Beni artık tükettiler..

Asla büyük söylemiyorum . Şöyle bir düşündüm de ben ne yapardım acaba böyle bir durumda olsam diye? gitmezdim..Anneni çok istiyosan kapı orda sen git derdim heralde.Zorla sürüyerek götürecek hali yok ya..surat mı asıyor ben daha çok asardım..hatta umrumda olmazdı sdce bebeğimle ilgilenirdim. Sen kv. kp için saygı sevgiden bahsediyosun da ne kıymetin var bir söyler misin? hiç...Bu dünyada kimseye yaranılmaz..kendin birşey istiyorsan yap aman şu darılcak aman saygısızlık olcak diye yaşarsan zor. Kıymetin olmadığı gibi hep başkasının istediklerini yaşar kendini unutursun.

geçen gün eşimin bi akrabası gelmiş memleketten kv. aradı (bu arada hiç arayıp rhtsız etmez) bi gitsek görsek beraber iyi olur demiş tel.de ..arabayla gidilecek bi yer hani bizi götür diyor kısaca..bana sordu eşim..dedim sen git ama ben gelmem sıkılırım,sorarlarsa işi vardı dersin dedim. gitmedim..kim ne düşünürse düşünsün ayıp olcak diye koca tatil günümü heba edemezdim. Hani ark. ortamı filan olur giderim ztn ama yaşlı başlı insanlar anca hizmet isterler gereksiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…