- 3 Eylül 2012
- 21.882
- 57.682
- 798
Neden sarf ettiğim cümlede yer alan ironi, espri ya da her ne ise açıklamak zorunda kalıyorum gerçekten bilmiyorum ama hiç de hazetmiyorum bu durumdan. Evet bence çok moral verici bir cevap yazdığım. Açıklayacak olursam ki keşke açıklamasa idim... Evin içine girince, bir evliliğe başlayınca zaten sandığımız kişi ile yaşamıyoruz. Ne herkes eskisi kadar güzel ya da yakışıklı kalıyor ne de karakteri ve davranışı sabit kalıyor. Tam da bu yüzden beğenmediğimiz yüzlerce özellik ile yüzleşiyor iken, dış görünüş çok minik bir sorun olarak kalıyor. Yeterli oldu mu? Yani diyorum ki ben de kocamın evdeki halini hiç tahmin etmemiştim. Evde diyorum, evriliyoruz bir müddet sonra diyorum.
Meme deyip geçme eşin hiç böyle düşünmüyor biliyorsunYok şaka değil aile baskısı ile örtünmüş kocam ben açtım sonra ahsjsjs. Yahu şunu anlatmak istedim. Evlenince anlarsınız gerçi. Saçtır, bıyıktır, memedir bunlar önemsiz ayrıntılar. Evlilik bunlardan ibaret değil. Zamanla öyle yönlerini beğenmiyor ki insan, kel de olsa göze batmıyor diyorum. En azından öncelikli sorun o olmuyor diyorum.
Daha güzel açıklanamazdı..
Evlenince ne sorunlar, ne sorunlar sebebiyle dış görünüş minicik bir sorun olur kalır bence de..
Dilerim ki öyle olmaz. Tek derdin dış görünüşün olur, onun çaresi çok daha kolay diyorum.
Bu arada ben konuya hiç şaşırmadım.
Böyle bir arkadaşım vardı.
Kapalı gerçekten süper güzel, açık hali ortalama..
Tabi çirkin diyemeyiz. Ama bir tık alt oluyor yani..
Eee tam tersi de yok mu?
Açık halini görüp vay anasını ne hatunmuşsun kız sen, saçların süper dediğiniz ama
kapalı halinin onu gördükten sonra size çok vasat geldiği :)
Olabilir yani..
Yine de en güzelinin ruhunuza aşık adamlar bulmak olduğunu düşünüyorum..
Zor günü, depresyonu, lohusalığı, kendini salmışlığı olur.
Adam sizi dizi çıkmış pijamalarınızla, yağlanmış saçlarınızla bile sevmeli..
Güzellikle sevgiyi bağdaştıramıyorum ben
Yüzü güzel olana 40günde doyulur da, huyu güzel olana 40yılda doyulmazmış..
Meme deyip geçme eşin hiç böyle düşünmüyor biliyorsun
Öyle vallahi.''Güzelluk üç günluktur, huylari sevilecek huylari sevilecek'' der bir Karadeniz atma türküsü :)
Kız hakket öyle mi ben şu an 95-100takıyorum o da destekleyici yok, ay çok şükür dimdikte. Adam bayılıyor. İnşallah doğumdan sonra bozulmazValla o memeler emzirmeden sonra çamaşır suyuna bastırılmış mutfak bezine dönüşüyor. Beğenip beğenmemesi de pek umurumda değil. İnsan doğurduk kolay mı ahahjsjs.
Boşver imzayı at önce gerisi sürpriz olsun:)))) Eski erkek arkadaşımla görüşürken sürekli makyajlı olurdum. Bir gün yapmayım dedim beni öyle görsün. Çocuğun yanına gider gitmez “Neyin var? Hasta mısın? Lütfen benden bir şey saklama” diye kaç kez söyledi. Yazık korktu herhalde.Hiç çaktırmadım ama “çok hastayım” dedim. Bir de bilseydi normal halim olduğunuHa bunun için bırakacaksa da cehenneme kadar yolu var.
