Bugün yaşadığımız olayı anlatıyorum. Şu anda çok kırgın ve kızgınım. Sağlıklı düşünemiyorum. Tarafsız gözle bakan birine ihtiyacım var. Öğle arası eve yemeğe gelelim diye eşimle plan yapmıştık. Dünden yemeği çok yapmıştım zaten. Benim öğle aram 11.50 de başlıyor. eve yürüyerek gelmem 15 dk. sürüyor.onunki 12de başlıyor o arabayla 5 dkda geliyor. Neyse eve geldim sıkışmıştım lavaboya girdim hemen. Ben lavabodayken o gelmiş. Çıktım baktım mutfakta ocağa yemekleri koymuş ısıtıyor. Dedim sen işin varsa hallet ben yemeğe bakayım. O arada farkettim ki saklama kabının plastik kapağını çıkarmadan ocağa koymuş kapak kenarından hafif erimiş yapışmış. Hemen kapağı çıkardım ve "naptın niye çıkarmadın. Ocağa böyle konur mu? Bak erimiş. Birşey demek istemiyorum ama bak bu da bi hata dedim." (Kendini hep haklı gören suçunu kabul etmeyen bi yapısı vardır. Benim de en ufak hatamda eleştirir.suçlar.) sinirlendi kapağı yere fırlattı. Sen de eve gelince yemekleri ocağa koyup öyle lavaboya gitseydin dedi. Bu da bir hata diyor bana. Dedim ki çok sıkışmıştım eve zor geldim üstelik lavabodan en fazla iki dk da çıktım. Bunun neresi hata? Dedim. Bağırıp çağırmaya başladı. Bi daha öğlen eve gelmeyelim falan dedi. Ben de sinirlendim yemek yemeden okula geri gittim. Ama o çok güzel yedi yemeğini beni takmadan. Şimdi eve geldim kendisi hala gelmedi. Nerde bilmiyorum. Hatalı olan kim sizce? Ve eşim neden böyle davrandı ben hiç anlamadım.