Beni Benimle Aldatıyor....

Ilk kelimelerin harflerini konuyu okumayalim diye buyuk yazdiysan basarili oldun tebrikler. Yok onun icin degilse, yazimda kucuk harf kullanilmasinin sebebi okuma kolayligidir bilg.

Konunuzu okudum üzüldüm gerçekten ne pislik insanlar var. iyi ki böyle birinden ayrıldınız. Şükret ki şuan evli değilsiniz durumlar daha farklı olurdu. Gelişmeleri merak ediyorum takipteyim.

yanlis anlamadiysam sözlüsunuz siz.
Verilmis sadakaniz varmis bence, zaranin neresinden donerseniz kardir..
Annenize de Allah sifa versin, bence o kisinin gercek yuzunu anlatirsaniz, anneniz de sevinir gercek yuzu oldukca farkli birinden kurtuldugunuz ici n?
Allah hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin, ama gercekten erkekler cok ilginc varliklar

inşallah barışmadın?? nolur bana hayır barışmadım tabi ki saçmalama de hatta çirkefleş filan nasıl bunu sorarsın diye valla sevinirim

sen o konuşmaları da kaybetme hemen ablana filan okut hepsini maden annene göstermiyorsun hatta varsa ortak arkadaşınız onlara da okut ki bir şey derse insanlar bilsin ne adi olduğunu bi de sadaka ver, arkadaşlarınla bunun şerefine parti filan düzenle ohhh

Sana ve kiymetli vaktine yazik hic ugrasma bence ... Ayril gitsin Boyle hayat gecmez...

Hiç şaşırmadım benim eski sevgilimde yaptığı şeylerde düşün annesinin üzerinw yemin ediyordu hatta anam avradım olsun anamla zina yapayım diye böyle bir pislikti

Hiç şaşırmadım benim eski sevgilimde yaptığı şeylerde düşün annesinin üzerinw yemin ediyordu hatta anam avradım olsun anamla zina yapayım diye böyle bir pislikti
Önce kahkaha attım, sonra cık cık cık diye başlayıp söylendim. Bunların adam gibi adam olanı yok galiba.

Önce kahkaha attım, sonra cık cık cık diye başlayıp söylendim. Bunların adam gibi adam olanı yok galiba.
Bende öyle düşünüyorum Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın benimde durumlar çok karışık konu sahibine de bu tür olaylar yaşayan (bende dahil) herkese Allahım yardım etsin inşallah

Şunu da ekleyeyim, buluşma yerine gittiğinde, o konuştuğun kişi bendim deme. Aaa senin burada ne işin var, bende alışverişe gelmiştim de.
İstersen şöylede yapabilirsin. Ona facebooktan 2 hafta öncesinden buluşma tarihi ver. Bir kaç gün kala filanca arkadaşımla alışverişe gideceğim de. Denk gelmişsiniz gibi buluşma yerine alışverişe git. Sonrada aa ne işin var burada dersin.
O evden çıkmadan önce sen çıkarsın falan anlamasın diye. Çok akıllı ya, senden hemen sonra facebooktaki hatunla buluşmaya gideyim diye fırlar evden.

lütfen gelişmeyi bildir , git görüş ama akşama doğru olsun akşam sana ne uyduracak şuradayım buradayım diye.

Döneceksin dimi onunla girdiğin bu yoldan

Döneceksin dimi onunla girdiğin bu yoldan
lütfen gelişmeyi bildir , git görüş ama akşama doğru olsun akşam sana ne uyduracak şuradayım buradayım diye.
Gelişmeyi Yazmıştım, Konu Arayıp Konuşmuştum,
Cıldırmak Üzereyim Sabah Sabah Ya ben. Okadar hakaret Ettim.
Sabah Günaydın Mesajı Atmış bana.
Allahım Sen benim Aklıma Mükayet Ol....

Evet eski Sözlüm Artık.... Amin Allah Hepimizi Kalbi Temiz İnsanlarla Karşılastırsın....
Teşekkür ederim yazdıgınız İçin Dün akşam 18;oo de Arayıp Benim Oldugunu Söyledim.
Vardı Bitti....
ayy Nasıl Bir yemin bu.... Nekadar Kötü allah Islah eglesin...
Ablamla Dün akşam Konustu. Şok Oldu İster İstemez. Ya dün okadar tartıştık sabah günaydın mesajı yazdı bana.
Konunuzu okudum üzüldüm gerçekten ne pislik insanlar var. iyi ki böyle birinden ayrıldınız. Şükret ki şuan evli değilsiniz durumlar daha farklı olurdu. Gelişmeleri merak ediyorum takipteyim.
Konum Güncelle
Tövbeleer Olsun..... Nasıl bi adammış bu Beterin beteri var....

Konum Baştan Güncellendi Neler Oldugunu Yazdım... Okuyabilirsiniz...

Keşke daha sağlam planla gitsrydin böyle diyeceği belliydi
Döner kışın bilmiyorum ama yerinde olsam zor olsa da hemen gidip yeni hat alırdım

Keşke daha sağlam planla gitsrydin böyle diyeceği belliydi
Döner kışın bilmiyorum ama yerinde olsam zor olsa da hemen gidip yeni hat alırdım
Dayanmaya Gücüm kalmadı malesef vakit bulamıyorum eski Bir hattım Var onu Kullanmaya Devam edicem

Dayanmaya Gücüm kalmadı malesef vakit bulamıyorum eski Bir hattım Var onu Kullanmaya Devam edicem
Keşke alabilsen
Öfkeni atamadin ya tam olarak üste çıkabildi sen olduğunu biliyorum diye
O yüzden şimdi daha zor olacak
Ne yapsak acaba öfken böyle dinse

Keşke alabilsen
Öfkeni atamadin ya tam olarak üste çıkabildi sen olduğunu biliyorum diye
O yüzden şimdi daha zor olacak
Ne yapsak acaba öfken böyle dinse
Onun Cıkması Zorun Degil. Halen Mesaj atıyor sanki birşey Olmamış gibi...
O Zoruma gidiyor...

Bence ayrılmayacağınızı düşünüyor ondan mesaj atıyor
Dün o anın şokuyla ayrılalım demiş bugün paçaları tutuşmuş şimdi dinlesen mesela kılıfına uydurmuştur her şeyi
Bence ablan mesaj atsın sözlüne artık kardeşime sakın mesaj atma arama bu iş bitti sende ailene söylesen iyi olur biz de sana verecek kız yok diye olayın ciddiyetini anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…