Beni evlenince kesin beğenmez kii :(

Bakış açın o kadar güzel ki şu an valla darısı bana

Ben sizin demek istediğinizi anladım, merak etmeyin, o yüzden bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İyi niyetinize, cevabınıza teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlara garip gelmiş ama var böyle bir durum. Benim tanıdığım kapalıyken gayet alımlı ama açıkken farklı kadınlar var. Sanırım örtünün duruşu, alnı kulakları kapatması, sac yerini alması sonucu böyle oluyor. Bir de malum şimdi eskisi gibi değil baş örtülerin bağlanış şekilleri de, kumaşları da. Ciddi anlamda asıl amacının tam tersine daha çekici gösteriyor kadını. Saçınızı baş örtünüzün yüzünüzü gösterdiği biçime getirirseniz, örneğin kahkül bırakarak ya da kulakları kapatacak şekilde, bir ihtimal aynı görüntüyü yakalarsınız.

Insanda özgüven olacak...
Benim sevgilimin lacivert pasparlak gozleri var. Boylu poslu, gamzeli, harika bir adam. Burnu hokka gibi,dişler inci...
Ama kendini hic begenmez. Sivilce problemleri yuzunden kremlerle yapisik yasar,zamaninda tel taktirmis,gozleri bozuk,para bulunca cizdirmek istiyor. Zamaninda yanaginda ben varmis aldirmis onun izinden rahatsiz, sakallarinin seyrek cikmasindan rahatsiz, saci sarıyken sakallarinin koyu kahverengi olmasindan rahatsiz... elinde olsa tum yuzunu boydan boya degistirir. Cunku kendini begenmiyor. Azicik uzun guzel yuzune baksam hemen eliyle sivilcelerini kapatiyor,rahatsiz oluyor...
Bense tam turk kiziyim,163 boyunda, kara kasli kara gozlu. Karadenizden oturu burnum azicik yamuk :) dislerim hafiften carpik... buna ragmen kendimi cok begenirim. Enerjimi , gamzelerimi severim. Dislerim carpik olabilir ama cok guleryuzluyum. Hem bence bana yakisiyor, bir çocuksuluk veriyor. Benim de yüzümde bir ben var mesela. Asla aldirmayi düşünmüyorum çünkü bir isaret gibi duruyor beni anlatan :) hem annemde de var dedemde de. Bir nevi soy armasi...

Yani demek istedigim kendine olan guvenini arttirmaya calis. Inan ki o sende guzellik bulmasa- ya da baska birsey bulmasa zaten seninle olmazdi. Biraz onun gozleriyle bakmaya calis kendine.

Yengenç ben bekarken iki yakın arkadaşımla ki bunlardan biri 27 yıllık dostumdur. Çeşitli eğitimlere giderdik. Seminer, kurs vs. Hiç boş Günümüz hatta saatimiz olmazdı. Dolayısıyla çevremiz de çok olurdu. Bu kurslardaki yauşuhlu yiğitler sevgilim olmasına ve bunu bilmelerine rağmen sürekli bir yavşama halinde olurlardı. Çirkin bir kadın değilim lakin arkadaşımdan daha özel olmamı sağlayan bir özelliğim de yok. Aksine o buna inansa, benden çok daha karakteristik yüz hatlarına sahip. O zamanlarda bana "benim sevgilim de yok. Sende bu adamları çeken ne var. Muhatap da olmuyorsun dersle ilgilisin ama onlar sana ilgi duyuyor" derdi. Ben de ona her seferinde "çünkü kendimi seviyorum. Her halimle seviyorum. Beğenmediğim onlarca özelliğim var hem görsel hem karakter olarak. Yine de kendimi seviyorum ve bu başkaları tarafından hissediliyor" demiştim. Bir de bunlara ek olarak kaybetme korkum yoktu. Hayatımdaki insan hata yapar ise giderdim. Bu konuda çok nettim.

Aradan yıllar geçti. O arkadaşım şimdi bana "aramızdaki farkı anladım. Ben bir türlü kendimi sevemedim özgüvenim yoktu. Sende ise fazlaydı" diyor.

Özgüvenin güzellikle ya da artı özelliklerle bir alakası yok. Benden çok daha güzel binlerce kadın sayabilirim. Bir kere bodurum ben burnum da büyük ahsjsjjs. Ancak beni ben yapan, diğerlerinden ayrıştıran onlarca iyi özellik de sayabilirim. Ben bir bütünüm. Eksiğimle, fazlamla... Sorun dediğin gibi tam olarak burada. Özgüven asıl mesele. Bu olduğu takdirde hiçbir kadın görünüşü yüzünden kaygı hissetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…