İlk defa birini bu kadar sevdim bu kadar olmasını istemiştim. Baya iyi anlaşıyoduk 3 ay konustuk tartışma olmuyordu ilişkimizin başlarında eski sevgililerini anlattı neden bittiklerini falan 2 yıl bi kızla çıkmış en uzun ilişkisi sonra üni kazanınca uzağa gidince birbirlerini severek ayrılmak zorunda kalmışlar kıskanclık krizleri tartışmalar oluyordu kızın ailesi istemiyomuş yabancıya vermek istemiyolarmış en sonda bitti dedi bi gece yine kız arayıp ben seninle evlenmek istiyorum sen benim için özelsin birliktelik yaşayalım falan demiş ama o istememiş ondan sonra da soğudum dedi bundan sonra 1 bucuk yıl biriyle birlikte olmuş onunla da ayrılmış sonra biz konusmaya basladık ben ikili ilişkide hiç doğru insan seçemedim sen ilksin vs ama hiç aklıma gelmedi geri dönüceği sonuçta araya 1 bucuk yıllık bi ilişkide girdi biz ciddi düşünüyoduk aileler yakındı bizim memleketimiz aynı ailelerimiz biliyodu falann bi anda kafam karışık dedi gitti eski sevgilin geri dönüş mü yaptı sacmalama sen tanıdık birisin öyle olsa ben sana böyle mi davranırım vs dedi hala inkar ediyo 8 ay oldu ayrılalı ama ben unutamıyorum sizce pişman olur mu benim ahımı aldı adam gibi karşıma geçip eski sevgilimi seviyodum ona geri döndüm dese yine tamam inkar ediyor geri döner mi bana sizce?