- 7 Ağustos 2016
- 3.492
- 7.324
- 158
Daha nelerBunu ben de anlamadım ama boyun ve kafamın birleştiği yer şalla kapanınca normal gözüküyor ama açıkken çok garip duruyor özellikle yan taraftan boyun kısmım kurbağa gibi gözüküyor
Çünkü öyle görüyorum aynaya bakıncaDaha neler
Kendinizi neden bu kadar asagiliyorsunuz ?
Bende öyle merak ettimOzelden iki halininde fotosunu atsana cok merak ettim nasıl bu kadar farkli olabilirsin ki
Gerçekten sevginin fiziksel unsurlara bağlı birşey olduğuna inaniyordaniz sakın evlenmeyin.Merhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam
Saç kadının en önemli aksesuarıdır. Eminim açıkken daha güzelsinizdir. Sizinki biraz özgüven eksikliği gibi olmuş. Biraz bakım, alışveriş, belki yeni bir saç şekli-rengi kendinizi iyi hissetmenizi sağlarMerhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam
Boyle deme. Kendimi eksik hissediyorum falan...Acikken cirkinim de ne demek? Rabbimin gucune gider... O seni ozene bezene yaratmis, senin dusundugune bak...Merhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam
Saçlar sürekli örtünün altında kaldığı için, örtüyü çıkarınca bakımsız görünüyordur sadece. Nasip olur da evlenirseniz eşinizin evde oluş saatlerine göre saç bakım setleri (maşa, düzleştirici gibi) kullanarak şekil verebilirsiniz, eğer bu gerçekten çok önemli ise.. Ama bana sizin vesveseniz gibi geldi açıkçasıMerhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam
Çok moral verici bi cevap olmuş
Umarım bu dediğiniz şakadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?