Beni de zayıflatın bayanlar..

il_nar

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
517
16
51
Off offf kilolarla başım dertte. Yaş gelmiş 40 a, kilo olmus 85.. bittim ben bittimm... beni motive edin bayanlar da şöleee bii 20 kilo en az vereyim:)

işin şakası bir yana zayıflamayı öyle çok istiyorum ki. ne zaman rejim desem üstüne kilo alıyorum. ama bu defa kararlıyım. bana verebileceğiniz tüm önerilere, diyet listelerine açığım..

sana ayça kayanın kitaplarını öneriyorum
ben çok faydasını gördüm

Ne zaman diyetteyim desem canım olmadık şeyler çekiyor normalde yemesem canım istemesede diyet dediğim an canım çekmeye başlıyor o yüzden diyetteyim diye şartlandırmıyorum kendimi. Çok sık da tartılmamak gerekli... Yapabilirsiniz inanın :)

her aksam eve gidip tartılınca insanın sinirleri bozuluyor değilmi. madem ac kaldım neden veremedim diye daha cok yşyor insan. ama bu defa kararlıyım. umarım pes etmeden vermeyi basarırırm.
abur cubur seviyorum. aç kalamıyorum ve su içemiyorum::KK43: bu dezavantajı yenebilirsem olabilir gibi geliyor

spor yapamıorum ne yazıkki. hareketsiz bir yaşam. işyerinde sürekli oturuyorm. eve gidince de evi çocukla ilgilenme derken gece yarısı oluyor. :KK43: havaar düzelse yürüyüşlere çıkmak istiyorum. Leslie nin videolarını izliyorum, ama şimdilik sadece izleyiciyim:)) bir gün aşka gelip başlarım umarım. :)

spor yapamıorum ne yazıkki. hareketsiz bir yaşam. işyerinde sürekli oturuyorm. eve gidince de evi çocukla ilgilenme derken gece yarısı oluyor. :KK43: havaar düzelse yürüyüşlere çıkmak istiyorum. Leslie nin videolarını izliyorum, ama şimdilik sadece izleyiciyim:)) bir gün aşka gelip başlarım umarım. :)
İnşallah

Vallahi ben de epeydir niyetleniyorum çünkü artık sanıyorum ki yetişkin bir filin ağırlığına ulaştım. :KK70:

Öncelikle abur cuburu kısıp, hareket etmek adına, sadece yürüyüş ya da evde yapabileceğim şeyler bile olsa, spora başlayacağım. Bir de su. Ben içemiyorum mesela, onu düzene koyacağım. Diyetteyim diye kendimi şartlamadan, dikkat ede ede azaltacağım yememem gerekenleri yani.

Vallahi ben de epeydir niyetleniyorum çünkü artık sanıyorum ki yetişkin bir filin ağırlığına ulaştım. :KK70:

Öncelikle abur cuburu kısıp, hareket etmek adına, sadece yürüyüş ya da evde yapabileceğim şeyler bile olsa, spora başlayacağım. Bir de su. Ben içemiyorum mesela, onu düzene koyacağım. Diyetteyim diye kendimi şartlamadan, dikkat ede ede azaltacağım yememem gerekenleri yani.

Sende bendensin desene canım.
Ama malum yaş da ilerliyor benim. acilen vermem gerek. yaza kadar kilo vermeyi öyle cok istiyorum ki. ekmeğe dikat etmeye basladım. ekmeği cok severim ama azalttım son 1*-2 gündr. tambir tatlı hastasıyım. ama ondan da feragat etmeliyim.

Çalıştığımiçin öğle yemekleri sorunoluyor. aetık onu da düzene koymak zoundayım.
Offf offf ne cok seyi değiştirmeliyim.

X