Ay kizim sen çirkin de olsan sorun da olsa bunu yapmaya hakki yok...Belki Aklınıza bu Kızdamı Bi sorun Var diceksiniz profil Resmim Görünüyor Zaten.
Konustugu Kız benden Bi kat Çirkin.
Cok fazla Üstelemem Bi konuda Sakin Bi yapım var.
yengec burcuyum bilirsiniz.
Yani Bazen Aslında Ben Bile Kendimde Sorun Arıyorum.
Kıskanc degilim...
neden Böyle oluyor Bilmiyorum.
Ama biliyorum ya.
Ben hergece Rabbime Dua ettim. Allahım Kalbime Göre Verdedim...
Rabbim Gönlüme Göre Verdi. Cıkmasına izin verdi. Bu karaktersizin...
Allahım sen bizi Temiz Helal Süt emmiş İnsanlarla Karşılastır
hiç bu acıdan Düşünmedim...Ay çok ilginç ya.
Bugün sizin resminizi koyup o kişiyi engelliyor, yarın onun engelini açıp sizin resminizi kaldırıyor demek ki.
Bu kadar da açık açık söylenir mi bu ya :)
sahte facebooktakinin sen oldugunu anlamıştır , anlamışsa tam bir malmış ayrıl zaten öyle zekasız herifle işin olmasın.
cik ve ayril ne guzel bi ka kisi idare edebliyrsn de hayirli isler de :)Konularımı okudunuz Azcok Hatırlayan Vardır....
@MissCherryBlossom Dedigine Geldim Diyelim öncelikle...
Hislerimden Hiç bi zaman yanılmadım....
Herzamanda bi Güvensizlik Vardı İçimde...
Son zamanlarda Ailesi Kızıyor Diye beni Annemi Ailemi vs Bireylerimi Hepsini Faebootan Swarmdan İnstgramdan Engelledi kullanmicam Dedi .
Ses etmedim Oldugundan fazla Sakin Davranıyorum.. Halende öyle...
En son Swarmında 498 arkadası Vardı şimdi ise 506 tane Arkadası Var yine Ses etmedim...
Belkide İçimde Birşeyleri Bitiridigimden dolayı bu...
Salı Günü Görüştük Normalde 2 haftada 1 görüşüyoruz Zaten.
Yogun Oldugumdan Dolayı Gün içerisindede Pek Konusamıyoruz..
1,2,3 Sorunlar Hiç bitmiyor Bu ilişkide...
Sahte bi Facebook Açmıştım.
Ekledim,Selam Falan Yazdım Kimsin Falan dedi Önce Uydurdum bi isim dedimki Erhanın begenilerinde Gördüm Ekledim..
Şimdi Sevgililik Muhabbetindeyiz. Benimle sözlü.
Neymiste Sevgili Anlamında kimse Yokmuş Evlilik Düşünüyormuş.
Ailesi Bakıyormuş Ben Şok gecirdim.
Suan Halen Benimle Konusuyor.
Sahte Facebooklada Konusuyor.
Sen Gene Bi işler Ceviriosunda Hadi Cıkar Kokusu Yakında Dedim..
Annesini Babasını Üzerine Yemin etti..
Burdan Kalkmayımki Dedi.. Birşey yapmıyorum Girmiyorum Faceye Dedi...
Artık Bu Duruma Bi son Vermek İstiyorumç
Nekadar Cok belli Etmesemde Kalbim Cok acıyor.
haftaya Actıgım Sahte Facebooktaki Kızla görüşmeyi İsticem..
Ben Gidecegim Sonra.....
Neyapacagımı bilmiyorum Canım. Nasıl bi yol İzleyecegimi bilmiyorum..Her şeyi anladım da neden hala uzatiyorsun ? Bu sakinlik değil kusura bakma ama mazosistlik. Ben sevgilimin başka bi kızla flortune bu kadar uzun tahammül edemezdim. Adam akıllı bir plan yap. ''Sin ildigini biliyirdim'' diyemeyecegi veya inkar edemeyeceği sağlam bi plan yap ve bir an once noktayı koy. Konuyu acali 6 saat olmak üzere suan. Bunun adı sakinlik filan olamaz ya benim düşününce bile mideme kramplar giriyor. Uzattigina göre bir bildiğin vardır heralde. Bizimle de paylasirmisin bunu ?
Neyapacagımı bilmiyorum Canım. Nasıl bi yol İzleyecegimi bilmiyorum..
İnkar edecegini biliyoruz.
İnkar etmemesi için Neyapmalıyım Bilmiyorum.
Suan Bana yazmıyor. Nasıl Bi durumda Oldugumu Belki Tahmın ediyorsunuz.
Caresiz Kaldım Kardeşim..
O ogullarının Böyle Birşey yapdıklarını söyleyecek.
kimse benim yogurdum Ekşi dermi....
Bırakıcam Bırakmasına. AnneM 2 gün önce Kalp Krizi Gecirdi..
Bukonuyu Duyup Üzülmesini istemiyorum...
Onun İçin Degil Kendime Üzülüyorum...
Neden sahte hesaptan konuşmaya devam ediyorsun ki hala?
İşim var dışarıda yaz kapa konuyu işte ne diye uzatıyorsun ki?
Hem midem bulanıyor diyorsun konuşma o zaman arkadaşım ya sakin biriyim diyorsun ama fazla sakinsin ve iyi tahammülün var hakkaten.
Canım bosversene herkesin yoğurdu kendine eksi de olsa tatlı da olsa. Daha fazla bu mide bulandirici durumda kalmana gönlüm razi olmuyor inan. Az da olsa nasıl hissettiğini anlayabiliyorum. Bak nasıl olur bilmiyorum ama söyle bir plan yapabilirsin. O kız olarak bi buluşma ayarla. Mesela yarın saat 1de x kafede. Bu şahıs gidecek o kafeye bekleyecek. O sırada sende tesadufen o kafeye gitmiş ol. Tesadufen karşılaşmis olun. Otur masasına hiç renk vermeden gayet doğal davran ve onun eteklerinin tutusmasini izle. Sonra seni göndermeye filan calisirsa bombayı patlatirsin. Birini mi bekliyorsun ? O kız gelemez çünkü öyle biri yok. O benim diyip suratına okkali bi tokat indirirsin. (Çok türk filmi izledimNeyapacagımı bilmiyorum Canım. Nasıl bi yol İzleyecegimi bilmiyorum..
İnkar edecegini biliyoruz.
İnkar etmemesi için Neyapmalıyım Bilmiyorum.
Suan Bana yazmıyor. Nasıl Bi durumda Oldugumu Belki Tahmın ediyorsunuz.
Caresiz Kaldım Kardeşim..
O ogullarının Böyle Birşey yapdıklarını söyleyecek.
kimse benim yogurdum Ekşi dermi....
Bütün yorumları okudum sonunda bitti şükür...
Hala konuşmaya daha samimi olmasını beklediği için devam ediyor adam altını çize çize arkadaşız demiş , Şimdi açığa çoksa kötü niyetli değildim arkadaşça konuştuk diyecek canımlı cicimli olmayı bekliyor konu sahibi ama sabrı yeter mi bilmiyorum
Allah yardımcın olsun gazelcim sende daha fazla uzatmadan araya bi iki canım cicim sıkıştır karşılık bekle .
Sahte facedeki Sen sözlü olduğunu bilmiyor değil mi, biliyor olsa seninle tehdit etsin hatta sana ulaşsın kanıtları yollamış olsun ve ayrılın derdim ama sevgili anlamında kimse yok demiş.
Rabbim sabır versin üzüldüm senin adına ama erken fark ettiğim için şükret daima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?