Beni evlenince kesin beğenmez kii :(

Bende kendimi beğenmem. Bana sorsalar zayıf, kocaman ayakları olan bir gollum tarif ederdim sanirim eskiden. Gerçek şu ki: sizi seven insan sizi olduğunuz gibi sever. Yani nasıl diyim: sizi sever, ama önceliğimiz kendimizi de sevmek olsun. Mutsuz, kendinden uzak bir insan başkaları da mutlu edemez hiçbir zaman. Onun icin kendinize ona yaklaştığıniz ayni şefkat la yaklaşın. O size "bak burda kelim" dese "iyyy aman defol mu dersiniz?". Hayır. Onun icin kendinize de ayni hassasiyeti gösterin

Burdaki çok çirkinim konularına anlam veremiyorum ben. Sokağa çıkıyorum bir sürü kadınla karşılaşıyorum, herkesib kendine özgü bir yüzü, bakışı, duruşu var. Gerçekten allah affetsin çok çirkinmiş dediğim bir kadın görmedim hiç. Bu çok çirkinler nerede? Evden mi çıkmıyorsunuz da görmüyoruz.

Baş örtülü kadınlar genellikle baş örtülü oldukları zaman daha az alımlı görünürler. Açtıkları zaman daha alımlıdırlar. Size değişik geldiği, alışkın olmadığınız için öyle hissediyorsunuz.

Olabilir alıştım belki de . eskiden açık halimi daha çok severdim, evde hep süslenirdim özenirdim artık hevesim kalmadı.

takıntı yapmayın boşuna

O kadar haklısınız ki kendimle mutlu olamadığım için hiçbir yerde mutlu olamıyorum, insanlar sohbet ederken benim kafamda nasıl göründüğüm oluyor. Sonra dışarıdan uyumsuz kenarda oturan biri olarak görünüyorum..

Dış görünüşe bakarak insanı yargılayanlar, yanıldı hüsrana uğradı, aldandı...
Maalesef beğenmeme huyları var özellikle dindar olduğunu iddia edenlerin bazılarında...
Örneğin bana nefse hitap etmiyorsun denilmişti dindar aday tarafından halbuki hepimizi Allah yarattı.
Kardeşim hayırlısını iste...gerisini.boşver.

Olabilir alıştım belki de . eskiden açık halimi daha çok severdim, evde hep süslenirdim özenirdim artık hevesim kalmadı.

Saçların kapalı kaldığı ve muhtemelen çok fazla yıkadığın için yağlanıyor. Kullandığın ürünlere dikkat eder ve saç derini havalandırırsan sorunun çözülür. Seyreklik için de bakım yap.
Şimdi varktim yok çıkmam gerekiyor ama saç ve cilt bakımı için öneriler verebilirim eğer istersen daha sonra.

Kendini bırakma, gencecik kadınsın hevesim kalmadı ne demek.

Bence nerelerde gezdiğimize göre durum değişiyor. Belki çirkinler toplanıp bir mahallede oturuyor ve yolumuz hiç düşmüyor oralara. Ben de pek rastlamadım çünkü. Böylesine göreceli konularda isabetli konuşmak zor oluyor. Çirkinim diyeni de , güzelim diyeni de onaylamadığım çok olmuştur

Zaten dindarım diyenler daha çok yargılıyor, herkesin dilinde Allah Allah, ama birine bazen ötle tiksinerek bakıyorlar ki tüyleri diken diken oluyor insanın

O sizin bakışınızla alakalı , ne güzel, ama herkes sizin gibi değil , çirkin demek çok kolay insanlar için, dilleriyle olmasa bile gözleriyle, öyle ki artık o çirkin dedikleri insan bile inanıyor öyle olduğuna ve benim gibi böyle tanımlıyor kendini

Adamin guzellik takintisi olsa, sizi acik gormeden evlenmez zaten, tesetturun altindan ne cikacak belli degil, belki memeler yok, basen var, alin genis, kafa kel, ya da firca sacli, gobekli mi kıllı mi belli degil.
Adam bunları onemsemiyor olsa emin olun görmeden aşık olmazdi.

Zaten dindarım diyenler daha çok yargılıyor, herkesin dilinde Allah Allah, ama birine bazen ötle tiksinerek bakıyorlar ki tüyleri diken diken oluyor insanın
Yaşadım biliyorum canım ne kadar zaman kendimde hata aradım, kusur aradım, hep insanları ızlıyordum acaba neyim kotu acaba hangi halim bu kadar tiksindirici diye...Sonra onun Allah adını kullanan bır yalancı olduğuna ve nefes aldığıma şükrettim.
Sen boşver, kendıne bıraz bakım falan yap çirkin bulduğun yerlere bırseyler düşün kı bence çirkin değilsindir ayrıca.
Bır de yüzü güzele bir günde doyulur da gönlü güzele bir ömür doyulmaz.
Rabbim sana en hayırlısını nasip etsin.

Amin, Allah hakkımda düşündüğünüz güzel dileklerin kat be katını size versin. İnşallah karşımıza hep hayırlı insanlar çıkar

Insan sevince bazen dış görünüşü gözü görmüyor.Ben mesela eski sevgilimi kısa haliyle okadar çok sevdimki.Normalde kısa erkekleri sevmem görüntü benim için önemlidir.Yakisikli da değil di ama masum yuzu yeterdi bana.Bir şekilde etkileşimin oldu.Kisiligini tarzini beni sevisini sevdim ilk etapta.Ilk fotosunu görsem elerdim mesela.
O da bir şekilde etkileşim olmuş senle.Ama güzellik hakkındaki düşüncelerini öğren.Olmadi birgün öyle ama güzel bir fotonu gönder yada birgün beni açık görmek istermisin de.Fikrini öğren derim erkeklerden belli olmaz.Benim senin anlattığın gibi bayağı açık alinli kapali bir arkadaş vardı.Cirkin de degildi.Evliydi bildiğim kadarıyla sorunu da yoktu.Tum evlenenler herşeyi mükemmel değil ya.
.Bir de estetik düşün saç ekimi gidi estetiği gibi.Sac için de organics mor kutulu biotin şampuan ve loreal absolute liquid maske dene .Bunlar biraz pahalı ama dene.Internetten daha ucuza bulabilirsin maskeyi.Mesela sachane.com .Şampuanı da watsondan indirimleri takip et.Evde saçını hep açık tut.Sik sık baş derine masaj yap.Bir de hc nin saç derisi serumu var.Onu dene.Hindistanceviziyle zeytinyağı bakımı yap.Bir de demleme lavanta karanfil isirgan gibi saca iyi gelen karisimli su hazirlayip yag uyguladigin saca fis fis yapabilirsin.Son durulama suyuna da bu sudan koyarsan ala olur.Sac uçlarına da bir saç ucu yağı surebilirsin kolay taranması için.Ben
wella luxury oil gibi birşey kullaniyorum.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim, tatlı tatlı da yazmışsınız , Allah razı olsun. İnşallah gururumu koracak bir durumla hiç karşılaşmam.
İnşallah canım bunun yolu doğru adamla seni kalbiyle seven adamla evlenmekten geçiyor en başta onu da unutmamak lazım. Seni dosdoğru seven insana en normal halin bile tatlı gelecektir zaten. Allahım öyle insanlarla karşılaştırsın gerisi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…