Beni artık tükettiler..

Babanin sabret demesi de sacma, orada kalmanz da sacma

Esininle acik acik konus istemedigini yoksa bosanacagini soyle, yine dinlemiyorsa al bebegini git kendi evine

İstemiyorum gitmek diyince tepki mi veriyor eşin, zorla götürecek değil heralde dimi?

merhaba cnm öncelikle sana eşinle bir kez daha ciddiyetle konuşmanı önerebilirim.bence bunun altında yatan başka bir sebep olmalı.öncelikle karıkoca ilişkisi burada sekteye uğramak durumunda kalıyor ve bu bir evlilik için çok büyük sıkıntı bir kez daha evine gidince konuşmayı denesen

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor bir durum ama sen sonuna kadar haklısın. Boşanalım dediğin zaman ne diyor bundan eşinin ailesinin haberi var mı? Sonuçta ortada 5 aylık bebek var boşanacak olsanız bebek annede kalır bunu ne eşin nede ailesi kabul etmez diye düşünüyorum. Tartışmadan kv ile oturup konuşsan bu böyle gitmez diye nede olsa o da bir kadın ve anne belki seni anlar.

İstemiyorum gitmek diyince tepki mi veriyor eşin, zorla götürecek değil heralde dimi?

Sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelmişiz diyorum siz gitmek istemeyince zorlamı diyorsunuz.... Zorlası şöyle evde huzur olmuyor surat yapıyor konuşmuyor mutsuz olduğunu hissettiriyor...

K.v. zaten zorluyor oğlunu kalmamız konusunda konuşmayı denemedim hiç zaten konuşamamda çünkü ondan bu zamana kadar iç yanımda olduğu destek olduğu hissini alamadım bu konuda güvenim sıfır..

gitme arkadaşım bırak tartışsın küssün belli ki etki altında kalmış ailesi çocuğu seviyor özlüyor olabilir ama aynısı senin ailen içinde geçerli değil mi bi kaç gün senin ailende kalın bakalım beyefendi ne hissedecek rahat edecek mi?bu arada benim k.validemde yazlıkta bizi ayrı odalarda yatırdı resmen çok üzüldüm sinir oldum odalarda yataklar tek tekti ama karı koca gelicekse ona göre ayarlama yapılır de mi ama yok ayrı yattık 8 gün

çok da işe yaramayacak gibi görünüyor ama kayınvalidenizle oturup doğruca konuşsanız biraz da olsa anlamaz mı sizi acaba?? anlasa böyle de yapmazmış gerçi oğlu anlamıyrsa o anlatırmış bak böyle olmaz diye ama,düşünemiyor belki...deneyebilirsiniz belki konuşmayı...kızarak yaparsanız savunmaya geçerler,sakince..

Çok saçma ya torun sevmek hakları tabi ama sürekli bu durum çok saçma allah sabır versin. Sizin aileniz nerde bence durum düzelene kadar misilleme yapabilirsin. Kayınvalidrnle konuş diycem ama anlıyacağını sanmıyorum onun keyfi yerinde tabi ama senin düzenin nolucak allah bencil insandan korusun ya.

Sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelmişiz diyorum siz gitmek istemeyince zorlamı diyorsunuz.... Zorlası şöyle evde huzur olmuyor surat yapıyor konuşmuyor mutsuz olduğunu hissettiriyor...

eee gidince de siz mutsuz oluyorsunuz,huzursuz oluyorsunuz?
Kv ile konusamıyorsan,babanla konuş eşini bıraz daha sert bi şekilde uyarsın.
Küçücük bebek onunda duzenı olusuyor.

Ayrı odalarda yatma mevzusuna gelıncede yataklar kurulacagı zaman anne ayrı ayrı açmana gerek yok fln de eşinde yanındayken.
Biz böyle daha rahat uyuruz fln de

bu kaynanaların bilinç altında ne var çok merak ediyorum ne bu yönetme çabası ne bu evladının da bi ailesi olduğunu kabullenmeme valla sinir oluyorum

Tamam o zaman kv ile mutlaka konuşmalısın sana destek olması için değil senin düşüncelerini bilmesi için. Ben bu şekilde bir evlilik istemiyorum artık ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum de. Artık torunları var ve boşanacak olsanız torunları annede kalacak bunu göze alamazlar. Sen kendi kendini yiyip bitireceğine içinden geçenleri söyle çekil kenara onlar kendilerini yiyip bitirsinler. Eşin eve gittiğiniz zaman surat asıyorsa bırak surat assın ne kadar süre surat asabilirki? O seni düşünmüyorsa sen kendini düşün. Koca adam 30 yaşına gelmiş annesinin dizinin dibinden ayrılamıyorsa evlenmeseymiş o zaman

Gitsen de huzursuz olacaksın gitmesen de değil mi? Samimi söylüyrum gitme ve huzursuzluğunu da kendi evinde yaşa, çok sürmez.

İnsanlar neden EVLENİR adı üstünde ayrı bir ev olmak aile olmak birilerine ek olmak değil... Ben tam 5 aydır sabrediyorum sabrediyorum sabrediyorum bunun içinde sebeplerim var bebeğim gibi....

Bu söz hoşuma gitti ben kendimi yiyeceğime onlar kendilerini yesinler...

Bu nasıl düzen,daha doğrusu düzensizlik.eşiniz sizi mecbur etmek için böyle davranıyor.eviniz varken böyle yaşamak yerine bebeğinizi alın evinize gidin kocanızda arkanızdan gelmek zorunda kalsın...

Son düzenleme:
İnsanlar neden EVLENİR adı üstünde ayrı bir ev olmak aile olmak birilerine ek olmak değil... Ben tam 5 aydır sabrediyorum sabrediyorum sabrediyorum bunun içinde sebeplerim var bebeğim gibi....
belki zamanla oturur canım bazı şeyler ama bu erkekler nedense evlilikten sonra daha çok düşüyolar ailelerinin üstüne güzel güzel anlat ona bebeğiniz de olmuş artık tam bi ailesiniz senin deyiminle birilerine ek değilsiniz eşine sorun senin ailende değil ben kendi ailemde olsa yanlarına taşınmayı istemem yada sık sık kalmak istemem artık biz aileyiz ailelerimizi elbette görücez ama belli sınırları aşmadan ikimiz içinde geçerli de

Bir kere sen çalışmıyorsan ve evdeysen kaynananın çocuguna bakmana ıhtıyacın yoksa kesınlıkle
oraya tasınman gereksız...
Yakına tasındıgın anda kapını calmayı hıc bırakmayacaklar kı cocuktan sonra kocalar o kadar
degısıyor kı bız benım aılemın yanına tasındık aılem de aynı kaynanan gıbı devamlı kapımıza
gele gele evlılıgımızı sonunu yazdılar ..Sakın gitme..
İki tarafın aılesıne de yakın olmak cok sacma ...
Eşinle tartısmadan gördugun olumsuzlukları veya olabılecegını dusundugun seylerı anlat sakince..
Ya da konuyu actığı zaman konusma bu konuda fikrim net de kapat..
Babana cok kızdım acıkcası kız aılelerinin bu konularda yapıcı olmaya calısmasından hıc hoslanmıyorum
ve bunu esın de duymus kaynanan da duydu mu babanın dedıklerını ( Bu ne demek biliyor musun ,
aılesı almaya gelmedı gelmeyecek yanı gıdecek yerı yok çaresı yok dedıgımızı yapmak zorunda kalacak
arkasında bırı yok demek ve çok acı (
Keşke babanı tekken arasaydın ve karıstırmasaydın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…