beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğimse beni beğenmez hali

Hayır, anlamadınız. Sizin seçmek istediğiniz insanlar sizi seçmiyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirsiniz onu düşünün bence. Sizin istediğiniz kişiler sizi neden istemiyor?
ayrıca evet ben de bu durumu nasıl değiştiririm diye sormak için açtım konuyu yani ne yapabilirim? dediğiniz bu kısma çok katıldım bu arada

Bakın bende bekarım, birini de aramıyorum açıkçası ama çevremden gördüğüm kadarıyla şuna emin oldum ki evlenmek istemeyen erkek yoktur, erkeği evlenmeye ikna edememiş kadın vardır. Hayatta evlenmez dediklerim evlendi, o yüzden ben işin kadınlarda bittiğini düşünüyorum.

açar mısınız ?
burada bu konuyu dillendirdiğime bakmayın bu arada dışardan öyle çok ilişki meraklısı gibi görünmem hep arkadaşlarım der işte sana sunu yapalım buna bakalım erkekler dünden hevesli birini görünce daha çok geri çekiliyor.
ben de neyin olmadığını bilmiyorum mesela
işimde gücümdeyim hala eğitimlre katılan aktif biriyim biraz sabırsızım değer görmedğim ilgi görmediğim hiçbir yerde durmam bir erkeğe de muhtaclığım olmadı şükür
ama sevilme ihtiyacıma karsılık bulamamaktan dolayı hırcınım

Ben sadece dışarıdan baktığım için açamıyorum taktik falan veremem ama dediğim gibi, evliliği aklının ucundan dahi geçirmeyen erkek arkadaşlarım vardı sosyal medyadan evlilik haberlerini aldım nasıl oldu hiç bilmiyorum yani. İş gerçekten kadında bitiyor sadece ona emin oldum. Ben 25 yaşındayım hiç sevgilim de olmadı benim için çok da önemli bir şey de olmadı o yüzden en son tavsiye verebilecek kişi benim herhalde :)

Sadece dediğim gibi, isteklerimiz var doğal olarak ama belli bir yaştan sonra dediğiniz gibi, isteklerimiz yavaş yavaş önemini kaybediyor o yüzden önyargılı olmak yerine mümkün olduğunca çok insan tanımaya çalışın hakkınızda hayırlısı olsun.

Ya işte yaz var, gençlik var, deniz var, kum var, güneş var, e para da var nerde sevgili?
ya böyle dedikçe insanalar bizi erkek meraklısı sancak birzdan gelirler sevgilisi olmayınca tatile gidemeyenler varmış diye linclemeye

yani yukarıda ilk yorularda bir şey yazmıssınız sonra bilginiz olmadığını söyleyerek geri vites yapmıssınız. ne diye o zaman keskin yorum yapmaya geliyorsunuz?

yani yukarıda ilk yorularda bir şey yazmıssınız sonra bilginiz olmadığını söyleyerek geri vites yapmıssınız. ne diye o zaman keskin yorum yapmaya geliyorsunuz?
Sorun sizde diyorum, nasıl düzelteceğinizi bilmiyorum sadece. Keskin yorum yaptım çünkü böyle düşünen insanlar hep yalnız kalmaya mahkum oldular. Kendinizi değiştirin, nasıl yapacağınızı da bir zahmet kendiniz bulun şuraya yazacak kadar aklınız varsa değişmeye de aklınız vardır mutlaka.

bakın inatla demek istediğimi anlamıyorsunuz.
konu bellli bu konuda öneri vermeye değil de, cımbızla bir yeri okuyup yargılamaya geliyorsunuz. ben de sizin düşüncenizden tavsiye bekliyorum sonra çeviriyorsunuz lafı. lütfen linc etmeye gelip kıvırmayın. yorum d ayazmak zorunda değilisiniz. kafa yapı kısmı ne alaka ? yukarıda açıklamısız ? hala inatla ne bu yanlış anlama cabası ?

tamamen seninle aynı durumdayım bende çok üzülüyorum anlatılmıyor da bu durum karşıdaki hemen yargılamaya başlıyor bende ilişki de nasıl davranılır ögrenmeye çalışıyorum film kitap terapi kendi çapımda işte bende senin gibi dertleşecek birilerini arıyorum

ben de bunu sorguluyorum aslında.
ben hayatım boyunca hep okudum, iyi okullarda okumak için dikkatimi dağıtacak her şeyden uzaklaştım arkadaşlarım sevgilisiyle gezerken bir şeyler deneyimlerken ben hep yanlarında çocuk gibi kalırdım hiç genc kız gibi olamadım. şimdi bunlar beni bağlıyor. buradaki amacım insnların gercekten GERCEKCİ-MANTIKLI tavsiye vermeleri.
yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlattı

Tavsiye veremeyeceğimi söyledim çünkü tavsiye vermek için tecrübe etmek gerekiyor ne yapayım yalandan size akıl mı verseydim? Herkes mükemmel insan istiyor kimse de dönüp kendine ben neyim diye sormuyor bende bunu anlamıyorum. Neyse hanımefendi size hayatta bol şans.

siz de saldırmaya yer aramayın.
o saldırmaya yer aradığınız mesajla ilgili size kötü bir şey yazmış olsaydım burada methiyeler dizerdiniz :)
olay öneri-tavsiyeye gelince pırrrr, olayın özü bu konun mantığı zaten tavsiye olanlar yazsın.

ezerken bir şeyler deneyimlerken ben hep yanlarında çocuk gibi kalırdım hiç genc kız gibi olamadım. şimdi bunlar beni bağlıyor.
ayyy aynı cümleyi kurdum geçenlerde aynı durumu yaşadım şu ana kadar tek sevgilim dahi olmadı tecrübe edinmek için ilk buluşmalara gittim ama hala aşırı tecrübesizim seni iyi anlıyorum

aa eski konularına baktım bende astrolojile ilgilileniyorum amatörce bak ordan ilişki evlilik evlerine vs bakıp yorum yapabilirsin kendince ney neden böyle oluyor gibisinden belki düzeltmen için bir adım olur ben mesela hep haritama bakıp sorgulayıp bulmaya çalıştım

Kader kısmet:)

Bütün genellemeler gibi bu da yanlış. Sevgilim benden yaşça küçük. Kendisi doğal salaş giyim seviyor (normalde de tarzım o) ama ben onu neredeyse giyinmemiş şekildeyken tanışıp tavladım.
Bu tip konular hiç şaşmıyor. Öyle bir enerji veriyorsunuz ki konunuzda bile gerçek hayatta verdiğiniz enerjiyi tahmin etmek zor olmuyor.

Giyinmeden nerede gördünüz ilk? Plajda mı?

çok gercekci yorum yapmıssınız gercekten insanlar hep aktif ol her gün bir yerde ol tarzı öneriler veriyor ama ben gerçekten gitmem geeken yerlerde bile bulamadım.
ne diyim Allah bazılarına iyi şans veriyor.
Bazen ben de düşünüyorum valla.evet sevgililerim oluyor bu aralar ama nereye gitsen aile, aile, aile.... bir çift ve 2,3,4 tane çocuk.nereden buluyorlar bu aile babalarını hiç anlamıyorum valla.benimle şu yaşa kadar ciddi ciddi evlenmek isteyen anca 2 kişi olmuştur. Bir de sürekli heryer saat gece 2 'ye 3' e kadar tıklım tıkış.heryerden arabalar kalabalık insanlar fışkırıyor.bazen ben de düşünüyorum bir tek ben mi eş, dost bulmayı beceremiyorum.benim kalabalık arkadaş grubuyla oturduğum kırk yılda birdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…