- 29 Ocak 2019
- 56
- 102
- 8
- Konu Sahibi Nymphadoora
-
Bu devirde hesapsız kitapsız arkadaşlık yapan yokDert olarak mi adlandirirsiniz bilemem ama benim için artık ciddi can sıkıcı hal almaya başlayan bi şey oldu. Sokaklarda koşup neden benim puskevitim yok diye ağlayasım var. Gerek dizilerde gerek sosyal medyada karşıma çıkan kalabalık arkadaş gruplarına özenirim hep. Sorunlu olan ben miyim yoksa onlar farklı dünyalardan mı diye bir de size sorayım dedim. O kadar hesapsız içten insanları bulmak hepsini bir araya getirmek imkansız da ekrandan bize mi kakalıyorlar? Bilip ona göre kendimi sorgulayacağım çünkü. Ya bende bi sorun var ya da evren benle fena dalga geçiyor otur oturduğun yerde yalnızlığına boğul diye. Yalnızlık dediysem öyle arkadaş edinememe değil yanlış anlamayın. Sadece asla hesap yapmayan hem eğlenip hem sonsuz güvenebileceğim kardeşim gibi diyebileceğim kişiler yokmuş gibi geliyor. Birileriyle tanışıyorum sonra içimden gelmiyor yalnızken daha çok eğlendiğimi fark edip uzaklaşıyorum. Genel özet bu çok da uzatmak istemiyorum sizce kendimi zorlayıp istemesem de insanlarla görüşüp bunalım seviyemi mi yükselteyim yalnız kalmamak için yoksa sonsuza kadar seçilmiş kişilerimi bekleyip kendimi mi yiyeyim?
Bire bir diziye özenmek degil aslinda kronik bir süreç daha çokhangi dizileri izliyorsunuz?
Kendi ilişkilerim hakkında bir şey anlatmış olsaydım eleştirinizi dikkate alabilirdim ancak mesajımda buna dair bir bilgi yok. Kendimle daha çok eğlenirim demekten kastım kafa yapısı uyuşmamasıydı farklı bir beklenti değilSiz hesap yapmayan, sonsuz eğlenceli, kardeş gibi bir arkadaş olmamışsınız ki karşınızdakilerden bunu bekliyorsunuz.
Diziler gerçek değil ama kardeşten yakın dostluklar var.
Ben de öyle düşünürüm ve inandığım kadarıyla kendimle bir problemim yok. Sadece acaba yanlış yerde mi arıyorum ya da karşıma çıktı da ben mi yanlış davrandım diye sorguladım kendimi burda belki cevap bulabilirim diye düşündümSadece çok düşünme. İlla sevmek sevilmek zorunda değiliz. Zorunda olduğumuz tek şey kendimizi sevmek.
Birileriyle tanışıyorum sonra içimden gelmiyor yalnızken daha çok eğlendiğimi fark edip uzaklaşıyorum.
Kendi ilişkilerim hakkında bir şey anlatmış olsaydım eleştirinizi dikkate alabilirdim ancak mesajımda buna dair bir bilgi yok. Kendimle daha çok eğlenirim demekten kastım kafa yapısı uyuşmamasıydı farklı bir beklenti değil
Sizi alıntıladığım yerde o kısmı açıkladım zaten oraya takıldığınızı anlayıp. Bu kadar basit düşüneceğinizi tahmin edememiştim kusura bakmayınFazla söze gerek yok.
Hp serisinden bir karakter telafuzu inanılmaz hoşuma gidiyor ordan almıştım. Sizinki grup galiba ama daha anlamlıNymphadora ne demek? Benim bir dövmem var, Nymphetamine, birşeyler çağrıştırdı mı
Yok zaten yabancıydı kastettiğim çilek kokusuna falan ışınlanıp kaslı patronlarla uğraşmayalım aman aman pu pu puTürk dizileri samimiyetsiz ve çok saçma.
Ama yabancı dizilere ışınlanabilirim bende.
Hangi dizileri izliyorsun ki?Yok zaten yabancıydı kastettiğim çilek kokusuna falan ışınlanıp kaslı patronlarla uğraşmayalım aman aman pu pu pu
Haha evetHp serisinden bir karakter telafuzu inanılmaz hoşuma gidiyor ordan almıştım. Sizinki grup galiba ama daha anlamlı
Sizi alıntıladığım yerde o kısmı açıkladım zaten oraya takıldığınızı anlayıp. Bu kadar basit düşüneceğinizi tahmin edememiştim kusura bakmayın
O zaten facia ve asla bitmeyecek gibi seveni çok.Eski diziler daha çok friends,scrubs gibi himym çok gömüldü ama ben onlara da hayrandım. Küçükken de gilmore girlste oteldekilere bayılırdımHangi dizileri izliyorsun ki?
Iyy çilek kokusu muOndan daha berbat ve saçma bir dizi daha varsa o da Sen Anlat Karadeniz'dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?