- 8 Temmuz 2022
- 305
- 347
- 18
- Konu Sahibi moonslight
-
ayrıca evet ben de bu durumu nasıl değiştiririm diye sormak için açtım konuyu yani ne yapabilirim? dediğiniz bu kısma çok katıldım bu aradaHayır, anlamadınız. Sizin seçmek istediğiniz insanlar sizi seçmiyor. Bu durumu nasıl değiştirebilirsiniz onu düşünün bence. Sizin istediğiniz kişiler sizi neden istemiyor?
Bakın bende bekarım, birini de aramıyorum açıkçası ama çevremden gördüğüm kadarıyla şuna emin oldum ki evlenmek istemeyen erkek yoktur, erkeği evlenmeye ikna edememiş kadın vardır. Hayatta evlenmez dediklerim evlendi, o yüzden ben işin kadınlarda bittiğini düşünüyorum.çünkü bu yaş erkekler daha yeni çevre iş para tip edindikleri için evlenmeye sıcak bakmıyorlar. bu tarz erkeklr en az 35 de kendisinden daha küçük birini bulup evleniyor. biz kadın olduğumuz için biyolojik yaşa kurban gidiyoruz
açar mısınız ?Bakın bende bekarım, birini de aramıyorum açıkçası ama çevremden gördüğüm kadarıyla şuna emin oldum ki evlenmek istemeyen erkek yoktur, erkeği evlenmeye ikna edememiş kadın vardır. Hayatta evlenmez dediklerim evlendi, o yüzden ben işin kadınlarda bittiğini düşünüyorum.
Ben sadece dışarıdan baktığım için açamıyorum taktik falan veremem ama dediğim gibi, evliliği aklının ucundan dahi geçirmeyen erkek arkadaşlarım vardı sosyal medyadan evlilik haberlerini aldım nasıl oldu hiç bilmiyorum yani. İş gerçekten kadında bitiyor sadece ona emin oldum. Ben 25 yaşındayım hiç sevgilim de olmadı benim için çok da önemli bir şey de olmadı o yüzden en son tavsiye verebilecek kişi benim herhalde :)açar mısınız ?
burada bu konuyu dillendirdiğime bakmayın bu arada dışardan öyle çok ilişki meraklısı gibi görünmem hep arkadaşlarım der işte sana sunu yapalım buna bakalım erkekler dünden hevesli birini görünce daha çok geri çekiliyor.
ben de neyin olmadığını bilmiyorum mesela
işimde gücümdeyim hala eğitimlre katılan aktif biriyim biraz sabırsızım değer görmedğim ilgi görmediğim hiçbir yerde durmam bir erkeğe de muhtaclığım olmadı şükür
ama sevilme ihtiyacıma karsılık bulamamaktan dolayı hırcınım
Ya işte yaz var, gençlik var, deniz var, kum var, güneş var, e para da var nerde sevgili?ben de çok istiyorum var yainsan çok özeniyor yaz deniz kum güneş sevgili <3
ya böyle dedikçe insanalar bizi erkek meraklısı sancak birzdan gelirler sevgilisi olmayınca tatile gidemeyenler varmış diye linclemeyeYa işte yaz var, gençlik var, deniz var, kum var, güneş var, e para da var nerde sevgili?
yani yukarıda ilk yorularda bir şey yazmıssınız sonra bilginiz olmadığını söyleyerek geri vites yapmıssınız. ne diye o zaman keskin yorum yapmaya geliyorsunuz?Ben sadece dışarıdan baktığım için açamıyorum taktik falan veremem ama dediğim gibi, evliliği aklının ucundan dahi geçirmeyen erkek arkadaşlarım vardı sosyal medyadan evlilik haberlerini aldım nasıl oldu hiç bilmiyorum yani. İş gerçekten kadında bitiyor sadece ona emin oldum. Ben 25 yaşındayım hiç sevgilim de olmadı benim için çok da önemli bir şey de olmadı o yüzden en son tavsiye verebilecek kişi benim herhalde :)
Sadece dediğim gibi, isteklerimiz var doğal olarak ama belli bir yaştan sonra dediğiniz gibi, isteklerimiz yavaş yavaş önemini kaybediyor o yüzden önyargılı olmak yerine mümkün olduğunca çok insan tanımaya çalışın hakkınızda hayırlısı olsun.
