Beni evlenince kesin beğenmez kii :(

nhtknt91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
50
23
3
26
Merhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam

Olayı neden sadece güzelliğe, çirkinliğe odaklı yaşıyorsunuz. Dünya güzelisiniz diye sevmiyordur herhalde bu adam sizi. Yani kimsenin eşinin öyle olduğunu sanmam. Ki bu kez güzelim diye geliyor der insan. Kendi içinde tıkanık bir konu. Karakteriniz, kişiliğiniz güzel olsun. Gerisi boş.

Açıkken daha çirkin değilsindir ama hep kapalı haline alıştığın için bir garip geliyorsundur kendine. Bana da uzun süre gözlükle dırup sonra lense geçtiğimde veya tersini yaptığımda öyle geliyor. Açıkken bandana takmayı ve saçına krepe vermeyi dene istersen, kapalıyken gözünün alıştığına daha yakın bir görüntü olur öyle.

Benimde yüzümde lekeler var ben kimseyle görüşmüyodum makyajsız çıkmıyodum sonra eşimle tanıştım hatta ben lekelerim var çirkinim istemiyorum dedim o beni ikna etti çok şükür hep makyajsız görüyo ben sorun edince bana kızıyo sizi seven bi güzellik bulur sevmeyen güzel olsanızda kusur bulur

Ben de kapalıyım evlenince evin içinde daha bakımlı olmaya başladım saçlarıma dişleriime cilt bakımıma daha çok dikkat ediyorum dışarıda giyilebilecek kıyafetleri evin içinde giyiyorum mesela amaaan nasıl olsa evdeyim deyip kötü giyiniyorum her zaman temiz ve güzel kokmaya çalışıyorum ve eşim hem kapalıyken hem açıkken bana hayran hayran bakabiliyor. Yani hem evde hem dışarıda kendine gereken özeni göstermelisin. Bir tarafı yapıp bir tarafı boşlamamalısın. Dengeyi kurmak zorundasın. Kendine güven ve elinden geleni yap. Umarım her şey istediğin gibi olur canım.

Canım bakımlı olduktan sonra erkek kısmı için çok da önemli değil Seni gerçekten seviyosa hele hiç sorun değil.Ama sen kendinde değişiklikler yapabilirsin

Olayın kapalılıkla alakasını çözemedim, saçlarınızı beğenmiyorsanız o hallolur bir mesele.

Sevgiliniz dış görünüş olarak sizden daha iyi olabilir, tüm çiftler güzellik ölçütü olarak birbirine eşit değil zaten ama sizdeki özgüvensizlik sorun olur ileride. Kimseyi dış görünüşüyle kendinizinden üstün görmeyin.

bişey sorcam sen açıkken çirkinim diye mi kapandın kendine güvenmediğinden ondansa çok yanlış düşünmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…