Kolaymı ya 13 sene 13 koca sene insanın geçliği güzelliği bittikten hayattan bi tat alamadıktan sonra şimdide çağırmazlar çağıramazlar zaten çünkü varsa eger çocuk onun okulu vs. bu saatten sonra çağırılsa gidebilecekmisiniz öyle 9 ay falan? Yani tavsiyeniz çok ılımlı fakat evlilikte sevgi karşılıklı olacaksa o evlilik ışıldar ben eşimi sevdim ama şuan ona çok kızgın kırnımın ve nefrete doğru giden hislerim var eğer o beni sevseydi zaten böyle yaşamak onunda hoşuna gitmezdi..
annem babam 50sine merdiven dayamış insanlar halamların evi uzak babam oraya gittiğinde bi kez mecbur kalmıştı yatmakta ve sabaha kadar uyuyamamıştı bi erkek evini ailesini düzeninii seviyorsa zaten böyle yaşamaz....[/QUOT,
Her erkek bu kadar ince düşünemiyorçBen kv ve kp birlikte yaşıyorum.Gelen gıden hiç bitmez bir evim yok anlayacağın.Benim bir odam var orda rahatım huzurluyum.Eşim aksamları bayılır salonda tv izlesin ee ben de akşama kadar beklemişim akşam olsun da odama gıdeyım.Eşim salonda ben odamızda yatmışlığım cok oldu sırf bu yuzden.
2 buçuk yıldır evliyiz kızlar 5 aylık bebeğimiz var zaten herşeyde bebekten sonra başladı.... önceleri klasik bi evliliğimiz vardı k.v.ile aynı şehirde ve farklı semtlerde oturuyoruz araba ile 15 dk.. haftada en az 1 kez ziyaretlerine giderdik ama doğum yaptım ve k.v. bebeğime kendi evine yatak aldı çocuk rahat etsin diye ve o günden sonra evimize gitmemize gönlü olmuyo... Eşimde tutturdu 4 aydır annemlerin yanına taşınalım diye kendi evimizi kiraya verip k.v. oraya kiraya taşınacakmışımmmmm. kesinlikle kabul etmedim ve olaylar büyüdü sanki eşim büyülenmiş gibi gözü başka birşey görmüyor annemler bebeği çok seviyor ve görmek hakları yanlarında olacaksın diyor ben yanlarındayken de gördüm onları hiç bir faaliyetim yok sabah kahvaltıya gider akşam uyumaya eve geçerdik yine bunları yaşamak istemiyorum... Ona anlatıyorum ama nafile uzaktan ev almamız bi hataydı diyor başkada bir şey demiyor...
Neyse son 1-2 aydır sesi çıkmıyor ama neden mi haftanın en az 4 günü orada kalıyoruzz eve gelincede zaten küs oluyoruz canıma tak etti artık böyle yaşamam ben dedim kalmak istemiyorum dedim ozaman taşınmayı kabul et diyor ve bana bunları yapan eşim 2. üniversiteyi okuyor 30 yaşında..
İşin en can alıcı noktasıda oraya gittiğimizde ben ufak odada bebeğimle kalıyorum eşim oturma odasında çekyatı açıp orada yatıyor. Şuanda da annesi hadi iyi geceler kuzum dedi ve kapısını örttü oğlunun.... O adam benim kocam mı ya çocuğumun babası mı ben bu durumda kimseyi suçlamıyorum tek suçlu eşim o ortayı bulamadı...
Bu hafta sonu tartıştık ayrılmak istiyorum senden hayatımı mahfettin aynı evdeki bekar kaynımdan ne farkın var onlarda gidip başka odada yatıyor sende dedim evlemeseydin benim hayatımı da mahfettin dedim ama adam hiç umursamıyor ya yemin ederim inanmam büyüye yani inanırım var olduğuna da yaptıracak vicdanda insanlar olabileceğine ihtimal vermem ama eşim tam büyülenmiş gibi kitlenmiş ya beyni tek noktaya çalışıyo oda annesi ve kardeşleri ayrılacaktım gerçekten babamı çağırdım gece 12 idi saat gel beni al diye oda ne yapsın ortayı yumuşattı bana sabret yaz olsun geçer dedi (ne alakaysa) eşimede ne yapıyosanız yapın ama kızım akşam evine gelmek istiyo ki buda en doğal hakkı dedi....
