Ailemle Suanlık Bisey Diyememki Kardeşim. Annem 2 Gün önce Kalp Krizi Gecirdi....Sen olduğunu biliyorum diyemesin
Belli ki hala bir şeyler hissediyorsun kandıracak kapısı kalmasın.
Arkadaşını falan yollama. Bu rezilligi ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi. Hayatının devamına taşıma birileriyle paylaşarak.
Konuştuğu kişi olarak sozluymussun sen de. Sözlüne bu konuşmaları gonderecegim de.
Ondan sonra konuşmaları ailenle Paylaş, onun da suratına Carp. Ve uzatmadan bitir. Numarani değiştir, sosyal medya hesaplarını kapat.
Dogru Hiç birşey Olmadıki Su zamanda.....Gazelcim, bu sözlü olduğun kişinin artıları yalanmış gördüğün gibi, doğru olanlarıda eksileri götürmüş..
Yerinde olsam sahte hesap açıp bu kişiye onu yakaladığımı söylemem, erkek kafası su yüzüne çıkar.. Kedini suçlu hissettirir sana, heleki duyguların böyleyken..
Hiç bir şey söylemeden, açıklamadan ayrıl.. Ailene gerekli açıklamayı yap.. Bu kişi seni sevmiyor belliki, yada kişiliği bozuk..
Sevse seni başka hesaplardan engellemez, başka kızlarla ilgilenmez, sahip çıkar, milletin gözüne sokardı..
Sadece bunları düşünmen bile bitmesi için net sebep.. Ona sorsan, yada sahte hesabı söylesen sınır ihlali der yaptığını..
Bir ömür sürecek 2 yada 3-5-10 yüzlülüğü sadece tek bu adamda görmek zaten yeterince ağır, birde bununla evlensen hep şüpheyle yaşardın.. Üzülme, şükret..
tangoda Ne varki Onuda kullanıyor.Bir de tango var ondan bin beter
Sapık yuvası her ikisi de
Neler yok ki??! Sapık yuvası.Ailemle Suanlık Bisey Diyememki Kardeşim. Annem 2 Gün önce Kalp Krizi Gecirdi....
Dogru Hiç birşey Olmadıki Su zamanda.....
tangoda Ne varki Onuda kullanıyor.
Ablam arasın Konussun... Bence Off Cıldırıcam vallaAileyi sosyal medyadan engelleme sebebi belii.. Bence yaptığı rezillikleri aileden biri görmesin diyedir..
Evet Zaten Anlık Fotografta Atıyor bana .....ben değil arkadaşım konuşmuş diyemez sana
çünkü buluşmaya gelen kendisi sonuçta arkadaşı değil
Tatlim kimseyi düşünme ver eline facebooku bas tekmeyi sen kendini duşun uzulme diye bitti bu kadar boşuna sinir olmana gerek yok boş versene hayat guzel gul geç erkn kurtuldun diye))Bırakıcam Bırakmasına. AnneM 2 gün önce Kalp Krizi Gecirdi..
Bukonuyu Duyup Üzülmesini istemiyorum...
Onun İçin Degil Kendime Üzülüyorum...
Ayyy hayla bekliyormusun at kafasina de hepsini bak gor nasil yalvarck sana aff et diye umursama be şerefsiz işte şuan ona soylesn bile ailn duymz ama yone de sen kendini duşun bu kadaaaaarrrrSuan Facebooktan Konusuyoruzz.
Ama Bana Mesaj Bile Atmıyor.....
İstedim verdi ilk zamanlar İlişki Yapmıştık ama hemen Kaldırmıstı.Bi ara facebook sifresini sitesen? Benim icinde bi huzursuzluk var ver de bakıp rahatlıyım de. Yani o zaman anlarsn sanırım, vermek istiycek mi diye. Bilmiyorum iyi bir fikir mi
tangoda Ne varki Onuda kullanıyor.
Ay çok ilginç ya.İstedim verdi ilk zamanlar İlişki Yapmıştık ama hemen Kaldırmıstı.
şifreyide Degiştirmiş.
Whatsap Profil Resmini Dün yaptı Bugün Bidaaha Kaldırdı. yarın yine Koycam dedi
hayır Cok yıprandım. Affetmek İstemiyorum Gercekten Midem bulanıyor artık.hala ne diye konuşuyorsunuz ki
daha ne yapmasını bekliyorsunuz
sanki affedecek gibisiniz
hayır Cok yıprandım. Affetmek İstemiyorum Gercekten Midem bulanıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?