Beni Benimle Aldatıyor....

Ailemle Suanlık Bisey Diyememki Kardeşim. Annem 2 Gün önce Kalp Krizi Gecirdi....
Dogru Hiç birşey Olmadıki Su zamanda.....
Bir de tango var ondan bin beter
Sapık yuvası her ikisi de
tangoda Ne varki Onuda kullanıyor.

Aileni sosyal medyadan silip engellediğinde bitirmeliydin bence bu raddeye bile gelmeden.
Ailene saygısı olmayan adamı damat diye sunmamalısın ailene.
Sen herşeyiyle kabul etmişsin ama onu rezil ederek bırak, hatta onun ailesini ve kendi aileni de götür oraya, bir arkadaşın dediği gibi tanımadığı bir arkadaşın gitsin herkes görsün rezil adamı yüzüne tükür ve yüzüğü at suratına.

Aileyi sosyal medyadan engelleme sebebi belii.. Bence yaptığı rezillikleri aileden biri görmesin diyedir..

Ailemle Suanlık Bisey Diyememki Kardeşim. Annem 2 Gün önce Kalp Krizi Gecirdi....

Dogru Hiç birşey Olmadıki Su zamanda.....

tangoda Ne varki Onuda kullanıyor.
Neler yok ki??! Sapık yuvası.

Suan Facebooktan Konusuyoruzz.
Ama Bana Mesaj Bile Atmıyor.....

Cok uzuldum sana ya.
Haftaya kadar sabret bulusmaya git diycem ama sabredebilcen mi.ben olsam sabredemem.sen oldugunu biliyorum derse bende seni denedim derse uste cikarsa ?

Bi ara facebook sifresini sitesen? Benim icinde bi huzursuzluk var ver de bakıp rahatlıyım de. Yani o zaman anlarsn sanırım, vermek istiycek mi diye. Bilmiyorum iyi bir fikir mi

Bırakıcam Bırakmasına. AnneM 2 gün önce Kalp Krizi Gecirdi..
Bukonuyu Duyup Üzülmesini istemiyorum...
Onun İçin Degil Kendime Üzülüyorum...
Tatlim kimseyi düşünme ver eline facebooku bas tekmeyi sen kendini duşun uzulme diye bitti bu kadar boşuna sinir olmana gerek yok boş versene hayat guzel gul geç erkn kurtuldun diye))

Suan Facebooktan Konusuyoruzz.
Ama Bana Mesaj Bile Atmıyor.....
Ayyy hayla bekliyormusun at kafasina de hepsini bak gor nasil yalvarck sana aff et diye umursama be şerefsiz işte şuan ona soylesn bile ailn duymz ama yone de sen kendini duşun bu kadaaaaarrrr

Bi ara facebook sifresini sitesen? Benim icinde bi huzursuzluk var ver de bakıp rahatlıyım de. Yani o zaman anlarsn sanırım, vermek istiycek mi diye. Bilmiyorum iyi bir fikir mi
İstedim verdi ilk zamanlar İlişki Yapmıştık ama hemen Kaldırmıstı.
şifreyide Degiştirmiş.
Whatsap Profil Resmini Dün yaptı Bugün Bidaaha Kaldırdı. yarın yine Koycam dedi

hayat bize guzeeeeelll boş ver bunlariiii keyfine baaak unut gitsin sinir bile yapma.yoksa aşikmisin ona?? Değilsen 1dakik bile bekleme bas tekmeyi

Belki Aklınıza bu Kızdamı Bi sorun Var diceksiniz profil Resmim Görünüyor Zaten.
Konustugu Kız benden Bi kat Çirkin.
Cok fazla Üstelemem Bi konuda Sakin Bi yapım var.
yengec burcuyum bilirsiniz.
Yani Bazen Aslında Ben Bile Kendimde Sorun Arıyorum.
Kıskanc degilim...
neden Böyle oluyor Bilmiyorum.
Ama biliyorum ya.
Ben hergece Rabbime Dua ettim. Allahım Kalbime Göre Verdedim...
Rabbim Gönlüme Göre Verdi. Cıkmasına izin verdi. Bu karaktersizin...
Allahım sen bizi Temiz Helal Süt emmiş İnsanlarla Karşılastır

İstedim verdi ilk zamanlar İlişki Yapmıştık ama hemen Kaldırmıstı.
şifreyide Degiştirmiş.
Whatsap Profil Resmini Dün yaptı Bugün Bidaaha Kaldırdı. yarın yine Koycam dedi
Ay çok ilginç ya.
Bugün sizin resminizi koyup o kişiyi engelliyor, yarın onun engelini açıp sizin resminizi kaldırıyor demek ki.
Bu kadar da açık açık söylenir mi bu ya :)

hayır Cok yıprandım. Affetmek İstemiyorum Gercekten Midem bulanıyor artık.

tamam o zaman uzatmayın
kendi kimliğinizle mesaj atın konuşmak istediğinizi söyleyip ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…