Beni eleştiren kaynım??

Önemli birşey yok,k...eksiz köy bulmuş,değneksiz geziyor.

Tekrar söylüyorum sizin vücudunuzdan kaynınıza ne? Açık açık söyleyin bunu
Boyu kısaymış zartmış zurtmuş oyüzden takıyo başkalarına böyleleri hiç görmez kendilerini krndi ezikliğini böyle atarlar
Hayatım boyunca bir kişinin zayıflığı dikkatimi çekti lise öğrencisi bi kız bacakları sandalye ayağıyla aynı kalınlıkta sanki vileda sopasının üstünü boyayıp takmışlar okadar zayıf boy 170 ama kilo belki 30 mini eteğini giymiş yürüyodu
Geri kalan zayıfmış şişkoymuş banane anormal bi kilon yok kilolu olmak iyi bişey mi?
Öyle olsa insanlar vermek için uğraşmazdı sağlık için iyi değil boşver sen
Eşinede anlat benim vücudum beni ikgilendirir ne sapık gibi takip ediyo de bidahada unut konuyu

Cok güzel bisey yazmıstım halbuki , herkese böyle alıngansanız buraya bu tarz konular acmanız normal.. iyi aksamlar
Konumum 1. Sayfasını açıp bakarsanız bu mesajı ben size değil,hanmadi adlı üyeye yazmıştım..
Sizin mesajınıza böyle bir şey yazamam..
Yanlış mı alıntılanan oldu bilmiyorum,1.sayfayı açıp bir bakın,hatta ilk mesajı atan o üyeydi..

Çünkü bi zamanlar yaşamışsınız Ben de bi zamanlar zayıftım ama zaten aynaya bakınca görebildigimiz bi sey icin insanların ay bi deri bi kemiksin,yemek vermiyolar mı sana hahhaha,yesen alırsın ye de safinaz gibi dolaşma ortalıkta sözlerini o kadar duydum ki. Bunlar espri gibi algılanıyo ama değil aslında kilo vermek kadar almak da zor. Üstelik kimseye kilosu hakkında bi şey demememe ragmen duyuyordum bunları. E bi gün bi delirdim sustularBen kilo verme olayını hala tam anlamadım ideal kilomdayım ama zordur eminim,kolay gelsin size

Allahaşkına gözaltı morluğu nedir ki, bi kapatıcıya bakar. Kilo da alınır verilir ama siz karşı tarafı değişmeyecek özellikleri ile vurmuşsunuz. Ayıp olmuş. Neyse allah başka dert vermesin

Her ikinizin de fiziksel özelliğinin birbirinizi ilgilendirmeyeceği düşüncesindeyim. Ne gerek var bu samimiyete, 17 yıllık evliyim, hep bir mesafem vardır.

Allahaşkına gözaltı morluğu nedir ki, bi kapatıcıya bakar. Kilo da alınır verilir ama siz karşı tarafı değişmeyecek özellikleri ile vurmuşsunuz. Ayıp olmuş. Neyse allah başka dert vermesin

Benimki zayıflıkla alakalı değil göz altı morluğu Yani benimki de değişmeyecek bir şey,ve o göz altı kapatıcısı olmasına rağmen yaptı o yorumu..
Gözümün altından ince damarlar görünüyor..
Bana bunları alaylı bir ifadeyle söyledi,ve kendisi küçük çocuk yaşta biri değil lafına alınmayayım desem.. ben de onu kırdım,ama kız kardeşi bile Benimle hemen hemen aynı kg olmasına rağmen ona söylemediği sözleri bana söylüyor.. ben bir yabancı olmama rağmen..

Samimiyete bagli olarak soylenebilir. Enistem bir ara cok zayifti. Fotograflara bakarken yokluk da cekmiyorsunuz bu ne boyle Somaliler gibi demistim. O guldu ben guldum keza ablam da oyleydi o da guldu. Gectik. Simdi gayet iyiyiler. Enistemin gobegi var hatta. Olur yani .

Son 3 aydır hiç çalışmamıştım..
Maalesef hiç iyi geçmedi
Hayırlısı inşallah beklediğinizden iyi gelir sonuç. Birde kirıldığınızda kırmak yerine durumunuzu anlatıp üzüldüğünüzü belirtin. Laftan anlayacak bir insansa. Bunlar dert değil üzülebilirsiniz ama çok takılmayın.

Durumumu anlatıp ta takıntılı olduğum konuları bilsinler istemiyorum.. kendim hakkında eksikliklerimi bilsinler istemiyorum.. ben buna buna üzülüyorum,böyle böyle deme desem gidip annesine söyleyecek belki kv yi pek fazla sevmiyorum bu tarz konularda takıntılı gibi açık vermek istemem

Kaynın ailen sayılır fazla yüz göz olma o sana laf sen ona laf. Dikkat et yani. En doğrusunu sen bilirsin

Aranızda niye mesafe yok.bu ne saygısızlık..koskoca kayın yani..yengesinin fiziksel durumunu söyleyip bide alay ediyor..bide sınava yalnız gidemiyormusunuz kayniniz ne alaka? Yani ben sevmiyorum bu kadar samimiyeti.mesafeli olun biraz

Yaa çok merak ettim boy kilo ne??

Evet doğru.
Mesela burnun eğri dese takmazdım,çünkü biliyorum değil,ya da dişlerin yamuk..
Ama gözlerimle ilgili olan meseleyi zaten taktığım İçin ,içimde büyüttüm mevzuyu sanırım
goz hastları yda yuzu ynık olan goremeyen binlrce sizin yerınızde olmak isteyenler var şükür mü etseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…