Yanlış verilmiş çok acele bir karardı farkındayım kendisi çok farklı biriydi vakit geçirmek çok güzeldi eski sevgilimin attığı mesajlara bile bakmayacak kadar benim moralimi düzeltip mutlu etmişti. İyi ki ayrıldım bende mutlu olablirim diye sevinirken böyle bi yalancılıkla karşılaştım hevesim içimde kaldı. Tek erkek eski sevgilimmiş benim hayatımda dedim üzüldüm kırıldım en önemlisi kendime güvenimi kaybettimyüz yüz bile gelmemişsiniz.
neden bu kadar dert ettiniz ki,bende farklı algıladım.
hiç konuşmaya, üzülmeye bile değmez.
iyiki görüşmemişsiniz.
birde yeni bir ilişki için bu kadar acele etmeyin.
yanlış kararlar verebilirsiniz.
illa birinin olması çokta lazım değil sonuçta,
biraz kafa dinleyin ve kendinizi değersiz gibi hissetmeyin.
size cevap vermedi demek sizi beğenmediği anlamına gelmez.
bence farklı arayışlar içindeydi,ben güvenilir bulmadım zaten.
iyi ki olmamış.
Yüz yüze gelmedik onun haricinde çok iyi anlaşmıştıkgüzellik olayı değildir
belki elektrık almadı senden
Yüz yüze gelmedik onun haricinde çok iyi anlaşmıştık
Kendisi benden çok yaşlı gösteriyor yanımda amca gibi kalır göbekli biriydi bn oysa genç minyon tipli bi kızım aramızda 7 yaş var ne kadar itici olabilirim ki bunları ona söylemk isterdim önce kendisine bakmasını sonra bana bakmasını. Yanlış yaptım biliyorum ama o kadar zoruma gitti ki bn bu kadar değersiz olduğum için eski sevglimden onca hakaret küfür yedim demek ki diye aralıksız ağladımşimdi öncelikle konu sahibi ve arkasından bazı yorumcular bana kızacak ama ama ama ya hu 21 yaşında neyin acelesi bu, neyin telaşı?
21 yaşında bir kız ne kadar çirkin olabilir?
neden erkekler tarafından beğenilmek, onaylanmak bu kadar önemli sizin için?
hiç kimse gençlik, ergenlik bahaneleri sıralamasın biz de genç olduk.
yani adamın biri fotoğrafını beğenmedi diye neye takıyosun anlamadım ki? zıkkımın dibi beğenmezse haydi yallah. bi sakin ol. bak daha yeni ayrılmışsın, bi nefes al ya. yapma şöyle.
Erkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
Yakışıklı olmadığı halde sen çok iyi birisin dedim durdum bir de gönderdiğim resim normal pantolonlu eşofmanlı bir resimdi elbiseli topuklu gönderseymişim keşke o zaman görürdüm farkıOnun aradigi meyve tabagini sen ona sunmamissin.Bir erkege asla kendinden fazla deger verme. Kendini degersiz hissedersin.
Yakışıklı olmadığı halde sen çok iyi birisin dedim durdum bir de gönderdiğim resim normal pantolonlu eşofmanlı bir resimdi elbiseli topuklu gönderseymişim keşke o zaman görürdüm farkı
Yüksek lisans yapıyorum 2 dil bliyorum diyip duruyordu senin kadın olduğun halde beğeniceğin kadınlar girdi hayatıma diyordu çocukluk yaptım işte fazla güvendim karşısında dik duramadm arkadaş gibi davrandım beni böyle utandırcağını bilemedmÖzgüvenin hiç kaybolmasın daha yaşın genç ve bunun yanısıra okumuş vs vs diye karşında kimse seni küçük göremez,aramazsa aramasın. seni kıran üzen bi adama da asla geri dönme. hayat uzun karşına ne çıkacağını bilmiyorsun. bence özgüvenini topla dimdik dur. takılma böyle şeylere.
Ben asla yargılamadım onu diyorum zaten işte fark orada egomu tamir etmeyi bırakın yerin dibindeyim yaptığı saygısızlığı anlatmaya çalıştım beni kırdığı gibi bende onu kırabilirdim saygıyı ben gösterdim ama utanan da ben oldum güven kaybedilince kolay kazanılmıyor ve ben kendime güvenimi kaybettimAma surekli yakisikli olmadigi halde, gobekli oldugu halde diyorsun. Gorusmeseydin o zaman. Birinin dis gorunusunu alcaltarak zedelenen egonu tamir edemezsin. Gecen gecti uzerine bir bardak su ic ve internet asklarindan fazla bir sey bekleme.
