Beni dinlemeye tahammülü olmayan eşim...

Kızmıyorum haklı olabilirsiniz ama eşler sorunlarını karşılıklı konuşup çözüm aramayacaksa neden evleniyoruz?

Sende haklisin. Ben de konusurum hemde cok konusurum :) ama kafasi bir seye takikken, zaten esinin tabiriyle derdi basindan askinken degil. Hem boyleyken seni anlamaz hem de sinirlenir. Bir de her ne kadar beceremesem de ben, suclayici dille cozume gidilmiyor. Hic kimse o konusma tarzindan hoslanmaz. ''Sen boyle yapiyorsun" dedigimizde iyice savunma mekanizmasi devreye giriyor. Sanirim biraz karsilikli sorunlardan bahsedip mesala bak bende boyle yapiyorum, bu da cok yanlis gibi veya ikimizde su konuda dikkat etsek cok daha iyi olmaz mi gibi ben diliyle degil biz diliyle konussak daha ise yarar. Ben mutlu degilim ben memnundegilim yerine ikimiz icinde boylesi cok daha iyi olur gibi gibi...

Hem derdini anlatma
Hem git kime anlatirsan anlat
Hem gidip anlatinca kadınsa anlatılan " sevmedim bu hatunu "
Hem gidip anlatinca erkekse " aranızda ne var "

Sonuç kadın kız arkadaşindan ya vazgeçer ya rest çeker
Sonuç kadın erkek arkadaşı ile yakınlaşma yaşar adı aldattı olur... Yaftalanir...

Karar : Çok dertler var etrafta şükür derdin büyük değil Lakin olabilir. İlgi eksikliği çekiyorsun. Allem et kallem et ağzından gir burnundan çık Bu işi hallet.

Bende senin ailenin aileni dinliyorsan beni de dinlemelisin desene..
Yine dinlemem falan derse o zaman bir yabancıdan farkı yoktur bunu anlaması lazım..

Dert ç.uk gibidir sebastiyan hep en büyük kendinin ki sanarsın!...derler ya...
Eşiniz de başkalarınınkini dert görüyor sizinkiler ona göre dert değil sıradan kapris.
Evliyse dinlemeyi de bilmeli, konuşmayı da.
İnsan karısının derdiyle dertlenmeyecekse koca oldum da demeyecek.
Yerinizde olsam sizi anlayana kadar hiç bir konuda onu ciddiye almazdım.

Bugün yaşadığımız olayı anlatıyorum. Şu anda çok kırgın ve kızgınım. Sağlıklı düşünemiyorum. Tarafsız gözle bakan birine ihtiyacım var. Öğle arası eve yemeğe gelelim diye eşimle plan yapmıştık. Dünden yemeği çok yapmıştım zaten. Benim öğle aram 11.50 de başlıyor. eve yürüyerek gelmem 15 dk. sürüyor.onunki 12de başlıyor o arabayla 5 dkda geliyor. Neyse eve geldim sıkışmıştım lavaboya girdim hemen. Ben lavabodayken o gelmiş. Çıktım baktım mutfakta ocağa yemekleri koymuş ısıtıyor. Dedim sen işin varsa hallet ben yemeğe bakayım. O arada farkettim ki saklama kabının plastik kapağını çıkarmadan ocağa koymuş kapak kenarından hafif erimiş yapışmış. Hemen kapağı çıkardım ve "naptın niye çıkarmadın. Ocağa böyle konur mu? Bak erimiş. Birşey demek istemiyorum ama bak bu da bi hata dedim." (Kendini hep haklı gören suçunu kabul etmeyen bi yapısı vardır. Benim de en ufak hatamda eleştirir.suçlar.) sinirlendi kapağı yere fırlattı. Sen de eve gelince yemekleri ocağa koyup öyle lavaboya gitseydin dedi. Bu da bir hata diyor bana. Dedim ki çok sıkışmıştım eve zor geldim üstelik lavabodan en fazla iki dk da çıktım. Bunun neresi hata? Dedim. Bağırıp çağırmaya başladı. Bi daha öğlen eve gelmeyelim falan dedi. Ben de sinirlendim yemek yemeden okula geri gittim. Ama o çok güzel yedi yemeğini beni takmadan. Şimdi eve geldim kendisi hala gelmedi. Nerde bilmiyorum. Hatalı olan kim sizce? Ve eşim neden böyle davrandı ben hiç anlamadım.

Tarafsız bir yorum istemişsin...
Eğer anlattığın gibiyse kizmakta kirilmakta sonuna kadar haklısın.

Wc ihtiyacın doğal bir şey.
Yemek de...
Ama aciliyet durumuna göre biri ertelenebilir...

Bu yemek olurdu muhtemelen...
Eşin haksız...
Gereksiz bir hareket..

Ki erteleme dediğimiz şey de sadece iki dk yaa.. sadece iki dk. Üstelik derse geç kalıyor falan da değildik. Daha 45 dk. Vardı öğle arasının bitmesine..

Siz ikinizde maşallah radar gibi hata aramissiniz bulunur tabi ki istedikten sonra
Ben asla hata arayan, aman bi hatasını bulsam da yüzüne vursam diyen bi insan değilim. Hiç bi zaman da olmadım. Aksine insanların hatalarını hep hoşgörürüm. Eşimin de hatalarını hep görmezden geldim. O ise en ufak bi hatamı bile yüzüme vurdu hatta abartarak beni suçladı. Artık bi yere kadar dedim ben de doğal olarak. Onun da hataları var ve bunların görmesi gerek. Eskisi gibi alttan anlamıyorum.nereye kadar... eğer o bana suçlayıcı eleştirici tavırlarla yaklaşmasaydı ben de böyle olmazdım. Oh valla ne ala..beyefendinin hatası hiiiiç görünmesin. Ben günah keçisi olayım..var mı böyle hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…