Anlatsam öyle doluyum ki destan olur çok da karışık oldu hem aceleden... Kim kabul eder böyle hayatı lütfen söyleyin kızlar he ben artık öldüm bittim yani dayanamıyorum
Tebrik ederim seni.Herkes senin gibi cesaretli olsa
Ama tabi kimi esler ve kv ler için bugun soylersın yarın unuturlar aynı seyleri yaparlar.Ben senın kadar acık olamadım hiçbir zaman ve sustum ama baktım olmuyor sustukça seni apt.l sanıp daha cok yuklenıyorlar artık ben de susmuyorum.İnş. senin gibi acık ve net olabılırım.
Kolaymı ya 13 sene 13 koca sene insanın geçliği güzelliği bittikten hayattan bi tat alamadıktan sonra şimdide çağırmazlar çağıramazlar zaten çünkü varsa eger çocuk onun okulu vs. bu saatten sonra çağırılsa gidebilecekmisiniz öyle 9 ay falan? Yani tavsiyeniz çok ılımlı fakat evlilikte sevgi karşılıklı olacaksa o evlilik ışıldar ben eşimi sevdim ama şuan ona çok kızgın kırnımın ve nefrete doğru giden hislerim var eğer o beni sevseydi zaten böyle yaşamak onunda hoşuna gitmezdi..
annem babam 50sine merdiven dayamış insanlar halamların evi uzak babam oraya gittiğinde bi kez mecbur kalmıştı yatmakta ve sabaha kadar uyuyamamıştı bi erkek evini ailesini düzeninii seviyorsa zaten böyle yaşamaz...
.[/QUOT,
Her erkek bu kadar ince düşünemiyorçBen kv ve kp birlikte yaşıyorum.Gelen gıden hiç bitmez bir evim yok anlayacağın.Benim bir odam var orda rahatım huzurluyum.Eşim aksamları bayılır salonda tv izlesin ee ben de akşama kadar beklemişim akşam olsun da odama gıdeyım.Eşim salonda ben odamızda yatmışlığım cok oldu sırf bu yuzden.
Neden evlenir erkekler anlamıyorum eger tv karşısında uyuyacaksa karısı onu odada beklerken.... Allah kadını fizik olarak değil ama sabır olarak çok güçlü yaratmış...
Katılıyorum sana canım susmamızdaki sebep ne bilmiyorum cesaretsizlikmi diyorsun sen ben buna uygun bi kelime bulamıyorum sanki k.v. karşısında dilim bağlanıyor k.p için öyle değil onunla iyi kötü herşeyi konuşuruz ama k.v. karşısında dilim bağlanıyor normalde çok hazır cevap birisiyimdir ama kendimi kontrol edemiyorum k.p.e söylüyorum k.v. konuşamıyorum... Ama bence eşim annesine çok düşkün ve k.v. bunu çok iyi billiyor yani en ufak bi tartışma olsa eşim onun yanında olur biliyo oda biliyo bende ... Bende bi problem olduğunda eşimin onun yanında olduğunu görmek istemiyorum belkide ondan susuyorum....
gitme arkadaşım bırak tartışsın küssün belli ki etki altında kalmış ailesi çocuğu seviyor özlüyor olabilir ama aynısı senin ailen içinde geçerli değil mi bi kaç gün senin ailende kalın bakalım beyefendi ne hissedecek rahat edecek mi?bu arada benim k.validemde yazlıkta bizi ayrı odalarda yatırdı resmen çok üzüldüm sinir oldum odalarda yataklar tek tekti ama karı koca gelicekse ona göre ayarlama yapılır de mi ama yok ayrı yattık 8 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?