- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Konularımı okudunuz Azcok Hatırlayan Vardır....
@MissCherryBlossom Dedigine Geldim Diyelim öncelikle...
Hislerimden Hiç bi zaman yanılmadım....
Herzamanda bi Güvensizlik Vardı İçimde...
Son zamanlarda Ailesi Kızıyor Diye beni Annemi Ailemi vs Bireylerimi Hepsini Faebootan Swarmdan İnstgramdan Engelledi kullanmicam Dedi .
Ses etmedim Oldugundan fazla Sakin Davranıyorum.. Halende öyle...
En son Swarmında 498 arkadası Vardı şimdi ise 506 tane Arkadası Var yine Ses etmedim...
Belkide İçimde Birşeyleri Bitiridigimden dolayı bu...
Salı Günü Görüştük Normalde 2 haftada 1 görüşüyoruz Zaten.
Yogun Oldugumdan Dolayı Gün içerisindede Pek Konusamıyoruz..
1,2,3 Sorunlar Hiç bitmiyor Bu ilişkide...
Sahte bi Facebook Açmıştım.
Ekledim,Selam Falan Yazdım Kimsin Falan dedi Önce Uydurdum bi isim dedimki Erhanın begenilerinde Gördüm Ekledim..
Şimdi Sevgililik Muhabbetindeyiz. Benimle sözlü.
Neymiste Sevgili Anlamında kimse Yokmuş Evlilik Düşünüyormuş.
Ailesi Bakıyormuş Ben Şok gecirdim.
Suan Halen Benimle Konusuyor.
Sahte Facebooklada Konusuyor.
Sen Gene Bi işler Ceviriosunda Hadi Cıkar Kokusu Yakında Dedim..
Annesini Babasını Üzerine Yemin etti..
Burdan Kalkmayımki Dedi.. Birşey yapmıyorum Girmiyorum Faceye Dedi...
Artık Bu Duruma Bi son Vermek İstiyorumç
Nekadar Cok belli Etmesemde Kalbim Cok acıyor.
haftaya Actıgım Sahte Facebooktaki Kızla görüşmeyi İsticem..
Ben Gidecegim Sonra.....
Önce kahkaha attım, sonra cık cık cık diye başlayıp söylendim. Bunların adam gibi adam olanı yok galiba.Hiç şaşırmadım benim eski sevgilimde yaptığı şeylerde düşün annesinin üzerinw yemin ediyordu hatta anam avradım olsun anamla zina yapayım diye böyle bir pislikti
Bende öyle düşünüyorum Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın benimde durumlar çok karışık konu sahibine de bu tür olaylar yaşayan (bende dahil) herkese Allahım yardım etsin inşallahÖnce kahkaha attım, sonra cık cık cık diye başlayıp söylendim. Bunların adam gibi adam olanı yok galiba.
Döneceksin dimi onunla girdiğin bu yoldan
Gelişmeyi Yazmıştım, Konu Arayıp Konuşmuştum,lütfen gelişmeyi bildir , git görüş ama akşama doğru olsun akşam sana ne uyduracak şuradayım buradayım diye.
Evet eski Sözlüm Artık.... Amin Allah Hepimizi Kalbi Temiz İnsanlarla Karşılastırsın....yanlis anlamadiysam sözlüsunuz siz.
Verilmis sadakaniz varmis bence, zaranin neresinden donerseniz kardir..
Annenize de Allah sifa versin, bence o kisinin gercek yuzunu anlatirsaniz, anneniz de sevinir gercek yuzu oldukca farkli birinden kurtuldugunuz ici n?
Allah hakkinizda hayirlisi neyse onu nasip etsin, ama gercekten erkekler cok ilginc varliklar
Teşekkür ederim yazdıgınız İçin Dün akşam 18;oo de Arayıp Benim Oldugunu Söyledim.Şunu da ekleyeyim, buluşma yerine gittiğinde, o konuştuğun kişi bendim deme. Aaa senin burada ne işin var, bende alışverişe gelmiştim de.
İstersen şöylede yapabilirsin. Ona facebooktan 2 hafta öncesinden buluşma tarihi ver. Bir kaç gün kala filanca arkadaşımla alışverişe gideceğim de. Denk gelmişsiniz gibi buluşma yerine alışverişe git. Sonrada aa ne işin var burada dersin.
O evden çıkmadan önce sen çıkarsın falan anlamasın diye. Çok akıllı ya, senden hemen sonra facebooktaki hatunla buluşmaya gideyim diye fırlar evden.
