Beni artık tükettiler..

Yoo yo babam bu durumu çok iyi yönetti bence onlar çok çok iyi tanıyorlar babamı bütün çocuklarının özelliklede benim her zaman yanımdadır tek kızı oldğum için olabilir bana çok ayrı düşkün istersen gel yine kal ama yaza kadar kafanı dinle isterse eşinde gelsin ama bak eşin artık bböyle olmayacağını söylüyor falan dedi.... bence bi büyüğe yakışanı yaptı çünkü eşim babamın yanında çok ılımlı sakin anlayışlı davrandı...

Kadın torun sevcek diye senin taşınman mı gerek. Çocuğu çok seviyosa doğursun bi tane daha tövbe tövbe.. Torunlarını kendi çocukları gibi sahiplenmeleri ne kadar kötü.
Kayınvalidem annemin ve benim yanımda bir kaç kez altlı üstlü ev alıcaz aynı binada oturucaz dedi. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Nişanlıma da açık açık söyledim.
İkide bir gidip gelinecek kadar yakın olmayacak. Ama gidincede kalmamızı gerektirecek kadar uzakta olmayacak evler dedim.
Kati suretle istemediğimi söyledim. Nişanlımda aynı fikirde. İnşallah değiştirmez fikrini.
Gözüm korkuyo resmen buradaki konulardan

kucuk cocuk gıbı kendı evınıze gıttınız ıcın sıze kusuyorlar he cok garıp bence senın esın ıkı degıl 5unıvdede bıtırse nafıle ıflah olmaz bı erkek evının aılesının farkına varmalı madem annesınden ayrılamayacaktı o zaman evlenmeyecektı ayrıca her zaman ıclı dıslı olmanız gerekmez ozel hayat denılen bı sey var allah yardımcın olsun cnm

Eşinizin iş durumu nasıl?
Maddi sıkıntıları olabilir mi bu ara?
Belki sizinle paylaşamadığı bazı durumlar vardır para konularında,
bu yüzden 3-5 gün orada kalmak kar gibi geliyordur ona.
Siz çalışmıyorsanız ve normalde bebeğinize kendiniz bakıyorsanız
bunu gün içinde kendi evinizde yapabilirsiniz illa ki
Ayrı odada yatak açıldığında ilk günden beri eşinize veya kayınvalidenize niçin bişey demediniz ki
Arkadaşların dediği gibi, küssün surat assın ama evinizde olun..
Siz huzursuz olacağınıza bırakın o huzursuz ola ola evinde huzurlu yaşamayı öğrensin.

Gitme arkadasim!
Evde huzur olmuyorsa tek size degil, onunda huzuru olmuyor.
O surat asiyorsa sizde asin!
Madem konusmakla olmuyor, sakin ola surat asmakla, huzursuzluk cikarmakla üzerinizde baski kurmasina izin vermeyin.
Sizde asik suratli olun.
Ama sakin gitmeyin.
Herkes evini yurdunu bilsin deyin.
Annemlerde kalmaya gitmiyor diye bosanacaksa hic durmasin.

Seni birlikte yasamaya zorluyorlar iste, bunda anlamayacak bir sey yok

Yavas yavas yolunu yapiyorlar

Seninde yapman gereken kavga ede ede kalmamaya calismak, o surat asiosa sen de oradayken asacaksin kavga edeceksin

Esinin tasinmamiz hataydi laflarini takmayacaksin vs.

allah büyük inş. kimse yaşamaz böyle bi durumu ben artık ikinci bi çocuğu aklımdan sildim rüyalarımdan da sileceğim...

Bunu da kocana soyle, bir daha bana ikinci cocugun lafini etme, bunu canta ettin evler arasinda ikinciyi dogurmayacagim her sey burnumdan geldi de.

Kaynana da kayinpederine de soyle.

benim annem babam da çok özlüyor haftanın diğer 3 günü de onlarda kalalım diyin o zaman bakalım kabul edecek mi? empati yapamıyorlar, kendi başlarına gelmeden anlamıyorlar..

Böyle saçmalık da hayatımda ilk kez duyuyorum.

