Bir kere sen çalışmıyorsan ve evdeysen kaynananın çocuguna bakmana ıhtıyacın yoksa kesınlıkle
oraya tasınman gereksız...
Yakına tasındıgın anda kapını calmayı hıc bırakmayacaklar kı cocuktan sonra kocalar o kadar
degısıyor kı bız benım aılemın yanına tasındık aılem de aynı kaynanan gıbı devamlı kapımıza
gele gele evlılıgımızı sonunu yazdılar ..Sakın gitme..
İki tarafın aılesıne de yakın olmak cok sacma ...
Eşinle tartısmadan gördugun olumsuzlukları veya olabılecegını dusundugun seylerı anlat sakince..
Ya da konuyu actığı zaman konusma bu konuda fikrim net de kapat..
Babana cok kızdım acıkcası kız aılelerinin bu konularda yapıcı olmaya calısmasından hıc hoslanmıyorum
ve bunu esın de duymus kaynanan da duydu mu babanın dedıklerını( Bu ne demek biliyor musun ,
aılesı almaya gelmedı gelmeyecek yanı gıdecek yerı yok çaresı yok dedıgımızı yapmak zorunda kalacak
arkasında bırı yok demek ve çok acı(
Keşke babanı tekken arasaydın ve karıstırmasaydın ..
Ooff böyle konular okudukça çocuk yapasım kaçıyo yemin ederim :18:
allah büyük inş. kimse yaşamaz böyle bi durumu ben artık ikinci bi çocuğu aklımdan sildim rüyalarımdan da sileceğim...
Kaç kadın bu durumu kabul eder bebeği ve eşi için kim yaşar???
Yoo yo babam bu durumu çok iyi yönetti bence onlar çok çok iyi tanıyorlar babamı bütün çocuklarının özelliklede benim her zaman yanımdadır tek kızı oldğum için olabilir bana çok ayrı düşkün istersen gel yine kal ama yaza kadar kafanı dinle isterse eşinde gelsin ama bak eşin artık bböyle olmayacağını söylüyor falan dedi.... bence bi büyüğe yakışanı yaptı çünkü eşim babamın yanında çok ılımlı sakin anlayışlı davrandı...
benim annem babam da çok özlüyor haftanın diğer 3 günü de onlarda kalalım diyin o zaman bakalım kabul edecek mi? empati yapamıyorlar, kendi başlarına gelmeden anlamıyorlar..
Ooff böyle konular okudukça çocuk yapasım kaçıyo yemin ederim :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?