Beni evlenince kesin beğenmez kii :(

Ozelden iki halininde fotosunu atsana cok merak ettim nasıl bu kadar farkli olabilirsin ki

Önce siz kendinizi güzel hissedinki o sizi güzel görsün. Bu kadar guvensiz olmayın lütfen

Gerçekten sevginin fiziksel unsurlara bağlı birşey olduğuna inaniyordaniz sakın evlenmeyin.

Saç kadının en önemli aksesuarıdır. Eminim açıkken daha güzelsinizdir. Sizinki biraz özgüven eksikliği gibi olmuş. Biraz bakım, alışveriş, belki yeni bir saç şekli-rengi kendinizi iyi hissetmenizi sağlar

Yaşınız kaç? Yorum yapacağım ama yaşınız 20-25 bandında mı 25-30 bandında mı bilmem gerek (komiğime gitti ciddiyetim )

E açık halinizi de gösterin beğenmezse evlenmezsiniz. Çok duygusuz bir yorum oldu ama en kesin çözümü bu değil mi

Boyle deme. Kendimi eksik hissediyorum falan...Acikken cirkinim de ne demek? Rabbimin gucune gider... O seni ozene bezene yaratmis, senin dusundugune bak...

O zaman ayril ne diyelim. Sen kendin bile sevginin guzellikle dis gorunusle alakali olduğunu dusnuyorsan yapacak fazla birsey kalmiyor.Yarin obur gun esinde bir kusur gördüğün zaman aa bunun bu su bu su mu varmis diyeceksin?

Boşver imzayı at önce gerisi sürpriz olsun:)))) Eski erkek arkadaşımla görüşürken sürekli makyajlı olurdum. Bir gün yapmayım dedim beni öyle görsün. Çocuğun yanına gider gitmez “Neyin var? Hasta mısın? Lütfen benden bir şey saklama” diye kaç kez söyledi. Yazık korktu herhalde.Hiç çaktırmadım ama “çok hastayım” dedim. Bir de bilseydi normal halim olduğunu Ha bunun için bırakacaksa da cehenneme kadar yolu var.

Saçlar sürekli örtünün altında kaldığı için, örtüyü çıkarınca bakımsız görünüyordur sadece. Nasip olur da evlenirseniz eşinizin evde oluş saatlerine göre saç bakım setleri (maşa, düzleştirici gibi) kullanarak şekil verebilirsiniz, eğer bu gerçekten çok önemli ise.. Ama bana sizin vesveseniz gibi geldi açıkçası

Guzelligin on para etmez. Bu bende ki ask olmadikca demis asik veysel
Guzellik cirkinlik goreceli bisey sakin oyle dusunme. Bazen bende derim esim beni.nasil begendi diye ama hic belli etmem evlilikte karakter onemli

Çok moral verici bi cevap olmuş

Neden sarf ettiğim cümlede yer alan ironi, espri ya da her ne ise açıklamak zorunda kalıyorum gerçekten bilmiyorum ama hiç de hazetmiyorum bu durumdan. Evet bence çok moral verici bir cevap yazdığım. Açıklayacak olursam ki keşke açıklamasa idim... Evin içine girince, bir evliliğe başlayınca zaten sandığımız kişi ile yaşamıyoruz. Ne herkes eskisi kadar güzel ya da yakışıklı kalıyor ne de karakteri ve davranışı sabit kalıyor. Tam da bu yüzden beğenmediğimiz yüzlerce özellik ile yüzleşiyor iken, dış görünüş çok minik bir sorun olarak kalıyor. Yeterli oldu mu? Yani diyorum ki ben de kocamın evdeki halini hiç tahmin etmemiştim. Evde diyorum, evriliyoruz bir müddet sonra diyorum.

Arkadasim kendini sen ne kadar güzel bulursan o kadar güzelleşirsin . Lütfen bu düşünceleri kafandan sil eminim çok güzel bı kızsın kendine bunu yapma Ben saçlarım döküldüğü için saclarimi kazittim ama bence hala çok güzelim eşim de beni çok kıskanır çünkü gerçekten kendime çok güveniyorum. Lütfen kendini böyle ezme.

Umarım bu dediğiniz şakadır

Yok şaka değil aile baskısı ile örtünmüş kocam ben açtım sonra ahsjsjs. Yahu şunu anlatmak istedim. Evlenince anlarsınız gerçi. Saçtır, bıyıktır, memedir bunlar önemsiz ayrıntılar. Evlilik bunlardan ibaret değil. Zamanla öyle yönlerini beğenmiyor ki insan, kel de olsa göze batmıyor diyorum. En azından öncelikli sorun o olmuyor diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…