Vardı Bitti....Önce kahkaha attım, sonra cık cık cık diye başlayıp söylendim. Bunların adam gibi adam olanı yok galiba.
ayy Nasıl Bir yemin bu.... Nekadar Kötü allah Islah eglesin...Hiç şaşırmadım benim eski sevgilimde yaptığı şeylerde düşün annesinin üzerinw yemin ediyordu hatta anam avradım olsun anamla zina yapayım diye böyle bir pislikti
Ablamla Dün akşam Konustu. Şok Oldu İster İstemez. Ya dün okadar tartıştık sabah günaydın mesajı yazdı bana.inşallah barışmadın?? nolur bana hayır barışmadım tabi ki saçmalama de hatta çirkefleş filan nasıl bunu sorarsın diye valla sevinirim
sen o konuşmaları da kaybetme hemen ablana filan okut hepsini maden annene göstermiyorsun hatta varsa ortak arkadaşınız onlara da okut ki bir şey derse insanlar bilsin ne adi olduğunu bi de sadaka ver, arkadaşlarınla bunun şerefine parti filan düzenle ohhh
Konum GüncelleKonunuzu okudum üzüldüm gerçekten ne pislik insanlar var. iyi ki böyle birinden ayrıldınız. Şükret ki şuan evli değilsiniz durumlar daha farklı olurdu. Gelişmeleri merak ediyorum takipteyim.
Tövbeleer Olsun..... Nasıl bi adammış bu Beterin beteri var....Sen evlenmeden gözünü acmissin sukret. Aynısını bi arkadaşım evliyken yaşadı. Adam Faceden karısıyla başka birini sanarak konuştu karısı başka hat aldı ordan uzunca mesajlasti, adam tel de konuşmak isterdi kadın konuşamıyorum ailem hep yanımda diye tel de görüşmezdi bi kaç kez bi kız arkadaşına verip kocasıyla konuşturdu karısının sesini anlamasın diye. Adam ısrarla buluşmak istedi kadın iki çocuğunu aldı adamın verdiği adrese gitti. Adamın tepkisi "senin burda ne işin var beni aldatıyor musun " oldu kadında " seninle konuşan x var ya o bendim" dedi Adam daki cevap, "olsun ben orda başkası gibi konuşuyordum zaten yani sen bu durumda başka bi adamla konuşmuş oldun aldattin ışte benibizde devre mevre kalmadı tabi. En son kivirmak için ben sen olduğunu anlamıştım ne yapacak sin diye test ettim buluşmaya geldin demekki her cagirana gidiyorsun dedi .kuş kadar beyinleriyle zekice yalan attıklarını sanmalari ayrı komik oluyor.
Sen de git bakalım buluşmaya, seninkinin kivirmasi nasıl olacak çok merak ettim
Dayanmaya Gücüm kalmadı malesef vakit bulamıyorum eski Bir hattım Var onu Kullanmaya Devam edicemKeşke daha sağlam planla gitsrydin böyle diyeceği belliydi
Döner kışın bilmiyorum ama yerinde olsam zor olsa da hemen gidip yeni hat alırdım
Keşke alabilsenDayanmaya Gücüm kalmadı malesef vakit bulamıyorum eski Bir hattım Var onu Kullanmaya Devam edicem
Onun Cıkması Zorun Degil. Halen Mesaj atıyor sanki birşey Olmamış gibi...Keşke alabilsen
Öfkeni atamadin ya tam olarak üste çıkabildi sen olduğunu biliyorum diye
O yüzden şimdi daha zor olacak
Ne yapsak acaba öfken böyle dinse
Evet eski Sözlüm Artık.... Amin Allah Hepimizi Kalbi Temiz İnsanlarla Karşılastırsın....
Teşekkür ederim yazdıgınız İçin Dün akşam 18;oo de Arayıp Benim Oldugunu Söyledim.
Vardı Bitti....
ayy Nasıl Bir yemin bu.... Nekadar Kötü allah Islah eglesin...
Ablamla Dün akşam Konustu. Şok Oldu İster İstemez. Ya dün okadar tartıştık sabah günaydın mesajı yazdı bana.
Konum Güncelle
Tövbeleer Olsun..... Nasıl bi adammış bu Beterin beteri var....
Konum Baştan Güncellendi Neler Oldugunu Yazdım... Okuyabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?