Beni Benimle Aldatıyor....

İğrenç adam Allahtan evlenmeden çıkmış gerçek yüzü hiç canını sıkma bile böyle biri için annen böyle biriyle devam etsen daha çok üzülür ya bi buluşma ayarla sen git suratına tokatı çarp gel yada senden soğudum seni sevmiyorum bana göre olmadığını anladım de bırak düşünsün dursun sen değil o uzulsun pislik adam

Ay kizim sen çirkin de olsan sorun da olsa bunu yapmaya hakki yok...

Ay çok ilginç ya.
Bugün sizin resminizi koyup o kişiyi engelliyor, yarın onun engelini açıp sizin resminizi kaldırıyor demek ki.
Bu kadar da açık açık söylenir mi bu ya :)
hiç bu acıdan Düşünmedim...

sahte facebooktakinin sen oldugunu anlamıştır , anlamışsa tam bir malmış ayrıl zaten öyle zekasız herifle işin olmasın.

Favori yorumum budur, adam hem ahlaksız hem zekasız.
Bence hiç ortalığı ayağa kaldırma, annene de soyle ya da istemiyorum de direkt zorla değil ya. Bir arkadaş demiş aynen git de ki ben artık seni sevmiyorum güvenilir bulmuyorum senle gelecek istemiyorum hoş gelmiyorsun falan. Sonra peşinden sürünür keyifle izlersin.
Boşuna vaktini harcayıp kendi canını yakma facebookta yazisip

simdi sen kimin resmini profil resmi yaptin sahte hesap için sormasi ayip ?

Neden sahte hesaptan konuşmaya devam ediyorsun ki hala?
İşim var dışarıda yaz kapa konuyu işte ne diye uzatıyorsun ki?
Hem midem bulanıyor diyorsun konuşma o zaman arkadaşım ya sakin biriyim diyorsun ama fazla sakinsin ve iyi tahammülün var hakkaten.

Ettiği yeminlerin boş oldugunu görmüş oldun, bundan boyle ona inanman imkansız, seni yan cepte tutuyor ama bulsa daha iyisini koşarak gidecek. Buluşmaya git ve son noktayı koy bence orada.

cik ve ayril ne guzel bi ka kisi idare edebliyrsn de hayirli isler de :)

boyle bir adamdan simdiden kurtulabildigine sevin

bence planını devreye sok hatta güzel olduğundan alımlı olduğundan bahset işi bırakır senle buluşur...

Her şeyi anladım da neden hala uzatiyorsun ? Bu sakinlik değil kusura bakma ama mazosistlik. Ben sevgilimin başka bi kızla flortune bu kadar uzun tahammül edemezdim. Adam akıllı bir plan yap. ''Sin ildigini biliyirdim'' diyemeyecegi veya inkar edemeyeceği sağlam bi plan yap ve bir an once noktayı koy. Konuyu acali 6 saat olmak üzere suan. Bunun adı sakinlik filan olamaz ya benim düşününce bile mideme kramplar giriyor. Uzattigina göre bir bildiğin vardır heralde. Bizimle de paylasirmisin bunu ?

Neyapacagımı bilmiyorum Canım. Nasıl bi yol İzleyecegimi bilmiyorum..
İnkar edecegini biliyoruz.
İnkar etmemesi için Neyapmalıyım Bilmiyorum.
Suan Bana yazmıyor. Nasıl Bi durumda Oldugumu Belki Tahmın ediyorsunuz.
Caresiz Kaldım Kardeşim..
O ogullarının Böyle Birşey yapdıklarını söyleyecek.
kimse benim yogurdum Ekşi dermi....

inkar etse ne olacak ki
siz gerceği biliyorsunuz
başkasına da ispatlamak zorunda değilsiniz
daha evli bile değilsiniz ki

Neden insanlara uzun uzun açıklama yapma gereği duyuyorsunuz ki madem ki bir oyun oynadınız bugün sonuçlandırın ve yol verin gitsin.Ayrıca yüzüne tükürün millete ne derim diye düşünürsen göz yum ve olayları akışına bırak

Bırakıcam Bırakmasına. AnneM 2 gün önce Kalp Krizi Gecirdi..
Bukonuyu Duyup Üzülmesini istemiyorum...
Onun İçin Degil Kendime Üzülüyorum...

Annene bu adamın nasıl arsız,yüzsüz olduğunu anlatırsan bence üzülmez tam tersi Allah kızımı korudu der ve sevinir

Ben neden uzattığını biliyorum sanırım. Onunla konuşurken daha iyi hissediyorsun. Sen olduğunu bilmese de ilgi gösteriyor sonuçta. Eksikliğini böyle kapatmaya çalışıyorsun.

Bütün yorumları okudum sonunda bitti şükür...

Hala konuşmaya daha samimi olmasını beklediği için devam ediyor adam altını çize çize arkadaşız demiş , Şimdi açığa çoksa kötü niyetli değildim arkadaşça konuştuk diyecek canımlı cicimli olmayı bekliyor konu sahibi ama sabrı yeter mi bilmiyorum

Allah yardımcın olsun gazelcim sende daha fazla uzatmadan araya bi iki canım cicim sıkıştır karşılık bekle .
Sahte facedeki Sen sözlü olduğunu bilmiyor değil mi, biliyor olsa seninle tehdit etsin hatta sana ulaşsın kanıtları yollamış olsun ve ayrılın derdim ama sevgili anlamında kimse yok demiş.
Rabbim sabır versin üzüldüm senin adına ama erken fark ettiğim için şükret daima.

Canım bosversene herkesin yoğurdu kendine eksi de olsa tatlı da olsa. Daha fazla bu mide bulandirici durumda kalmana gönlüm razi olmuyor inan. Az da olsa nasıl hissettiğini anlayabiliyorum. Bak nasıl olur bilmiyorum ama söyle bir plan yapabilirsin. O kız olarak bi buluşma ayarla. Mesela yarın saat 1de x kafede. Bu şahıs gidecek o kafeye bekleyecek. O sırada sende tesadufen o kafeye gitmiş ol. Tesadufen karşılaşmis olun. Otur masasına hiç renk vermeden gayet doğal davran ve onun eteklerinin tutusmasini izle. Sonra seni göndermeye filan calisirsa bombayı patlatirsin. Birini mi bekliyorsun ? O kız gelemez çünkü öyle biri yok. O benim diyip suratına okkali bi tokat indirirsin. (Çok türk filmi izledim) İnkar etme olasılığıda azalır gibime geldi. Ne olursa olsun bu süreci uzatmaman en sagliklisi.

Bir kafede buluşma teklif et, inandırıcı konuş şüphelenmesin.
İlk defa bir erkekle bu şekilde buluşup konuşucam vs yaz. Bir gün belirle ve oraya onun tanımadığı bir kızla git kız otursun beklesin kafede, çocuk gelince kız mesaj atsın git ve suratına yüzüğü fırlat.
Tükürmeyi de ihmal etme. Bak en basitinden yaptım bir plan. Uygulamaya geç, sana kalsa günlerce konuşacaksın hala.

Daha ne diyecek ki anlamadım?
-Tanımadığı bir kızla konuşuyor
-bekarım diyor
-ailem kız bakıyor bana diyor
-sözlüsüne yazmıyor sahte hesapla konuşuyor
bu aldatmak değil midir? İlla aşkım balım mı demesi gerek?
Konu sahibi haddinden fazla sabırlı yani daha nasıl ikna olması gerekiyor ki, eminim zordur hissettikleri ama konuşmayı hala devam ettirmesini gerçekten anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…