Sorun sizde diyorum, nasıl düzelteceğinizi bilmiyorum sadece. Keskin yorum yaptım çünkü böyle düşünen insanlar hep yalnız kalmaya mahkum oldular. Kendinizi değiştirin, nasıl yapacağınızı da bir zahmet kendiniz bulun şuraya yazacak kadar aklınız varsa değişmeye de aklınız vardır mutlaka.yani yukarıda ilk yorularda bir şey yazmıssınız sonra bilginiz olmadığını söyleyerek geri vites yapmıssınız. ne diye o zaman keskin yorum yapmaya geliyorsunuz?
bakın inatla demek istediğimi anlamıyorsunuz.Sorun sizde diyorum, nasıl düzelteceğinizi bilmiyorum sadece. Keskin yorum yaptım çünkü böyle düşünen insanlar hep yalnız kalmaya mahkum oldular. Kendinizi değiştirin, nasıl yapacağınızı da bir zahmet kendiniz bulun şuraya yazacak kadar aklınız varsa değişmeye de aklınız vardır mutlaka.
tamamen seninle aynı durumdayım bende çok üzülüyorum anlatılmıyor da bu durum karşıdaki hemen yargılamaya başlıyor bende ilişki de nasıl davranılır ögrenmeye çalışıyorum film kitap terapi kendi çapımda işte bende senin gibi dertleşecek birilerini arıyorumbaşlıktan anlaşılacağı üzere son yıllardaki halim budur.
artık bu durum gerçekten canımı sıkıyor önceden takmıyordum ama son aylarda cevremde bekar arkadaşım kalmayınca gözüme batmaya başladı. çalışıyorum işim gereği çok insan görüyorum ama istediğim gibi biri çıkmıyor. Beniml iletişime geçmeye çalışanlar da pek beğendiğim tipler değil. yani düzenli işi olmayan, olgun davranmayan ergen erkek tipleri. herkesin belirli kriterleri vardır ya benim de öyle. böyle ceo olsun mavi gözlü sarışın olsun gibi hayallerim yok yani . kurslara gidiyorum(eğitimim yüzündn de gidiyorum) yani evde oturan biri değilim aktifimdir sosyal medyada olsun ama hala yalnızım.
amacım öyle hemen birini bulayım evleneyim değil artık yaşınız 30 a yaklaşınca her olayı herkese anlatamıyorsunuz ailenizi üzmemek için, arkadaş çevrenize anlatsanız artık herkesin kendi çekirdek ailesi sorunları var kimse sizi eskisi gibi dinlemek zorunda değil sonuçta herkesin hayatı var. iş yerinde de kime ne kadar güvenirsiniz tartışılır. insna zor zamanlarında bir yol gösteren destek bekliyor, beraber dinleneceği konuşacağı öğreteceği ve öğreneceği birini yanına istiyor. beraber aktivite yapmak istiyorum mesela.
böyle olunca kendimi beğenmemeye başladım. sevgilisi olan kızlarla kendimi kıyaslamaya başladım çok yanlış biliyorum. erkeğe köle gibi davranan kızların kaç tane flörtü oluyor ne hikmetse bu kızların nasipleri hiç bitmiyor. erkekler yani erkekler ne istiyor nasıl yaklaşılmalı hiç bilmiyorum galiba. bunun sebebi de ergenlikte hep okul aklımdaydı. böyle sevgilim olsun kızı değildim okulda ilgimi dağıtacak diye ilşki istemezdim. iyi lise iyi üniversite kazanıcam diye o yaşta tecrübe edinemediğim için kendimi sorguluyorum.
beni gibi olan arkadaşlarla dertleşmek istedim okuduyssanız uzun oldu, teşekkür ederim
ben de bunu sorguluyorum aslında.tamamen seninle aynı durumdayım bende çok üzülüyorum anlatılmıyor da bu durum karşıdaki hemen yargılamaya başlıyor bende ilişki de nasıl davranılır ögrenmeye çalışıyorum film kitap terapi kendi çapımda işte bende senin gibi dertleşecek birilerini arıyorum
Tavsiye veremeyeceğimi söyledim çünkü tavsiye vermek için tecrübe etmek gerekiyor ne yapayım yalandan size akıl mı verseydim? Herkes mükemmel insan istiyor kimse de dönüp kendine ben neyim diye sormuyor bende bunu anlamıyorum. Neyse hanımefendi size hayatta bol şans.bakın inatla demek istediğimi anlamıyorsunuz.
konu bellli bu konuda öneri vermeye değil de, cımbızla bir yeri okuyup yargılamaya geliyorsunuz. ben de sizin düşüncenizden tavsiye bekliyorum sonra çeviriyorsunuz lafı. lütfen linc etmeye gelip kıvırmayın. yorum d ayazmak zorunda değilisiniz. kafa yapı kısmı ne alaka ? yukarıda açıklamısız ? hala inatla ne bu yanlış anlama cabası ?
siz de saldırmaya yer aramayın.Tavsiye veremeyeceğimi söyledim çünkü tavsiye vermek için tecrübe etmek gerekiyor ne yapayım yalandan size akıl mı verseydim? Herkes mükemmel insan istiyor kimse de dönüp kendine ben neyim diye sormuyor bende bunu anlamıyorum. Neyse hanımefendi size hayatta bol şans.
ayyy aynı cümleyi kurdum geçenlerde aynı durumu yaşadım şu ana kadar tek sevgilim dahi olmadı tecrübe edinmek için ilk buluşmalara gittim ama hala aşırı tecrübesizim seni iyi anlıyorumezerken bir şeyler deneyimlerken ben hep yanlarında çocuk gibi kalırdım hiç genc kız gibi olamadım. şimdi bunlar beni bağlıyor.
