Beni evlenince kesin beğenmez kii :(

bişey sorcam sen açıkken çirkinim diye mi kapandın kendine güvenmediğinden ondansa çok yanlış düşünmüşsün
Çok şükür kapanma sebebim bu değil, uzun yıllardır kapalıyım zaten, Allah saptırmasın. Ama bir ilişkim olduğundan beri bu düşğnceye saplandım. Ona daha layık olmak isterdim daha yanına yakışır mesela..

Sadece saç değil çok farklı görünüyorum açıklen herkes gibi, yanaklarım şişkodur zapzayıf olmama rağmen gıdım var alnım çok geniş saçlarım çok çok az ve sönük , bilmiyorum onu çok seviyorum ama keşke daha güzel olsaydım, ona daha çok yakışabilseydim ama bunlar elimde olan şeyler değil kii

Canım bakımlı olduktan sonra erkek kısmı için çok da önemli değil Seni gerçekten seviyosa hele hiç sorun değil.Ama sen kendinde değişiklikler yapabilirsin
Estetik gibi bişey yaptıramam onun dışında beğenmediğim şeyler çok uğraşmama rağmen düzeltemediğim genetik özellikler mesela aşırı az be ince saçlarım , yüZümde saçımda çok yağlı hem de çok napıcammki ??

Bir kadın olarak bu benzetmeleri nasıl kendinize yakıştırabiliyorsunuz?
Her şey güzellik mi yani ?
Sevgi,saygı güzellikle mi oluyor?

Bu ne saçma zihniyet. Eger öyle bir karakteri varsa şayet şimdiden yolunu açık edin.

Çok teşekkür ederim, tatlı tatlı da yazmışsınız , Allah razı olsun. İnşallah gururumu koracak bir durumla hiç karşılaşmam.

Acik halim kapali halimden cok daha guzel cogu kiside oyle sac insani cok degistiriyor bence size oyle geliyor

Allah ayırmasın, sizi mutlu etsin. Ne kdar şanslısınız maşallah , aslında sevgilim tanıdığım kadarıyla öyle biri değil ama gene de insan daha fazlasını verebilmek istiyor sevince

Saç bakımı yaptırabilirsiniz rahatsız oluyorsunuz, diğer şeyler sizi siz yapan şeyler, evleneceginiz kişi sizi seviyorsa sorun olmayacaktır bunlar zaten, kendinizle barışmanız lazım.

Yanına yakışmak dediğiniz nedir? Şuan sevgiliyseniz sevgilinizin sizin dış görünüşüzle ilgili bir sıkıntısı yok demektir.

Esim yakışıklı bir adamdır bende bir normal güzellikte bir kadınım hiçbir rahatsızlık duymadım bundan. Ne onu kendimden üstün gördüm ne kendimi eksik, birbirini seven insanlar için sorun olmaz bu.

Böyle bir karakteri varsa gitsin zaten cümlesine o kadar katılıyprum ki ama mesela kendi böyle düşünmese bile ailesinden birinin es kaza oğlum bunj mu buldun dediğini duysam öyle üzülürüm ki demeseler bile böyle düşünevekler gibi geliyor. Bunun düşüncesi bile üzüyor beni

Boş yere kuruntu yapıyorumdur inşallah , umarım en kısa zamanda kendimle barışabilirim.

Açık halinizde değişen ne ki anlamadım.Saçınız gözükür bir tek,ee saçınız mı çok kötü ? Onun çaresi çok basit biliyorsunuz değil mi ?
Bunu ben de anlamadım ama boyun ve kafamın birleştiği yer şalla kapanınca normal gözüküyor ama açıkken çok garip duruyor özellikle yan taraftan boyun kısmım kurbağa gibi gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…