Beni artık tükettiler..

15 dk lık yol diyorsun evin düzenin var e evde bekar kaynında var rahat etmen münkün değil bebek küçük..Ayrı yatmak saçma ötesi..Ama maalesef saçma da olsa yaşatıyorlar insana..

Babana hak veriyorum bir konuda sabret demesi kötü niyetle değil..Yuvan zarar görmesin diye..Ama keşke o akşam eşini alıp dışarıda konuşsaymış..Git ok haftanın 4 gününe de ok de yatıya kalmak ne demek..

Erkekler maalesef bu konularda bildiğin odun oluyorlar..

Katılıyorum sana canım susmamızdaki sebep ne bilmiyorum cesaretsizlikmi diyorsun sen ben buna uygun bi kelime bulamıyorum sanki k.v. karşısında dilim bağlanıyor k.p için öyle değil onunla iyi kötü herşeyi konuşuruz ama k.v. karşısında dilim bağlanıyor normalde çok hazır cevap birisiyimdir ama kendimi kontrol edemiyorum k.p.e söylüyorum k.v. konuşamıyorum... Ama bence eşim annesine çok düşkün ve k.v. bunu çok iyi billiyor yani en ufak bi tartışma olsa eşim onun yanında olur biliyo oda biliyo bende ... Bende bi problem olduğunda eşimin onun yanında olduğunu görmek istemiyorum belkide ondan susuyorum....

senin gitmen hata bi kere
istdediği kadar surat yapsın gitme
sen onun istediğini yapıyosun

Uzun süredir evimizde başbaşa bi pazar günü geçirememiştik şuan evimizdeyiz ve eşim yarın işe gideceğini söyledi sabah erkenden kalkıp gidecekmiş...Beni böyle cezalandırdığını zannediyor ama yarın allahım inşallah nasip ederse k.v.arayıp konuşacağım biz baş başa kalamıyoruz ve ayrı yatıyoruz bu yüzden aramızda büyük bi soğukluk var diyeceğim sadece soğukluk değil çok farklı problemlerimizde var diyeceğim bizim yanlız kalmaya ihtiyacımız var size söz veriyorummmm eğer işe giderse arıycam annesini bunu yapmayı çok istiyorum çünkü eğer işler kötüye giderse onların bu probleri yaşadığımızdan haberleri yok gerçi haberi olmazmı yanındayız günlerce ayrı yatıyoruz ve iki kelime konuşmuyoruz anlıyo ama umursamıyo....

gitmediğinizde eşiniz surat asıp burnunuzdan getiriyorsa siz de aynısını yapın bence. sırf o surat asmasın diye gittikçe sizin huzurunuz daha çok bozulacak.
torun sevmek herkesin hakkı. ama bir sınırı var yani.
iyi o zaman benim annem babam onun annesi babası torun sevecek diye 7 sülale bir arada yaşayalım.

Ne saçma bir durum ya,evlilik hayatı diye bir şey kalmaz ki bu şekilde.
İsterse sabahtan akşama kadar surat asabilir eşin,
ağlayıp zırlayıp kendini yerlere bile atabilir,bir mahsuru olmamalı.
Huzurum kaçıyor diyorsun da zaten bir huzur yok ki arkadaşım.
Eşinin krallığına boyun eğdiğin sürece iyisin.
Kimse dayanamaz tabi bu düzensizliğe.
''Gidemem evimde işim gücüm var,bunca zaman düzenimiz kaçtı zaten.
biraz da evimizi bilelim,koloni halinde yaşamaktan sıkıldım.''de ve istikrarlı ol!
İpin ucu kaçmış zaten de bari bi parça yakalayabilelim.

sizin yeriniz de olsam ilk kv kaldiginiz gunde tepki gösterirdim ! esime sertce derdim sen benim kocammisin yoksa yabancimisin neden yanimda yatmiyorsun derdim
ha eve geldiginiz de yaniniza yatiyorsa sakince simdi niye geldin diye sorarim cok sinirlendim k bakmayin boyle eslere cok kiziyorum madem ailenin dibinde yasamak istiyorsun niye evlendin o zaman ??

o babaannesı oluyorsa
sen de annesi oluyorsun.ev üzerine ev kurulur mu yaa
kendı için hava hoş, kendı ailesinin yanında tabii
senın ne yaşadığın onun umurunda bıle değil.bir insan bu kadar anlayışsız olur mu yaa
her kadın kendı evınde yaşamak ister.

cnm ya dön evine,ben burdan çkmam de.ya da ailenin yanına gt.bu ne bencllktr ya?????????????

