beni beğenmedi

Yahu ne kadar büyütmüşsün,ne kadar abartmışsın,ne kadar büyük bir yıkım haline getirmişsin.Her duyguyu olduğundan fazla yaşıyorsun sanırım.Herkesi gözünde büyük görüyorsun sanırım.Bak tatlım o çok kültürlü,çok olgun dediğin adam,gerçekten aklı başında kültürlü olgun olsa,ayakları yere basar,gidipte nette boş boş hiç tanımadığı kızlarla geyik yapıp ümit vermez.Hırlı mıdır hırsızmıdır,evlimidir bekarmıdır,sapıkmıdır salakmıdır bilmiyorsun.Kusura bakma,netten arkadaşlık ettiğin ne idüğü belisiz adamdan da ne tür mantıklı güzel bir hareket bekliyorsun.Hem niye seni aşağılasın gülsün.Boşver ya,kaç yıllık sevgililer evliler ayrılıyor icabında.Kimseye kendini küçültme

Haklısınız normalde olsa bu kadar üzülmem yeni ilşkim btti yıllarımı vermiştim çöküntü halinde olmamda bunun etkisi çok bir de nasıl yapsam da gitse başımdan tarzı eveleyip gevelemesi beni çileden çıkardı o adamın yaptığı yüzünden özgüvenimi kaybettim yoksa onun konuşup konuşmaması umrumda değil

İlişkiniz garip başlamış mutlu olduğunuza çok sevindim bende de ona karşı bi beğenme söz konusu değildi ama o kaba çıktı her erkek böyle değildir umarım

Dert etme, özgüvenini kıracak bir durum yok
Herkes herkesi beğenmek zorunda değil ki
Neler çıkar daha karşına
Eskisini de sil gitsin, seni o kadar hırpalayan bir adama dönmektense yalnız kalmak iyidir
Artık tamamen yalnız kalmaya odakladım kendimi ayrıldıktan asla bir ilişki istemedim bir tek o şahısla konuştum çok pişman oldum

Yuzunu gormediginiz, hareketlerini bilmediginiz, kokusunu duymadiginiz insan icin mi bu kadar uzuntu, depresyona girme hali?
Yasitiz. Ben de nisanlimla nette tanistim 5 sene once.
Bulusmadan once aklimdan bile gecirmemistim boyle bir dusunceyi. Bence arkadas olarak goruyordum diye kendinizi kandiriyorsunuz, bir seyler hissetmissiniz.

Duygularinizi ben cok ucta buldum. Her duyguyu boyle abartili ve ucta mi yasarsiniz? Cevap evetse bu problem actiginiz konudan daha onemli.

biraz zamana ihtiyacın var bence..
ayrılığın üstüne bi de böyle kendini beğenmiş biri denk gelmiş, hepten canın sıkılmış..
insanlar beğendi diye güzeliz mantığı çok saçma..
sen önce kendini sev canım..ve muhatabın kim olursa olsun kendinle barışık olduğunu bilsin karşındaki..
ve senin sen olarak kabul etmeyen kimseyle ilişki düşünme..
her halinle senle mutlu olan biri çıkar umarım karşına

Asla o adam için üzülmedim yanlış anlamışsınız beni üzen birden bire böyle bir tepkiyle karşılaşmış olmam ve bunu biten ilişkimle kıyaslamam ben tam toparladım sanırken yeni bir hayata başlarken geri düştüm. 5 yıllık ilişkimde şiddeti küfrü saygısızlığı gördüm kendime olan inancımı kaybettim kadınlığımı unuttum her ne kadar acele ederek yanlışta yapsam böyle bir tepki gelince hakettiğimi düşünecek kadar insanlara inancımı kaybettim. Bir bayan olarak bir erkekten böyle bir tepki görmek cesaretimi hepten kırdı

Beni ben olarak bir tek eski sevgilim sevmiş galiba diye düşünmek utandırıyor beni ben yıllar sonra ilk kez farklı bir erkekle konuştum beklediğim çok farklı oldu şimdi kim cesaret edebilir yeni bir ilişkiye ne kadar zaman geçerse geçsin

yalnız kalmazsın ..
daha kimler cıkar önüne..
canını sıkmaa..

olur böyle şeyler herkes birbirinin tipi değil. beraber olduğum kişiler benim için brad pitt gibidir ama arkadaşlarla konuşunca ay o ne tipsiz bir adam dedikleri olmuştur. aynı şekilde onların dibinin düştüğü adamları son derece itici bulmuşluğum vardır. herkeste bu böyledir.güzellik görecelidir. bir densize denk geldiniz diye yelkenleri suya indirmeyin.
böyle sıkıntı kuruntu yaptıkça olmayan bir sorunu büyütüp sorun edersniniz kendinize, yapmayın. özgüveninizi kaybedersiniz. ne güzellik ne birşey özgüven hepsinden önemli. kendinizi sevin, kendinize güvenin.

Beni beğenip beğenmemesi o kadar önemli değil tabi ki beğenmek zorunda değil ama o kadar itici davrandı ki hem üzüldüm hem utandım şimdi sayesinde çok kötü hissediyorum aklıma geldikçe kendimden uzaklaşıyorum bir de şuan çalışmıyorum evdeyim hep o yüzden de aklıma takılıyor işe gircektim hepten hevesim kaçtı

o onun ayıbı sizin değil. siz kendi hayatınızı böyle bir dengesizlik için neden sekteye uğratıyorsunuz?
kalkın bir silkinin. kapatın bu konuyu, saçma insan deyin geçin. çıkın gezin bir şeyler yapın. eve kapanıp kuruntu yapmayın. olumsuz olumsuzu doğurur. şu anda içinde bulunduğunuz psikolojiyi terk etmenin yolu yeni şeyler yapmak mekan değiştirmektir. büyütmeyin bu konuyu. siz kendinize güvenin. gerisini boş verin

Kalitesiz bir insanmış haklısınız sorun eve kapanıp bu konuyu daha çok düşünüyor olmam buda bende ki özgüveni alıyor malesef en iyi çözüm unutmak

Ne alakası var ya?küfredip hakaret eden adam begendiğinden mi yani?dünyada sadece bu 2 adam yok. sadece henüz sana uygunu denk gelmemiş. Sabret

Ne alakası var ya?küfredip hakaret eden adam begendiğinden mi yani?dünyada sadece bu 2 adam yok. sadece henüz sana uygunu denk gelmemiş. Sabret
Evet haklısınız işim olmaz artık kimseyle nasipse gelir bulur kafaya takmak değmezdi ama üst üste geldi ikisi olan sadece kendime kızmak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…