beni beğeneni ben beğenmem;benim beğendiğim ise beni beğenmez.

birileri kısmetini bağlamış olmasın? inanır mısın böyle şeylere bilmem ama ben yaşamıştım böyle bir durumu. çalıştığım şirketteki kızların tümünün hasta olduğu, kıvanç tatlıtuğ tarkan karışımı adam o kadar kızın içinde bana çıkma teklif etmişti ve ben reddetmiştim. oysa ki ona ben de bayılıyordum. o bana çıkma teklifi edince bütün ihtişamını kaybetti gözümde. herkes manyak dedi bana... sonradan büyü müyü olayları varmış. bozulsun diye okunmuş sular falan içtim de sonra değişti bu durum. büyünün etkisi bitince eşimle tanıştım ve 7 ay içinde evlendik....

Bu herkesin derdi be canım, üstelik beni beğenenede fırsat vermiştim ama olmadı, benim beğendiğimde beni beğendi sanmıştım ama o da beğenmemiş... Bu böyle, aşk seni bulabilirde, uzakta durabilirde :( :(

birileri kısmetini bağlamış olmasın? inanır mısın böyle şeylere bilmem ama ben yaşamıştım böyle bir durumu. çalıştığım şirketteki kızların tümünün hasta olduğu, kıvanç tatlıtuğ tarkan karışımı adam o kadar kızın içinde bana çıkma teklif etmişti ve ben reddetmiştim. oysa ki ona ben de bayılıyordum. o bana çıkma teklifi edince bütün ihtişamını kaybetti gözümde. herkes manyak dedi bana... sonradan büyü müyü olayları varmış. bozulsun diye okunmuş sular falan içtim de sonra değişti bu durum. büyünün etkisi bitince eşimle tanıştım ve 7 ay içinde evlendik....

bu arada bende düşünüyorum şu kısmet bağlama işini, sanki kendiliğinden bazen işler bozuluyo, ya da erkek milleti çok değişti hiç uğraşmıyorlar mıdır nedir yahu, tam bişeyler oluyor diyosun pat işler değişiyo birden bire bi şanssızlık bi uğursuzluk... bazen düşünüyomda eski sevgilimin ahı mı tuttu nedir bilmiyorumkismile

ben de sizinki gibi bir durum yaşıyorum,konuyu görünce yüzüme bir gülümseme yayıldı hemenkaydirigubbakcemile3 bazı arkadaşların da dediği gibi fazla seçici olmaktan kaynaklanıyor sanırım bu durum.ama doğru insan karşınıza çıkarsa eskilerin deyimiyle "ağzınız diliniz bağlanır".a.s o yüzden biriyle sırf ilişkim olsun,yalnız olmayayım diye çıkmayın.mutlaka gönlünüze göre birini bir gün bulursunuz :)

kızlar bu durum bendede var hatta başımdan geçen kısa bir olayı anlatayım sizlere;

ben okulda iken bir çocuktan çok hoşlanıyordum gittim araya arkadaşımı soktum bu çocuğu bana ayarla başka kimseyi istemiyorum dedim.sonra çocukla konuşmaya başladık iştee bu beni gördü beğenmiş sonra konuştuk ama ben bundan aniden soğumaya başladım neden bilmiyorum itici gelmeye başladı ama üstümede çok geliyordu çok yapışkandı bence bununlada alakalı biraz kızlar yani erkekler bizim üstümüze düşünce biz geri kaçıyoruz bence..

berbat bi şey :(

benden hoşlananlardan hiç hoşlanamıyorum

hoşlandığım insanlar eğer benden hoşlanırsa, negatif taraflarını daha çok görmeye, soğumaya başlıyorum.

sadece benim farkında olmayanlar çekici kalabiliyor

çok saçma bi durum olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum

bu sorunun bi çözümünü bilen var mı acaba ya bilmiyorumkismile

berbat bi şey :(

benden hoşlananlardan hiç hoşlanamıyorum

hoşlandığım insanlar eğer benden hoşlanırsa, negatif taraflarını daha çok görmeye, soğumaya başlıyorum.

sadece benim farkında olmayanlar çekici kalabiliyor

çok saçma bi durum olduğunu biliyorum ama engel olamıyorum

bu sorunun bi çözümünü bilen var mı acaba ya bilmiyorumkismile

güzelim, yıllar içinde burnun sürttükçe , tersinin doğru olduğunu anlayacaksın :1:

bnmde öyle..!! bu gönül işlerinden bktım usandm hep yıpranan üzülen traf ben oldm boğuluorm artkk ... olmuosa zorlamıcaksn derler,snırım elimzdekıyle yetınmeyı ogrenmek lzm:(((

Back
X