- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
ne demek neden? farklı olan sadece saç yani.Neden kii
Boyun bölgemi falan da kapıyor şal ya bilmiyorum belki de az önce birinin yazdığı gibi sadece gözüm alıştı kapalı halimene demek neden? farklı olan sadece saç yani.
Olabilir alıştım belki de . eskiden açık halimi daha çok severdim, evde hep süslenirdim özenirdim artık hevesim kalmadı.Burdaki çok çirkinim konularına anlam veremiyorum ben. Sokağa çıkıyorum bir sürü kadınla karşılaşıyorum, herkesib kendine özgü bir yüzü, bakışı, duruşu var. Gerçekten allah affetsin çok çirkinmiş dediğim bir kadın görmedim hiç. Bu çok çirkinler nerede? Evden mi çıkmıyorsunuz da görmüyoruz.
Baş örtülü kadınlar genellikle baş örtülü oldukları zaman daha az alımlı görünürler. Açtıkları zaman daha alımlıdırlar. Size değişik geldiği, alışkın olmadığınız için öyle hissediyorsunuz.
takıntı yapmayın boşunaBoyun bölgemi falan da kapıyor şal ya bilmiyorum belki de az önce birinin yazdığı gibi sadece gözüm alıştı kapalı halimeBoynum kaplumbağa gibi, alnım gepgeniş nasıl anlatılır ki keşke görseniz
O kadar haklısınız ki kendimle mutlu olamadığım için hiçbir yerde mutlu olamıyorum, insanlar sohbet ederken benim kafamda nasıl göründüğüm oluyor. Sonra dışarıdan uyumsuz kenarda oturan biri olarak görünüyorum..Bende kendimi beğenmem. Bana sorsalar zayıf, kocaman ayakları olan bir gollum tarif ederdim sanirim eskiden. Gerçek şu ki: sizi seven insan sizi olduğunuz gibi sever. Yani nasıl diyim: sizi sever, ama önceliğimiz kendimizi de sevmek olsun. Mutsuz, kendinden uzak bir insan başkaları da mutlu edemez hiçbir zaman. Onun icin kendinize ona yaklaştığıniz ayni şefkat la yaklaşın. O size "bak burda kelim" dese "iyyy aman defol mu dersiniz?". Hayır. Onun icin kendinize de ayni hassasiyeti gösterin
Dış görünüşe bakarak insanı yargılayanlar, yanıldı hüsrana uğradı, aldandı...Merhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam
Olabilir alıştım belki de . eskiden açık halimi daha çok severdim, evde hep süslenirdim özenirdim artık hevesim kalmadı.
Bence nerelerde gezdiğimize göre durum değişiyor. Belki çirkinler toplanıp bir mahallede oturuyor ve yolumuz hiç düşmüyor oralara. Ben de pek rastlamadım çünkü. Böylesine göreceli konularda isabetli konuşmak zor oluyor. Çirkinim diyeni de , güzelim diyeni de onaylamadığım çok olmuşturBurdaki çok çirkinim konularına anlam veremiyorum ben. Sokağa çıkıyorum bir sürü kadınla karşılaşıyorum, herkesib kendine özgü bir yüzü, bakışı, duruşu var. Gerçekten allah affetsin çok çirkinmiş dediğim bir kadın görmedim hiç. Bu çok çirkinler nerede? Evden mi çıkmıyorsunuz da görmüyoruz.
Baş örtülü kadınlar genellikle baş örtülü oldukları zaman daha az alımlı görünürler. Açtıkları zaman daha alımlıdırlar. Size değişik geldiği, alışkın olmadığınız için öyle hissediyorsunuz.
Zaten dindarım diyenler daha çok yargılıyor, herkesin dilinde Allah Allah, ama birine bazen ötle tiksinerek bakıyorlar ki tüyleri diken diken oluyor insanınDış görünüşe bakarak insanı yargılayanlar, yanıldı hüsrana uğradı, aldandı...
Maalesef beğenmeme huyları var özellikle dindar olduğunu iddia edenlerin bazılarında...
Örneğin bana nefse hitap etmiyorsun denilmişti dindar aday tarafından halbuki hepimizi Allah yarattı.
Kardeşim hayırlısını iste...gerisini.boşver.
O sizin bakışınızla alakalı , ne güzel, ama herkes sizin gibi değil , çirkin demek çok kolay insanlar için, dilleriyle olmasa bile gözleriyle, öyle ki artık o çirkin dedikleri insan bile inanıyor öyle olduğuna ve benim gibi böyle tanımlıyor kendiniBence nerelerde gezdiğimize göre durum değişiyor. Belki çirkinler toplanıp bir mahallede oturuyor ve yolumuz hiç düşmüyor oralara. Ben de pek rastlamadım çünkü. Böylesine göreceli konularda isabetli konuşmak zor oluyor. Çirkinim diyeni de , güzelim diyeni de onaylamadığım çok olmuştur
Yaşadım biliyorum canım ne kadar zaman kendimde hata aradım, kusur aradım, hep insanları ızlıyordum acaba neyim kotu acaba hangi halim bu kadar tiksindirici diye...Sonra onun Allah adını kullanan bır yalancı olduğuna ve nefes aldığıma şükrettim.Zaten dindarım diyenler daha çok yargılıyor, herkesin dilinde Allah Allah, ama birine bazen ötle tiksinerek bakıyorlar ki tüyleri diken diken oluyor insanın
Amin, Allah hakkımda düşündüğünüz güzel dileklerin kat be katını size versin. İnşallah karşımıza hep hayırlı insanlar çıkarYaşadım biliyorum canım ne kadar zaman kendimde hata aradım, kusur aradım, hep insanları ızlıyordum acaba neyim kotu acaba hangi halim bu kadar tiksindirici diye...Sonra onun Allah adını kullanan bır yalancı olduğuna ve nefes aldığıma şükrettim.
Sen boşver, kendıne bıraz bakım falan yap çirkin bulduğun yerlere bırseyler düşün kı bence çirkin değilsindir ayrıca.
Bır de yüzü güzele bir günde doyulur da gönlü güzele bir ömür doyulmaz.
Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin.
İnşallah canımÇok teşekkür ederim, tatlı tatlı da yazmışsınız , Allah razı olsun. İnşallah gururumu koracak bir durumla hiç karşılaşmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?