Beni bırakıp eski sevgilisine döndü?

Hayır şimdi merak ettim. Adam cidden o kıza döndüyse, ondan ayrılıp tekrar size gelse ne olacak. Nasıl güveneceksiniz. Sizi başka biri için sizi yarı yolda bırakan adama nasıl inanacaksınız. Bunu düşünün önünüze bakın.
Tabiki ilk zamanki gibi güvenemem ama dönmesinide istiyorum hala seviyorum çünkü

Yahu 3 ayda ne anlamlar yüklemişsin. Ciddi düşünüyormuşsunuz vs. Ciddi sen düşünüyormuşsun o değil.

8 ay oldu ayrılalı ama ben unutamıyorum sizce pişman olur mu benim ahımı aldı adam gibi karşıma geçip eski sevgilimi seviyodum ona geri döndüm dese yine tamam inkar ediyor geri döner mi bana sizce?

Ayrılalı 8 ay geçmiş. Koskoca 8 ay.
3 ayda ne kadar sevebilirsin de onu 8 ayda unutamıyosun?

Biraz takıntılı birisimisin?

Ben Kasımda ayrıldım benzer bir nedenle daha doğrusu terk edildim.8 ay oldu ilahi adalet tecelli etti doğru düzgün ilişki yaşayamıyor.8 ay olmuş ben her yerden engelledim kafam rahat.

Tabiki ilk zamanki gibi güvenemem ama dönmesinide istiyorum hala seviyorum çünkü
Aşkta gurur olmaz ama insan kendisine öz saygısını da kaybetmemeli. Adam senin duygularını, seni hiçe saymış gitmiş kaç sene önceki sevgilisinin kollarına. Geriye dönerse orada aradığını bulamadığından dönecek. Yani sen yedek oyuncu gibi kenarda beklediğin için. Birkaç sene sonra o kızın tekrar aradığında o adamın gitmeyeceğine nasıl emin olacaksın. Adam daha yolun başında aranızda ciddi bir sorun yokken seni sırf o kız döndü diye bırakmış. Senden bu kadar kolay vazgeçen bir adamla evlilik gibi zorlu bir yola nasıl gireceksin. Senin kendine öz saygın olmazsa karşındaki adamın sana değer vermesini saygı duymasını bekleme. Birgün evlenirsen evlendiğin adamın tercihi değil vazgeçilmezi ol. Bak senin bu adamın vazgeçemediği arayınca koşa koşa ona gitmiş ardına bakmadan. Sende hala bana dönse diye yol gözlüyorsun cidden kendine hiç saygın yok mu. Sevgiyi aşkı bu kadar ayağa düşürmeyin size yapılan yanlışları aman seviyorum diye sineye çekmeyin. Aşk bir gün biter ama kendine böyle yaparak öz saygını yitirirsen o ilerde sena daha çok sorunlar yaşatır.

Hepi topu 3 ay görüştüğüz kişi. Bu kadar takıntı doğru değil. Gittikten sonra dönen adamdan hayır gelmez ayrıca. Başınızı duvara vura vura ben ne yapacağım beni sevmiyor böyle yapıyor şöyle yapıyor diye konu açmak daha mı iyi? Kaldı ki 3 ayda tabi ki herkes iyi görünür. Arabesk düşüncelerden nefret ediyorum. Bir kere sevdin mi ölümüne sevmeli, yok kadın sevdiğini beklemeli, yok ya benimsin ya kara toprağın bla bla bla... Flört birbirini tanımak için var. Saplanıp kalmak için değil. Belki sizi yeterince sevemedi olamaz mı? İlla ki eski sevgilisine mi dönmüş olması gerekir? İlk konuştuğumuz kişiyle evlenecek olsak ohoo...
Gözleri aşktan kör olmuş nice kızımız başını duvara vuruyor sonra. Aşk güzeldir ama beyni de bir kenara atmamak gerekir.

Ben Kasımda ayrıldım benzer bir nedenle daha doğrusu terk edildim.8 ay oldu ilahi adalet tecelli etti doğru düzgün ilişki yaşayamıyor.8 ay olmuş ben her yerden engelledim kafam rahat.
ben engelleyemiyorum zaten bi wp kullanıyorum onda da kayıtlı durumlarımı görüyor

İlk defa birini bu kadar sevdim bu kadar olmasını istemiştim. Baya iyi anlaşıyoduk 3 ay konustuk tartışma olmuyordu ilişkimizin başlarında eski sevgililerini anlattı neden bittiklerini falan 2 yıl bi kızla çıkmış en uzun ilişkisi sonra üni kazanınca uzağa gidince birbirlerini severek ayrılmak zorunda kalmışlar kıskanclık krizleri tartışmalar oluyordu kızın ailesi istemiyomuş yabancıya vermek istemiyolarmış en sonda bitti dedi bi gece yine kız arayıp ben seninle evlenmek istiyorum sen benim için özelsin birliktelik yaşayalım falan demiş ama o istememiş ondan sonra da soğudum dedi bundan sonra 1 bucuk yıl biriyle birlikte olmuş onunla da ayrılmış sonra biz konusmaya basladık ben ikili ilişkide hiç doğru insan seçemedim sen ilksin vs ama hiç aklıma gelmedi geri dönüceği sonuçta araya 1 bucuk yıllık bi ilişkide girdi biz ciddi düşünüyoduk aileler yakındı bizim memleketimiz aynı ailelerimiz biliyodu falann bi anda kafam karışık dedi gitti eski sevgilin geri dönüş mü yaptı sacmalama sen tanıdık birisin öyle olsa ben sana böyle mi davranırım vs dedi hala inkar ediyo 8 ay oldu ayrılalı ama ben unutamıyorum sizce pişman olur mu benim ahımı aldı adam gibi karşıma geçip eski sevgilimi seviyodum ona geri döndüm dese yine tamam inkar ediyor geri döner mi bana sizce?
Geri dönerse onun size yaşattıklarını unutup tekrar ona güvenebilir misiniz?

Back
X