Beni dinlemeye tahammülü olmayan eşim...

yok artık ya eşine anlatmayacaksın da sokaktan geçene mi anlatacaksın derdini

Terapiye falan ölse gitmez. Diğer türlü dediklerini de ben yapamam evi öyle uzun süre dağınık bırakamam. İçim sıkılır. Zaten kendisi de öyle düzenli olmadığından çok da umrunda olmaz benim yapmamam

Bakkal Mahmut emmiye mi anlatacaksınız Allah Allah! Yaptığı kabalığı bir kenara koymaya çalışarak eşinizi anlamaya çalışıyorum belki ailesinin çok yüklenmesi sebebiyle bunalmıştır. Sürekli onlara çözüm üretmem bıktırmıştır diyorum ama bu dengeyi kuracak olan kişi kendisi, gerekirse kardeşini susturacak "benim de özel hayatım sıkıntılarım var doldurmayın beni böyle" diyebilecek. Sizi ötelemesi yanlış. Karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun kavga gürültü etmeyin ama niyetinizin ciddi olduğunu anlasın.

Ayyynen öyle ne yazık ki. Bana gelince kota doluyor

Pek anlatmaz daha çok abisine arkadaşına falan anlatır. Zaten anlatirsa da dinlemem artık
hmm.
sana anlatmıyor, senin anlatmanı da istemiyor.
ne istiyor? seninle laylaylom mu yaşamak istiyor acaba?

Ah canım ya konuşmayı kaç kez denedim bi bilsen. Ama hep duvara konuştum. Hep ağladım. Kendimi anlatamamak onun beni anlamamakta ısrar etmesi öyle kötü hissettirdi ki boşanmayı bile düşündüm bi süre. Benim onunla olan sorunlarımı dinlemiyor malesef. Hep basit görüyor. Hep ben büyütüyor dırdır yapıyor oluyorum

hmm.
sana anlatmıyor, senin anlatmanı da istemiyor.
ne istiyor? seninle laylaylom mu yaşamak istiyor acaba?
Karşılıklı sorumluluklarımızı yerine getirecez. İşe gidip gelicez. Para hesabı yapıcaz. Sadece bu kadar. Onun için evlilik bu. Kadın dediğin dırdır yapmamaliymis

Bi kere iyi bi günündeyken bana şöyle demişti " Allah razı olsun. Ben herkesi alttan alırken sen beni alttan aldın. " Yani bana katlandın diyor. Kendi de bunun farkında. Dua ediyorum artık ailesinin hiç sorunu olmasın eşim onları düşünmesin artık diye

Onunla ne tür sorunlarınızı paylaşmak istiyosunuz yani bazı kadınlar afedersiniz cidden şımarıklıktan dırdır yapıyorlar işsizlikten kendilerine uğraşacak kocalarına saracak konu arıyorlar. Sen öylesin demiyorum canım ama ne tür mevzuları konuşmak istiyosun da adam oralı olmuyor? Çünkü iş dünyasıyla alakalı dinleyip çözüm buluyomuş. Sanırım önemsiz buluyo sizin dertlerinizi o yüzden soruyorum..belki gerçekten dert edinilmeyecek şeyleri dert ediniyosundur?

Mutsuzum dedim bugün. Niye dedi. Evliligimiz monoton. İki çift laf edemiyoruz. Başbaşa çıkıp gezmiyoruz dedim
Dışarda birlikte yemek bile yemiyoruz inan ki. Ama ona göre bunlar olmak zorunda değilmiş. Herkes boyleymis. Ben hep bencillik ediyormuşum. Ben de onun gibi ailemin derdiyle uğraşırsam kendi derdimi görmezmişim. Bana bunu tavsiye ediyor. Şaka gibi

Eşim de çok dinlemez beni daha doğrusu mühendis olduğu için çok düz bakar olaylara. Atıyorum "hayatım kilo aldım çok iştahlıyım çok mutsuzum bla bla bla " yarım saat konuşurum onun bakış açısı "o zaman yeme ve kilo ver" olur ve oturup neden çok iştahlı olduğumu, beni bunaltan şeyleri tartışmaz benimle. Çok düz adamdır yani acaba eşinizde mi böyle ?

Şükürsüz olmak ayrı mutsuz olmak ayrı. Çok sükür durumumuz iyi. Dünyalar tatlısı bi kızım var. Sağlığımız yerinde. Annem babam arkamda. Ama gel gör ki eşiyle de mutlu olmak anlaşılmak istiyor insan. Evlilik çok önemli. Her anımı paylaştığım biriyle ruhen bu kadar uzak olmak sanki ayrı dünyalar ın insanı gibi olmak zor işte

Ben öyle desem aynı cevabı benim eşim de verir ama buna alıştım garip gelmiyor. Aramızdaki sorunları konuşamamak beni yoruyor

Merhaba. Konusmayan es durumu zor gercekten. Biraz gizemli kılarsanız kendinizi o size doğru gelecektir. Genelde kısa cevaplar verin olayin derin tarafını göremesin eşiniz. Bence en iyi taktik sizin surekli birseylerle ilgilenip, onun sizin hayatinizi merak etmesini saglamak olur. Umarim başarili olur

Ablaları başını çok şişiriyorsa demek...
Öff insan karısını dinler bir kere

Bunlar küçük şeyler.. Evlilikte olabilecek en küçük şeylerden. Belki sizin dertleriniz küçük ve abartılı geliyordur veya en yakını siz olduğunuz için bu konuda size hayır diyebiliyordur. Bence dertlerinizi anlatacak bi günlük tutun size daha iyi gelir

Karşılıklı sorumluluklarımızı yerine getirecez. İşe gidip gelicez. Para hesabı yapıcaz. Sadece bu kadar. Onun için evlilik bu. Kadın dediğin dırdır yapmamaliymis
klasik erkek yani :)
sen de muhabbeti tamamen kes. sesine hasret bırak. günaydın iyi geceler bile deme. telefon açarsa cevap verme, mesajla anlatsın derdini.
pes edecektir.

Ben sizin yerinizde olsam hastaneden bi kan testi yaptirirdim, sonuclari da evde onun gorebilecegi bir yere koyardim. Bu ne falan derse tahlil sonuclarim, gecen gun is yerinde bayildim falan deyin. O an icine oturacaktir adamin, benim neden haberim yok diye, birakin kendini kotu hissetsin :) bu tarz bi kac bi sey daha yasarsa agzinizdan cikacak her kelimeyi özenle dinleyecektir. Şimdi sizin dert olarak adlandirdiginiz seyler ona gereksiz, bos seyler geliyor. Madem oyle bir de gercek dertlerle karsilassin bakalim :)

benim gibi es bulmussunda bunuyorsun mu diyor valla derdimi dinlemeyen adamın neresine sukredicem kendini nasıl mukemmel gorduyse demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…