Beni bırakıp eski sevgilisine döndü?

Angelarelation

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
301
83
298
İlk defa birini bu kadar sevdim bu kadar olmasını istemiştim. Baya iyi anlaşıyoduk 3 ay konustuk tartışma olmuyordu ilişkimizin başlarında eski sevgililerini anlattı neden bittiklerini falan 2 yıl bi kızla çıkmış en uzun ilişkisi sonra üni kazanınca uzağa gidince birbirlerini severek ayrılmak zorunda kalmışlar kıskanclık krizleri tartışmalar oluyordu kızın ailesi istemiyomuş yabancıya vermek istemiyolarmış en sonda bitti dedi bi gece yine kız arayıp ben seninle evlenmek istiyorum sen benim için özelsin birliktelik yaşayalım falan demiş ama o istememiş ondan sonra da soğudum dedi bundan sonra 1 bucuk yıl biriyle birlikte olmuş onunla da ayrılmış sonra biz konusmaya basladık ben ikili ilişkide hiç doğru insan seçemedim sen ilksin vs ama hiç aklıma gelmedi geri dönüceği sonuçta araya 1 bucuk yıllık bi ilişkide girdi biz ciddi düşünüyoduk aileler yakındı bizim memleketimiz aynı ailelerimiz biliyodu falann bi anda kafam karışık dedi gitti eski sevgilin geri dönüş mü yaptı sacmalama sen tanıdık birisin öyle olsa ben sana böyle mi davranırım vs dedi hala inkar ediyo 8 ay oldu ayrılalı ama ben unutamıyorum sizce pişman olur mu benim ahımı aldı adam gibi karşıma geçip eski sevgilimi seviyodum ona geri döndüm dese yine tamam inkar ediyor geri döner mi bana sizce?

Daha önceki aşklarında! ciddi bir yola giremeyince mantığıyla hareket edip ilerlemeye çalışmış ama kişilik oluşmadığı için tekrar eskiye geri dönmüş olan sana olmuş belki bir müddet sonra aile baskısı vs evleniyim diye düşünüp seninle yeniden devam etmek isteyecek ama bu sefer de sen kabul etme

cehennemin dibine kadar yolu var.insallah geri dönmez

Kafası epeyce karışmış demek ki kendi içinde halledememiş geçmiş meselelerini. Ama ahımı aldı filan gibi bir düşünceye kapılmaya gerek yok neticede nikah masasında bırakıp gitmemiş. Bu işler böyle bazen olur bazen de olmaz. Ayrıldıktan sonra kime gittiğinin bir önemi yok

Önüne bak. 8 ay olmuş niye hala gelmesini bekliyorsun? Bir kere vazgeçebilen 40 kere de bin kere vazgeçebilir.
Sana dönme ihtimali olduğunu düşünüyorsun, çünkü adamın terk etme potansiyeli yüksek diye düşünüyorsun.
Sana geri dönse bu sefer de gitme ihtimali yüksek olacak.
Boşver. Hayatın oyuncak değil, sen oyuncak değilsin. 1kere doğuyorsun, dik dur, sağlam bas yere...

Hani desem ki kızla ayrıldıktan sonra araya ben girdim olmadı anlarım ama ondan sonra araya 1 bucuk yıl sevgilisi girdi sonra ayrıldı biz konustuk ve benimle evlilik konusurken ben 1 bucuk senelik sevgilimle bile evlilik konusmadım diyodu o kızdan soğudundan bahsediyodu sevgilisine geri döndüğünü inkar etmesi bununla olmazsa bana hislerimden eminim diyip dönmesi mi yoksa aileler yakın vs diye bu yaptığını öğrenmemelerimi yani açıkçası eski sevgilisine döndüğünü 8 ay sonra öğreniyorum kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissediyorum

Geri döndüğünü nerden biliyorsunuz?

Bir de anlamadigim oturup onun eski ilişkilerini neden dinlediniz ? Siz de anlattiniz mi kendinizinkileri ?
Ben gecmisini bilmek istiyorum dedi bide kendi anlattı ben sormadan bende anlatma diyemedim merak da ediyodum çünkü

Bence sana geri dönmez canım çünkü 8 ay olmuş ayrılalı .İsteyen şimdiye kadar dönerdi zaten .Bana kalırsa unutmaya çalış .Yoksa hayat senin için çok zor olur .Bunca zamandan sonra eski sevgilisine tekrar döndüyse seviyordur onu.Evet ahını almış.Bence senle sevgiliyken de aklında eski sevgilisi varmış .Belki yara bandı olarak kullandı seni yapamayınca eski sevgilisine döndü.Belki cidden sevmeye çalıştı ama olmadı vs. vs. Sen bu saatten sonra önüne bakmalısın .stolklama sakın o zaman unutamazsın .Kendini dışarıya kapama

kabullenemiyorum

Benimde sizinkine çok benzer bir şey başıma geldi. Bütün bunları yapan adamlar dönse ne olur Allah aşkına ? O adamdan yapılacak o evlilikten hayır gelir? Siz kendinize yeni bir yol çizin önünüze bakın,hayatta sağlam durun Sonuçta her ilişki evlilikle sonuçlanıcak diye bir şey yok. Evet yapılan şey insanın içine oturuyor, benimde oturdu. Ama bu adam dönsede geçecek bir acı değil bence. Artık o ilşkiden hayır gelmez.

ahın falan tutmayacak ne yazık ki

herkes mutlu mesut hayatına devam edecek

bundan sonra hayatına aklı ve kalbi başkasında olmayan adamlar almaya bak

Hayır şimdi merak ettim. Adam cidden o kıza döndüyse, ondan ayrılıp tekrar size gelse ne olacak. Nasıl güveneceksiniz. Sizi başka biri için sizi yarı yolda bırakan adama nasıl inanacaksınız. Bunu düşünün önünüze bakın.

Dönmez dönse de bir kıymeti yok yolunuza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…