Beni Benimle Aldatıyor....

bide böyleleri seni suçlar sen niye 2. faceyi actın diye beni kimle aldatıyorsun diye sonra arkadaşım kullanıyor sonra sen olduğunu zaten anlamıştım bla bla bla bir sürü yalanlar sal ipini öküzün bırak doğasına gisin emin ol üzülüyorsun ama sonra şükür ediyorsun kenmden biliyorum kısacası kimse senden kıymetli değil

arsız köpek o yazmaz tehtid eder beni kesin. Öpüştügmüzü gider annemlere söyler
Öyle bi serefsiz öyyle adi bi köpek bu !

desin
siz de dersiniz orada burada kendinesevgili arayan sosyal medyada fink atan yalan yere yemin eden yalancının tekine mi inanıyorsunuz
ne derse siz de cevabını verin altta kalmayın
ya daha dün siz bu adamın evlenince yiyeceği yemeği düşünüyrdunuz ne yapsam nasıl ona uyum sağlasam diye hiçbirini hak etmiyormuş yüzsüz pislik

vallahi "gerçeği yüzüne vur" diyecektim ama diğer yorumları da okuyunca arkadaşlara hak verdim.

sen olduğunu biliyordumdan tut da, türlü kepazelikler yapar/söyler.

ancak ben olsam içim soğumazdı yine de o mesajların çıktılarını yüzüne vurur, tek kelime etmesine fırsat vermeden çekip gitmeyi tercih ederdim sanırım.

umarım onun karşısına da onun gibi bir kız çıkar

He ya aynen..İlla bir kaçış noktası bulur bunlar

Ay kuzum ya git şunla bir olma Allah aşkına . Zaten gelemem boyle şeylere demek aldatiyorum sen de beni seviyorsun göz yum kapa ceneni demek .
Bir de ben tüm bayanlara şunu söyleyeceğim , ne kendiniz küfürlü konuşun ne de karsidakine küfürlü , aşağılayıcı konuşmasına izin verin. Sevgili de olsan, nişanlı evli de olsan asla birine bu şekilde konuşacak hak vermeyin. İnsan onuru denilen bir şey var ve kimse bunu işine geldiği gibi paldir küldur cigneyemez. Öyle. S... git seninle mi ugrasacagim falan hiç hoş değil

yalan söylüyorsam buradan kalkamayayım demiş ya nereye gidiyor bu dualar

bence hiç buluşmaya kalkma "senin bana güvenmediğini beni denediğini biliyordum sen oldugunu bildiğim için böylle yaptım, zaten 2 haftada 1 görüşüyoruz bi sebeple buluşmuş olduk" der sıyrılır. bir de seni ona güvenmemekle suçlar, kendini aklar. vakit kaybetmene değmez.

Şimdi o benim desen eminim ki pişkin pişkin bahaler sunacak bir sürü. En popüler olan da "aslında onun sen olduğunu biliyordum". Hayırsız, işe yaramaz erkek tipi. İyiki yol yakınken farketmissiniz durumu.

Birde konuyla alakalı değil ama dikkatimi çekti MissCherryBlossom çok iyi analiz yapıyor. Birgün ben de kendisinden fikir almak istiyorum, farklı bir göz iyi oluyor

Analizden ziyade evliya gibi hatunum o yüzden

Sen evlenmeden gözünü acmissin sukret. Aynısını bi arkadaşım evliyken yaşadı. Adam Faceden karısıyla başka birini sanarak konuştu karısı başka hat aldı ordan uzunca mesajlasti, adam tel de konuşmak isterdi kadın konuşamıyorum ailem hep yanımda diye tel de görüşmezdi bi kaç kez bi kız arkadaşına verip kocasıyla konuşturdu karısının sesini anlamasın diye. Adam ısrarla buluşmak istedi kadın iki çocuğunu aldı adamın verdiği adrese gitti. Adamın tepkisi "senin burda ne işin var beni aldatıyor musun " oldu kadında " seninle konuşan x var ya o bendim" dedi Adam daki cevap, "olsun ben orda başkası gibi konuşuyordum zaten yani sen bu durumda başka bi adamla konuşmuş oldun aldattin ışte beni bizde devre mevre kalmadı tabi. En son kivirmak için ben sen olduğunu anlamıştım ne yapacak sin diye test ettim buluşmaya geldin demekki her cagirana gidiyorsun dedi .kuş kadar beyinleriyle zekice yalan attıklarını sanmalari ayrı komik oluyor.

Sen de git bakalım buluşmaya, seninkinin kivirmasi nasıl olacak çok merak ettim

Ben olsam onun tanimadigi bi kizi gonderirdim bulusmaya.. 10 dakika oturmalarina firsat verirdim 10 dakika sonrada ben cikardim karsisina..ozaman sen oldugunu anlamistimda ondan konustum,ondan bulusmaya geldim yalanlarini atamaz bari..

Hiiic zaman kaybetme ne hali varsa gorsun tez zamanda cikar hayatindan ozellikle annen ve ailen icin.

Ilk basta zor olsada sonradan ne kadar rahatladigini hafifledigini farkedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…