Kader kısmet:)başlıktan anlaşılacağı üzere son yıllardaki halim budur.
artık bu durum gerçekten canımı sıkıyor önceden takmıyordum ama son aylarda cevremde bekar arkadaşım kalmayınca gözüme batmaya başladı. çalışıyorum işim gereği çok insan görüyorum ama istediğim gibi biri çıkmıyor. Beniml iletişime geçmeye çalışanlar da pek beğendiğim tipler değil. yani düzenli işi olmayan, olgun davranmayan ergen erkek tipleri. herkesin belirli kriterleri vardır ya benim de öyle. böyle ceo olsun mavi gözlü sarışın olsun gibi hayallerim yok yani . kurslara gidiyorum(eğitimim yüzündn de gidiyorum) yani evde oturan biri değilim aktifimdir sosyal medyada olsun ama hala yalnızım.
amacım öyle hemen birini bulayım evleneyim değil artık yaşınız 30 a yaklaşınca her olayı herkese anlatamıyorsunuz ailenizi üzmemek için, arkadaş çevrenize anlatsanız artık herkesin kendi çekirdek ailesi sorunları var kimse sizi eskisi gibi dinlemek zorunda değil sonuçta herkesin hayatı var. iş yerinde de kime ne kadar güvenirsiniz tartışılır. insna zor zamanlarında bir yol gösteren destek bekliyor, beraber dinleneceği konuşacağı öğreteceği ve öğreneceği birini yanına istiyor. beraber aktivite yapmak istiyorum mesela.
böyle olunca kendimi beğenmemeye başladım. sevgilisi olan kızlarla kendimi kıyaslamaya başladım çok yanlış biliyorum. erkeğe köle gibi davranan kızların kaç tane flörtü oluyor ne hikmetse bu kızların nasipleri hiç bitmiyor. erkekler yani erkekler ne istiyor nasıl yaklaşılmalı hiç bilmiyorum galiba. bunun sebebi de ergenlikte hep okul aklımdaydı. böyle sevgilim olsun kızı değildim okulda ilgimi dağıtacak diye ilşki istemezdim. iyi lise iyi üniversite kazanıcam diye o yaşta tecrübe edinemediğim için kendimi sorguluyorum.
beni gibi olan arkadaşlarla dertleşmek istedim okuduyssanız uzun oldu, teşekkür ederim
Bütün genellemeler gibi bu da yanlış. Sevgilim benden yaşça küçük. Kendisi doğal salaş giyim seviyor (normalde de tarzım o) ama ben onu neredeyse giyinmemiş şekildeyken tanışıp tavladım.çünkü bu yaş erkekler daha yeni çevre iş para tip edindikleri için evlenmeye sıcak bakmıyorlar. bu tarz erkeklr en az 35 de kendisinden daha küçük birini bulup evleniyor. biz kadın olduğumuz için biyolojik yaşa kurban gidiyoruz
Giyinmeden nerede gördünüz ilk? Plajda mı?Bütün genellemeler gibi bu da yanlış. Sevgilim benden yaşça küçük. Kendisi doğal salaş giyim seviyor (normalde de tarzım o) ama ben onu neredeyse giyinmemiş şekildeyken tanışıp tavladım.
Bu tip konular hiç şaşmıyor. Öyle bir enerji veriyorsunuz ki konunuzda bile gerçek hayatta verdiğiniz enerjiyi tahmin etmek zor olmuyor.
Bazen ben de düşünüyorum valla.evet sevgililerim oluyor bu aralar ama nereye gitsen aile, aile, aile.... bir çift ve 2,3,4 tane çocuk.nereden buluyorlar bu aile babalarını hiç anlamıyorum valla.benimle şu yaşa kadar ciddi ciddi evlenmek isteyen anca 2 kişi olmuştur. Bir de sürekli heryer saat gece 2 'ye 3' e kadar tıklım tıkış.heryerden arabalar kalabalık insanlar fışkırıyor.bazen ben de düşünüyorum bir tek ben mi eş, dost bulmayı beceremiyorum.benim kalabalık arkadaş grubuyla oturduğum kırk yılda birdir.çok gercekci yorum yapmıssınız gercekten insanlar hep aktif ol her gün bir yerde ol tarzı öneriler veriyor ama ben gerçekten gitmem geeken yerlerde bile bulamadım.
ne diyim Allah bazılarına iyi şans veriyor.
Barda.Giyinmeden nerede gördünüz ilk? Plajda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?