Çok şükür kapanma sebebim bu değil, uzun yıllardır kapalıyım zaten, Allah saptırmasın. Ama bir ilişkim olduğundan beri bu düşğnceye saplandım. Ona daha layık olmak isterdim daha yanına yakışır mesela..bişey sorcam sen açıkken çirkinim diye mi kapandın kendine güvenmediğinden ondansa çok yanlış düşünmüşsün
Umarım bu dediğiniz şakadırBenim koca kapalı değil ama evdeki halini bilseydim evlenmezdim ben de.
Sadece saç değil çok farklı görünüyorum açıklen herkes gibi, yanaklarım şişkodur zapzayıf olmama rağmen gıdım var alnım çok geniş saçlarım çok çok az ve sönük , bilmiyorum onu çok seviyorum ama keşke daha güzel olsaydım, ona daha çok yakışabilseydim ama bunlar elimde olan şeyler değil kiiOlayın kapalılıkla alakasını çözemedim, saçlarınızı beğenmiyorsanız o hallolur bir mesele.
Sevgiliniz dış görünüş olarak sizden daha iyi olabilir, tüm çiftler güzellik ölçütü olarak birbirine eşit değil zaten ama sizdeki özgüvensizlik sorun olur ileride. Kimseyi dış görünüşüyle kendinizinden üstün görmeyin.
Estetik gibi bişey yaptıramam onun dışında beğenmediğim şeyler çok uğraşmama rağmen düzeltemediğim genetik özellikler mesela aşırı az be ince saçlarım , yüZümde saçımda çok yağlı hem de çok napıcammki ??Canım bakımlı olduktan sonra erkek kısmı için çok da önemli değilSeni gerçekten seviyosa hele hiç sorun değil.Ama sen kendinde değişiklikler yapabilirsin
Çok teşekkür ederim, tatlı tatlı da yazmışsınız , Allah razı olsun. İnşallah gururumu koracak bir durumla hiç karşılaşmam.Ben de kapalıyım evlenince evin içinde daha bakımlı olmaya başladım saçlarıma dişleriime cilt bakımıma daha çok dikkat ediyorum dışarıda giyilebilecek kıyafetleri evin içinde giyiyorum mesela amaaan nasıl olsa evdeyim deyip kötü giyiniyorum her zaman temiz ve güzel kokmaya çalışıyorum ve eşim hem kapalıyken hem açıkken bana hayran hayran bakabiliyor. Yani hem evde hem dışarıda kendine gereken özeni göstermelisin. Bir tarafı yapıp bir tarafı boşlamamalısın. Dengeyi kurmak zorundasın. Kendine güven ve elinden geleni yap. Umarım her şey istediğin gibi olur canım.♥
Allah ayırmasın, sizi mutlu etsin. Ne kdar şanslısınız maşallah , aslında sevgilim tanıdığım kadarıyla öyle biri değil ama gene de insan daha fazlasını verebilmek istiyor sevinceBenimde yüzümde lekeler var ben kimseyle görüşmüyodum makyajsız çıkmıyodum sonra eşimle tanıştım hatta ben lekelerim var çirkinim istemiyorum dedim o beni ikna etti çok şükür hep makyajsız görüyo ben sorun edince bana kızıyo sizi seven bi güzellik bulur sevmeyen güzel olsanızda kusur bulur
İşte saç çok değiştiriyor haklısınız ama saçlarım öyle cılız kii biraz da doğuştan kelliklerim yani açıklıklarım var kenarlardaAcik halim kapali halimden cok daha guzel cogu kiside oyle sac insani cok degistiriyor bence size oyle geliyor
Saç bakımı yaptırabilirsiniz rahatsız oluyorsunuz, diğer şeyler sizi siz yapan şeyler, evleneceginiz kişi sizi seviyorsa sorun olmayacaktır bunlar zaten, kendinizle barışmanız lazım.Sadece saç değil çok farklı görünüyorum açıklen herkes gibi, yanaklarım şişkodur zapzayıf olmama rağmen gıdım var alnım çok geniş saçlarım çok çok az ve sönük , bilmiyorum onu çok seviyorum ama keşke daha güzel olsaydım, ona daha çok yakışabilseydim ama bunlar elimde olan şeyler değil kii
Böyle bir karakteri varsa gitsin zaten cümlesine o kadar katılıyprum ki ama mesela kendi böyle düşünmese bile ailesinden birinin es kaza oğlum bunj mu buldun dediğini duysam öyle üzülürüm ki demeseler bile böyle düşünevekler gibi geliyor. Bunun düşüncesi bile üzüyor beniBir kadın olarak bu benzetmeleri nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz?
Her şey güzellik mi yani ?
Sevgi,saygı güzellikle mi oluyor?
Bu ne saçma zihniyet. Eger öyle bir karakteri varsa şayet şimdiden yolunu açık edin.
Boş yere kuruntu yapıyorumdur inşallah , umarım en kısa zamanda kendimle barışabilirim.Saç bakımı yaptırabilirsiniz rahatsız oluyorsunuz, diğer şeyler sizi siz yapan şeyler, evleneceginiz kişi sizi seviyorsa sorun olmayacaktır bunlar zaten, kendinize kendinizle barışmanız lazım.
Yanına yakışmak dediğiniz nedir? Şuan sevgiliyleniz sevgilinizin sizin dış görünüşüzle ilgili bir sıkıntısı yok demektir.
Esim yakışıklı bir adamdır bende bir normal güzellikte bir kadınım hiçbir rahatsızlık duymadım bundan. Ne onu kendimden üstün gördüm ne kendimi eksik, birbirini seven insanlar için sorun olmaz bu.
O kadar acı ama haklı bir yorum ki galiba aynen bu cümleyi kurarımSen aldatılsan hak ettim çünkü çirkindim o ise yakışıklıydı dersin.
Saçmalama lütfen.
Emin olun sizinde öyle olacak mutluluklar dilerimAllah ayırmasın, sizi mutlu etsin. Ne kdar şanslısınız maşallah , aslında sevgilim tanıdığım kadarıyla öyle biri değil ama gene de insan daha fazlasını verebilmek istiyor sevince
Çok moral verici bi cevap olmuşBenim koca kapalı değil ama evdeki halini bilseydim evlenmezdim ben de.
Bunu ben de anlamadım ama boyun ve kafamın birleştiği yer şalla kapanınca normal gözüküyor ama açıkken çok garip duruyor özellikle yan taraftan boyun kısmım kurbağa gibi gözüküyorAçık halinizde değişen ne ki anlamadım.Saçınız gözükür bir tek,ee saçınız mı çok kötü ? Onun çaresi çok basit biliyorsunuz değil mi ?
Söylemiyorum ama eminim hareketlerime yansıyordur ezik ezik dolaşıyorum sırf bu yüzden hemdeBu düşüncenizi sevgilinize söyleyipte havalara sokmayın.
Neden kiiaçıkken nasıl daha çirkin olabilirsin ki. lütfen saçmalama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?