Ailesini Cagırmayı Düşünüyoruz Bugün,Sanırsam. Eskiden Her hatasını Affederdim Ama bu son noktaydı....Bence ayrılmayacağınızı düşünüyor ondan mesaj atıyor
Dün o anın şokuyla ayrılalım demiş bugün paçaları tutuşmuş şimdi dinlesen mesela kılıfına uydurmuştur her şeyi
Bence ablan mesaj atsın sözlüne artık kardeşime sakın mesaj atma arama bu iş bitti sende ailene söylesen iyi olur biz de sana verecek kız yok diye olayın ciddiyetini anlar.
Ailesini Cagırmayı Düşünüyoruz Bugün,Sanırsam. Eskiden Her hatasını Affederdim Ama bu son noktaydı....
Lütfen ama lütfen affetme ! Acı çekersin ağlarsın 2 ay! Sonrası bahar ve mutluluk .. Sana bunu bir daha yapar daha beterini yapar ! Sakın dönme lütfen.....Dayanmaya Gücüm kalmadı malesef vakit bulamıyorum eski Bir hattım Var onu Kullanmaya Devam edicem
Bugün İtabariyle Kendime Yeni Bir Sayfa Actım.... Nekadar cok hazmedesemde bugünlerde gecicek biliyorum.Lütfen ama lütfen affetme ! Acı çekersin ağlarsın 2 ay! Sonrası bahar ve mutluluk .. Sana bunu bir daha yapar daha beterini yapar ! Sakın dönme lütfen.....
Cok teşekkür ederim. Allah sizden Razı olsun Rabbim Herkesi Temiz İnsanlarla Karsılastırsın....sevgili arkadasim,
bu gunler de gecicek inan bana. Allahim sana hayirli birini nasip eder insallah, hic canini sikma,
imkanı Yok tekrardan Barışmamın... Kendisi Hernekadar Yüzsüzce mesaj atsada BİTTİ.Affetme. Hiç cevap verme muhattap olma. Diyeceğini demişsin defol diye.
Daha simdi mesaj atti cevap bile vermedim.Off bana nedense affedersin gibi geldi icim daraldi
Aynen devam. Ne yapmaya calistigi onemli degil. Onemli olan piskinligi. Cok mide bulandirici.Daha simdi mesaj atti cevap bile vermedim.neyapmaya calisiyor anlamiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?