koca adam 30 yaşına gelmiş annesinin dizinin dibinden ayrılamıyorsa evlenmeseymiş o zaman
belki zamanla oturur canım bazı şeyler ama bu erkekler nedense evlilikten sonra daha çok düşüyolar ailelerinin üstüne güzel güzel anlat ona bebeğiniz de olmuş artık tam bi ailesiniz senin deyiminle birilerine ek değilsiniz eşine sorun senin ailende değil ben kendi ailemde olsa yanlarına taşınmayı istemem yada sık sık kalmak istemem artık biz aileyiz ailelerimizi elbette görücez ama belli sınırları aşmadan ikimiz içinde geçerli deİnsanlar neden EVLENİR adı üstünde ayrı bir ev olmak aile olmak birilerine ek olmak değil... Ben tam 5 aydır sabrediyorum sabrediyorum sabrediyorum bunun içinde sebeplerim var bebeğim gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?