Insanda özgüven olacak...
Benim sevgilimin lacivert pasparlak gozleri var. Boylu poslu, gamzeli, harika bir adam. Burnu hokka gibi,dişler inci...
Ama kendini hic begenmez. Sivilce problemleri yuzunden kremlerle yapisik yasar,zamaninda tel taktirmis,gozleri bozuk,para bulunca cizdirmek istiyor. Zamaninda yanaginda ben varmis aldirmis onun izinden rahatsiz, sakallarinin seyrek cikmasindan rahatsiz, saci sarıyken sakallarinin koyu kahverengi olmasindan rahatsiz... elinde olsa tum yuzunu boydan boya degistirir. Cunku kendini begenmiyor. Azicik uzun guzel yuzune baksam hemen eliyle sivilcelerini kapatiyor,rahatsiz oluyor...
Bense tam turk kiziyim,163 boyunda, kara kasli kara gozlu. Karadenizden oturu burnum azicik yamuk :) dislerim hafiften carpik... buna ragmen kendimi cok begenirim. Enerjimi , gamzelerimi severim. Dislerim carpik olabilir ama cok guleryuzluyum. Hem bence bana yakisiyor, bir çocuksuluk veriyor. Benim de yüzümde bir ben var mesela. Asla aldirmayi düşünmüyorum çünkü bir isaret gibi duruyor beni anlatan :) hem annemde de var dedemde de. Bir nevi soy armasi...
Yani demek istedigim kendine olan guvenini arttirmaya calis. Inan ki o sende guzellik bulmasa- ya da baska birsey bulmasa zaten seninle olmazdi. Biraz onun gozleriyle bakmaya calis kendine.