Tasvirleriniz hiç hoş değil farkında mısınız bir insan bunu kendine niye yapar. Bende iki çocuktan sonra zayıf saçlarına aklar düşmüş aynı zamanda açılmış göğüsleri fazlasıyla deforme olmuş bir kadınımBoyun bölgemi falan da kapıyor şal ya bilmiyorum belki de az önce birinin yazdığı gibi sadece gözüm alıştı kapalı halimeBoynum kaplumbağa gibi, alnım gepgeniş nasıl anlatılır ki keşke görseniz
Yatın kalkın şükredinKız hakket öyle mi ben şu an 95-100takıyorum o da destekleyici yok, ay çok şükür dimdikte. Adam bayılıyor. İnşallah doğumdan sonra bozulmazadamı kaf a çıkarıp yere atmak gibi olmasın sonra Allah korusun
Neye şükrederim yahu daha doğum olmadı ki nasıl olacak bilmiyoruuumYatın kalkın şükredin
O kim ki ona layık olacaksınız? Peki o size layık olmak için ne yapıyor ? Abartmayın artık.Çok şükür kapanma sebebim bu değil, uzun yıllardır kapalıyım zaten, Allah saptırmasın. Ama bir ilişkim olduğundan beri bu düşğnceye saplandım. Ona daha layık olmak isterdim daha yanına yakışır mesela..
Konuyu bilmem ama meme önemlidir .)). Gittim yaptırdım valla hele sonradan yoklugu düşman basinaMeme deyip geçme eşin hiç böyle düşünmüyor biliyorsun
Ben yanlış anlamışım k. BakmaNeden sarf ettiğim cümlede yer alan ironi, espri ya da her ne ise açıklamak zorunda kalıyorum gerçekten bilmiyorum ama hiç de hazetmiyorum bu durumdan. Evet bence çok moral verici bir cevap yazdığım. Açıklayacak olursam ki keşke açıklamasa idim... Evin içine girince, bir evliliğe başlayınca zaten sandığımız kişi ile yaşamıyoruz. Ne herkes eskisi kadar güzel ya da yakışıklı kalıyor ne de karakteri ve davranışı sabit kalıyor. Tam da bu yüzden beğenmediğimiz yüzlerce özellik ile yüzleşiyor iken, dış görünüş çok minik bir sorun olarak kalıyor. Yeterli oldu mu? Yani diyorum ki ben de kocamın evdeki halini hiç tahmin etmemiştim. Evde diyorum, evriliyoruz bir müddet sonra diyorum.
Ailesinin kadınları bir gelin hamamı ister belki. Sizde evlenmeden onay alıp bu cekincelerinizden kurtulursunuz.Merhabalar, üniversitedeyim ve kapalıyım. Bir ilişkim var , zaten normalde de onu kendimden çok daha yakışıklı buluyorum. Kendimi eksik hissediyorum. Bir de beni kapalı görüyor ama açıkken çok daha çirkinim. Bir garibim bilmiyorum. Şimdi bile eksik hissederken evlenirsek ve beni açık ve çirkin halimle görürse pişman olursa napıcam
Ayol Angelina Brade karşı bile böyle düşünmemiştirOna daha layık olmak isterdim
Gelin hamamı? Onay? Hımmm Erkek hamamı da var mı? Kadınlar nasıl onay verecek? Yapmayın ya lütfen. Siz de kadınsınız. Konu sahibi zaten saçma düşünüyor ve kendi halinde melankolik takılıyor. Ona kendisini bir insan olarak değerli hissetmesini söylemek yerine “onay” alma ortamından bahsediyorsunuz.Ailesinin kadınları bir gelin hamamı ister belki. Sizde evlenmeden onay alıp bu cekincelerinizden kurtulursunuz.
PuhahahaBenim koca kapalı değil ama evdeki halini bilseydim evlenmezdim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?