Yok canım cesaretsizlik de değil saygı belki.Ama isim ne olursa olsun sebep aynı ve olan bıze oluyor.Mukafat desen aa benim gelinim saygılı desınler dıye de değil belki inanc belki bize oğretilenler.Ama sonuç aynı.Bak canm ben işe baslamadan once gun asırı sağlık ocagına gidip ilaç yazdırırdım.Bizimkiler yaslı kv ve kp.Bir kere bile ne bir tesekkur ne de baska bir sey.Kendi kızlarının kı kendı kızları 44 yasında 28 yıllık evli.Kv gelir kısın yanına kadına iki ilaç yazdırsa bedduanın bını bın para bir de benim yanımda.İnsan demez mi bizim gelin de benim anneme ilaç yazdırmaya cıkıyor.Ayıp ya ben nasıl konuşuyorum.Hani yaşlı kv yardımcı olmuş arkasından bu kadar sayıyor hepsını gectım.Ona o an desem ben ben de yazdırıyorum ne der hemen cevırır.Kimseyi kendınden cok düşünmeyeceksin.Diyorum ama tabi uygulayamıyorum.

canım Allah yardımcın olsun inan okurken ben gerildim yaa sen bence kayınvalideni bir karşına al konuş konuşurkende ciddiyetini görsün boşanmak istdiğini onun yüzünden huzur kalmadığını yuvan yıkılacak onun yüzünden eşin surat yapıyorsa sen daha cok yapmalısın gitme kayınvaliden cocugu zor görecem korkusuna aklı basına gelir belki. aranız 15 dkorda kalmaya hic gerek yok ne insanlar var ya inan sinir oldummm

Konu sahibi arkadaşım,, ne yaptın kv ile konuşmaya karar verdin mi? Bir de kp ile konuşabiliyorum diyorsun az biraz üstü kapalı da olsa kp ile görüşsen, çok açmadan bazı şeyleri... En azından ucundan da olsa seni anlar bu konuda destek çıkar mı dersin? Kv ile konuşman gerektiği kanısındayım ama ters bi tavsiye de vermiş olmak istemiyorum. Bize yazarsan seviniriz canım,, aynı dertler başından geçmiş biri olarak senin iyi olmanı istiyorum...

eşin ne dedi peki bu duruma. ahh bu eşler var yaa!!!

baban aksam evınde olmak ıstıyor demesı
butun gunu orada gecırmek zorunda oldugunumu gosterıyor???
cok ıstıyolarsa evınızı satın ev alın yakından ama aksamları evınıze gıdebılecekmısınız???

Çok üzüldüm durumunuza. Eşinize de çok kızdım.

Ne demek gitmeyince surat asarak resmen sizi gitmeye zorlamak? ve mutsuz etmek.

Bence ne olursa olsun tavrınızı koyun ve haftada 1 gün gidin, hiç kalmayın.

Gidince eşiniz mutlu, siz mutsuz.

Kalıncada surat yaptığı için ikinizde mutsuzsunuz.

Bence mutsuzluğu tek başına sırtlanmaktansa, gitmeyin ve mutsuzluğu birlikte sırtlanın.

Belki zamanla evinin tadına keyfine varır.

kv de kalıp kendin mutsuz huzursuz oluyorsun, eşin ve ailesi de aile saadeti yaşıyorlar senin huzursuzluğunu göz ardı edip. eşin evde istediği kadar assın suratını, sen yalnız değiilsin, bebeğin var ve onunla gun boyu ilgileneceksin. o sebeple eşin istediği kadar asabilir suratını, hiç ilgilenme. umursama. kendi mutluluğun bebeğinin mutluluğu ve gelişimi açısından daha önemli. kendini ve bebeğini düşünüp boyun eğmemelisin

canım kesinlikl tav,z verme benim görümcem de yeni doğum yaptı kendi evine hala gitmedi sürekli annesinde kalıyor ve evlerine ziyarete kimse gidmiyor bana cok saçma geliyor ki dışardan konu komşu ne yorumlar yapıordur kimbilir bence evin gibisi olamaz kaynanan yanında olıun istiyo belki ama sen orda ne kadar rahat edebileceksin ki özel hayat diye bişey kalmıyo taviz verme dderim eşine de rest çek o zaman 2 ayda bizimkilerde kalalım bakalım nasıl oluyormus dedüzelir inşAllah canım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…