Evet haklısınız ben resmen kendimi bir çocuk gibi rezil ettim üstelik aşık değilken bir aşk bile istemiyorken neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum çok pişman oldum ama insanın üzüntüsü geçmiyor birde eski ilşkimdeki adam beni çok kere kırınca haketmişim galiba demekten kendimi alamıyorum. Ya ben çok değersizim yada konuştuğum insanlar öyle çözemiyorumYapmayın Ya Hû, böyle bir endişe için yaşınız oldukça küçük.
Okuyun, kendinizi geliştirin.
İnsanın özgüveni dış görüşüne bağımlı değildir.
Saçma sapan adamlara prim verip de kendinizi alçaltmayın, esas özgüven eksikliğini bu tür tipler yapar.
Küfür hakaret darp herşey vardı yerin dibindeydim adeta sonra bu kişiyle tanıştım ilk zamanlar çok iyi anlaşınca heveslendim ilişkimi rahat unuturum sandım ama bi güvensizlik daha yaşadım. Şimdi gene aynı sorunlar yaşarım diye korkuyorum çekiniyorum bir ilşkiden erkeklerden o kadar soğudum ki resmen çekiniyorum artıkSizin son iliskinizden çok çektiginiz belli, baya etkilemis sizi bazi durumlar, sözler, hareketler... hayat bu.
Bence sizin baska aktivitelere odaklanmaniz lazim, sosyal hayata dalmaniz lazim. Birakin interneti, uzaktan görüsmeyi... Hemen bir iliskiye atinmayin. Eger biri hosunuza gidersede onu ilk önce iyice tanimaya çalisin, hislerinizi hemen salmayin
Hakkinizda hayirlisini diliyorum
Samimi olup çok iyi biri olduğunu o kadar söyledim ki gördüm işte iyiliğini rhmetli babanız o kadar haklıymışBunu da eklemeden geçemiyecem ... Babam hep derdi ki "kizim, asla bir insana hakettiginden fazla deger verme, üzülürsün". Rahmetli babacim çok hakliydi. Sizinde bu sözü dinlemeyi tavisye ederim.
Belli ki bu kisiye çok fazla deger verilmis, hakettiginden fazla...
Allah iyiliğinizi versinsalla ya
hiç üzülme
donu bokluya mı kaldım de
salla geç kuzum
dert ettiğin şeye bak.elini sallasan ellinin karesi
etrafın milyonlarca erkek kaynıyooooo
Küfür hakaret darp herşey vardı yerin dibindeydim adeta sonra bu kişiyle tanıştım ilk zamanlar çok iyi anlaşınca heveslendim ilişkimi rahat unuturum sandım ama bi güvensizlik daha yaşadım. Şimdi gene aynı sorunlar yaşarım diye korkuyorum çekiniyorum bir ilşkiden erkeklerden o kadar soğudum ki resmen çekiniyorum artık
Keşke yalnız kalsaydım da böyle olmasaydı daha çok üzüldüm hiç kimseyede güvenmem artıkBenim fikrim siz o kisiyi kurtariciniz gibi gördünüz, sizi geçmis ama taze acilarinizdan uzaklastirabilecek insan gibi gördünüz. Siz önce kendi kurtariciniz olun, baskalarina güvenmeyin, önce kendinize güvenin ki baskalarina güveniniz olsun.
Ya gerçekten itici biri olsam benim yıllardır ilişkim olmazdı zaten ama o adamdan sonra ben kendimi çok çirkin değersiz basit hissediyorum o hala kendini havalı zannediyor hiçbir şey güzelliğe bakmıyor bende onun sadece mantıklı oluşunu sevmiştim gel de anlat bunu o insanaHuhuuuu merhabaaaabence cook guzelsin ... Bazi seyler guzelige bakmiyor ki o kadar guzel kizlar var dusunsene Aldatiliyorlar mankenler bile bencede elektirik meselesi
mesaj tekrarı.........Huhuuuu merhabaaaabence cook guzelsin ... Bazi seyler guzelige bakmiyor ki o kadar guzel kizlar var dusunsene Aldatiliyorlar mankenler bile bencede elektirik meselesi
Yüksek lisans yapıyorum 2 dil bliyorum diyip duruyordu senin kadın olduğun halde beğeniceğin kadınlar girdi hayatıma diyordu çocukluk yaptım işte fazla güvendim karşısında dik duramadm arkadaş gibi davrandım beni böyle utandırcağını bilemedm
Bunu da denedim evet biraz sık aradım ama genede baymadım nasıl bir beklentisi varmışsa artıkbaşlarda ne zaman umursamazsın, üstüne düşmez dikkat etmezsin o zaman kıymetli oluyorsun
Benimki biraz kırıcıydı ben isterken o istemedi zaten yorulan ruhum iyice çöktü sevgilimden ayrılırken içimden senden daha insanını bulurum demiştim şimdi bu lafı yutmak zorbir keresinde facebooktan anaokulu arkadaşım eklemişti beni. konuştuk mesajlaştık falan. muhabbetimiz çok sardı gayet iyiydik. bir gün buluştuk. 10 dakika oturduk. sonra ne o mesaj attı bir daha, ne de ben... elektrik tutmama, ısınamama durumu var olabilir böyle şeyler : )
Ya gerçekten itici biri olsam benim yıllardır ilişkim olmazdı zaten ama o adamdan sonra ben kendimi çok çirkin değersiz basit hissediyorum o hala kendini havalı zannediyor hiçbir şey güzelliğe bakmıyor bende onun sadece mantıklı oluşunu sevmiştim gel de anlat bunu o insana
Benim durumumu yaşayanlarda var demek ki umursamıyorum ama genede çok üzülüyorum bir de beni canlı hiç görmedi sadece resmimi gördü bitanecik ben o sırf hani mutlu olsun diye çok iyi birisin vs. falan dedim ben saygı duydum ama güvenimi yitirdimHuhuuuu merhabaaaabence cook guzelsin ... Bazi seyler guzelige bakmiyor ki o kadar guzel kizlar var dusunsene Aldatiliyorlar mankenler bile bencede elektirik meselesi
acaba biraz cokmu begendin onun bu yönlerini üzmüs seni cok takilma bence o kendine yansin.... Bak birkere bir arkadas bulusmaya gitdi cocuk ilk bulusmada kiza be demis "seni canli hic begenmedim" bir kere cocuk boyle dedigi icin bence zaten defolup gitsin deger verdigi sey sadece goruntu ... Birde arkadasimi gorseniz duru bir guzelligi var yesil gozleri .. Simdi baskasiyle tanisti cok mutlu sende oyle olursun ki sorun yapmaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?