Ben asla yargılamadım onu diyorum zaten işte fark orada egomu tamir etmeyi bırakın yerin dibindeyim yaptığı saygısızlığı anlatmaya çalıştım beni kırdığı gibi bende onu kırabilirdim saygıyı ben gösterdim ama utanan da ben oldum güven kaybedilince kolay kazanılmıyor ve ben kendime güvenimi kaybettim
ayrılığın yeniymiş henüz kötü de ayrılmışsın zaten ruhun bile yorgundur seni anlayabiliyorum o tanıstıgın kişiyle de kendini iyi hissetmek için yeı bi hayat yenı baslangıc beklentisiyle tanısmıssındr belki..daha yeni bitmiş ilşkin bırak kimse begenmicek kimse sevmicek düşüncesini kafanı dinle aşk acısını başka bi aşk giriişimleri ilşki deneyımleri tedavi etmez diye düşünüyorum eğer eski sevgilini unuttuysan kendince mutlu olmaya çalıs ailene arkadaslarına vakit ayır zamanı gelince ve snde hazır oldugunda Rabbim hayırlı birini gönderecektir tabi aşkı aryan dış görünüşle bir bayanı seçmeye çalışmayan birini umutsuz olmaErkek arkadaşımdan ayrılalı çok olmadı yeni biriyle tanıştım aşk sevgi vs. değildi aslında amaç arkadaşlıktı nette tanışmıştık sonra görüşünce çok isteksiz oldu msj bile atmıyo niye tanıştıysam çok pişman oldum. Hani gerçekten itici değilim ki kendisi hiç yakışıklı değil ama kendine bakmadan beni beğenmiyor. Kendisini beğendiğim için hoş bulduğum için değil kültürlü olmasını seviyeli ve mantıklı konuşmasını beğendiğim için görüştüm. Yaşı büyük ama çok kültürlü sırf bu yüzden kendini üstün görüyor çok üzüldüm ve çok bozuldum ben onun asla dış görünüşünü yargılamamışken böyle bi tutum sergiledi .İşin kötüsü benim güvenim çok sarsıldı daha ilk tanıştığım erkekten böyle bi tepki geldi beni kimse sevmicek mi korkusu başladı. Bana hakaret eden küfür eden kötü davranan adama geri mi dönsem diye düşünmeye başladım demek ki ondan başka kimse beni istemicek özgüvenim çok düştü ki asla itici biri değilim. Çokta karışık oldu k.bakmayın sizin başınıza böyle bişey geldi mi yada ayrılınca sizde bu hisleri yaşadınız mı ölünceye kadar yalnız mı kalcam korkusu sardı
onu yadırgamadım derken, kendini onun yanında güzel bulduğun için sonucun böyle olmasına bozuldun herhalde..Ben asla yargılamadım onu diyorum zaten işte fark orada egomu tamir etmeyi bırakın yerin dibindeyim yaptığı saygısızlığı anlatmaya çalıştım beni kırdığı gibi bende onu kırabilirdim saygıyı ben gösterdim ama utanan da ben oldum güven kaybedilince kolay kazanılmıyor ve ben kendime güvenimi kaybettim
Çok haklısınız keşke yapmasaydım kendimden üstün gördüm saygı gösterdim o çok kültürlü olgun adam benim yaptığımı yapamadı bir daha asla netten görüşmem gerçekte de görüşemem artık heralde kimseye güvenmemeyi öğreniyorum yavaşca. Hata işte diyip önüme bakamıyorum bni çok yıkıyor hayatta insan hatalarla olgunlaşır ama bu süreç çok sancılı şimdi nasılda gülüyodur beni aşağılıyodur diyip kahroluyorum kendimden nefret ediyorumGüzelim,bir erkek hiç görmediği biriyle netten sonsuza dek görüşmek istediğini,söyleyip çok iyi anlaşıyoruz kanısına varıyorsa,bir de bir resimle fikir beyan ediyorsa o erkek çokta kültürlü mantıklı olamaz.İnsan kocasını tanıyamıyor da hiç görmediği kişiyle iki lakırdıyla mı anlaşacak tanışacak.Herkes herşeyi söyler.Lafla peynir gemisi yürümez.Bu işin iyi insan olmakla alakası yok.Herkes kendince iyidir.Ama birliktelik,anlayış,hoşgörü,paylaşımlar,yaşananlar,kriz ve sorun anında ki yaklaşımlar farklıdır.
Bence aklını başına topla,netten kimseyle görüşüpte,iki lafına kanma.Bu kadar kendini kaptırma.Doğru dürüst tanışacağın bir insanla yoluna devam et.
Kendmi üstün görsem böyle üzülür müyüm hiç kendime güvenimi kaybeder miyim onu üstün gördüm daha çok zihniyeti mantıklı oluşu vs.onu yadırgamadım derken, kendini onun yanında güzel bulduğun için sonucun böyle olmasına bozuldun herhalde..
İnşallah hiç bir beklentim yoktu zaten ona deli gibi aşık olucak kadarda konuşmadık bile aramam sormam unuturum çok üzüldüğüm şey tavrıydı bundan sonrada mı böyle olucak ben tek başıma mı kalıcam düşüncesi sardı değersizleştimayrılığın yeniymiş henüz kötü de ayrılmışsın zaten ruhun bile yorgundur seni anlayabiliyorum o tanıstıgın kişiyle de kendini iyi hissetmek için yeı bi hayat yenı baslangıc beklentisiyle tanısmıssındr belki..daha yeni bitmiş ilşkin bırak kimse begenmicek kimse sevmicek düşüncesini kafanı dinle aşk acısını başka bi aşk giriişimleri ilşki deneyımleri tedavi etmez diye düşünüyorum eğer eski sevgilini unuttuysan kendince mutlu olmaya çalıs ailene arkadaslarına vakit ayır zamanı gelince ve snde hazır oldugunda Rabbim hayırlı birini gönderecektir tabi aşkı aryan dış görünüşle bir bayanı seçmeye çalışmayan birini umutsuz olma
kalmazsın tabi kii zamanı gelince güzel bi aşk yaşarsın kısmetınde olan zamanda :)İnşallah hiç bir beklentim yoktu zaten ona deli gibi aşık olucak kadarda konuşmadık bile aramam sormam unuturum çok üzüldüğüm şey tavrıydı bundan sonrada mı böyle olucak ben tek başıma mı kalıcam düşüncesi sardı değersizleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?