Her aile torununu sever tamam ama haftada 4 gece orada kalmanızın, eşinizle ayrı yatmanızın hiçbir mantıklı açıklaması yok.

Bunun böyle olmayacağınızı, evlilik mahremiyetinizin kalmadığını açıklayın.

gitme arkadaşım , madem oraya gitsende huzurun yok gitmesende huzurun yok kaybedebileceğin birşeyde yok , oldu çocuk doğunca tüm sülale bir arada yaşayalım madem özlemekse sorun...

hayatta bazı anlar vardır kayıtsız şartsız ayak diremeniz gerekir, geri adım attığınızda gardınız düşer, bu da öyle bi an, olay kv'nin evine bebek için yatak alınmasıyla başlıyo sonra eşini dolduruyolar, pardon eşin doluyo, hiç gitmeyecektin kv'nin evine, gerekirse bebeği al babanın evine git, arama, direk git, sen arayınca gelip seni pışpışlıyo demek ki, kapısına git kovacak değilya, gerekirsede ayrıl

Kaç kadın bu durumu kabul eder bebeği ve eşi için kim yaşar???

valla ben etmem, oğlan çocuğu gibi bi koca, ıyyy, insan zaten birlikte yatmak istemezki o adamla, ama bebeğim bir sebep boşanmamak için diyosan, evinede gitmiyosan böyle yaşıcaksın şartlarını sunmuşlar sende kabul etmişsin öyle veya böyle yaşadığın hayat bu

e canım ilk yorumunda babam yaza kadar sabret dedi (ne alakaysa) yazmışsın demek ki sende gönül koydun babana

benim annem babam da çok özlüyor haftanın diğer 3 günü de onlarda kalalım diyin o zaman bakalım kabul edecek mi? empati yapamıyorlar, kendi başlarına gelmeden anlamıyorlar..

çok güzel yazmışsın, ama canım bu tarz aileler çocuğun babanın olduğuna inanırlar, DNA kavramını göze getirmezler, ne kadar okumuş olurlarsa olsunlar erkek ailelerinde bu var, gelin çalışsada çalışmasada oğullarından alınan para oğullarının parasıdır, ya da çocuk oğullarınındır, kadın taşıyıcı, dolayısıyla kızın ailesinden çok kendilerinde hak görürler çocuk için

Annesir bir çocuk daha doğursun otursun baksın bu kadar hasret çekiyorsa

En çok kardeşleriyle yatma kısmına takıldım. Ciiden yazık değil mi sana yaa..neden evlendin onlarla kalmak zorundaymışssın gibi.. O zaman desene arkadaşım benim annem babamda torununu sürekli görmek istiyor diye. haftanın yarısı orada kalıcaz diye emrivaki yapsana. anlasın nasıl bir durum oluyormuş, inananmıyorum böyle insanlara ya. Varya bırakıp gideceksin anası doğursun bi çocuk oturup baksınlar!!

bende okuduğum her konuyu eşime anlatıp sen de böyle olmazsın dimi diyorum, kendim paranoyak olduğum gibi onu da paranoyak edecem yakında, erkekler tersine evrim yaşıyolar sanırım, primat olmaya hevesliler

yuvayı dişi kuş yapar diyyeeee diyee artık kadınları çile çekmeye doğmuş insanlar olarak algılamaya başladılar, erkek istediğini yapacak kadın çekecek...

ben anlamıyorum benim üzülmeme sessiz kalan bir erkekten ben soğurum ki artık tam anlamıyla aile olmuşsunuz bir bebeğiniz var , boşansanız daha mı iyi sanki , şimdi ailecek haftanın bir günü mutlu mesut gitmek varken boşanınca çocuğu tek başına haftanın bir günü belli saatlerde götürmek çok mu hoşuna gidecek...

eşinize restinizi çekin ve kesinlikle sizin belirlediğiniz günler harici gitmeyin derim , siz her halükarda huzursuz ve mutsuzsunuz , bırakın oda mutsuz olsun ki sonuçta kendi sorumsuzluğunu oda çeksin... belki öyle zamanla evinin daha tatlı olduğunu anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…