Beni evlenince kesin beğenmez kii :(

Daha güzel açıklanamazdı..

Evlenince ne sorunlar, ne sorunlar sebebiyle dış görünüş minicik bir sorun olur kalır bence de..
Dilerim ki öyle olmaz. Tek derdin dış görünüşün olur, onun çaresi çok daha kolay diyorum.

Bu arada ben konuya hiç şaşırmadım.
Böyle bir arkadaşım vardı.
Kapalı gerçekten süper güzel, açık hali ortalama..

Tabi çirkin diyemeyiz. Ama bir tık alt oluyor yani..

Eee tam tersi de yok mu?
Açık halini görüp vay anasını ne hatunmuşsun kız sen, saçların süper dediğiniz ama
kapalı halinin onu gördükten sonra size çok vasat geldiği :)

Olabilir yani..

Yine de en güzelinin ruhunuza aşık adamlar bulmak olduğunu düşünüyorum..
Zor günü, depresyonu, lohusalığı, kendini salmışlığı olur.
Adam sizi dizi çıkmış pijamalarınızla, yağlanmış saçlarınızla bile sevmeli..

Meme deyip geçme eşin hiç böyle düşünmüyor biliyorsun

İşte ben tüm bunları bir cümleye sığdırmıştım aslında ama kocamın bekarken tesettürlü olduğu sanılmış olabilir. Şaka mı diye sorulduğuna göre.

Valla o memeler emzirmeden sonra çamaşır suyuna bastırılmış mutfak bezine dönüşüyor. Beğenip beğenmemesi de pek umurumda değil. İnsan doğurduk kolay mı ahahjsjs.
Kız hakket öyle mi ben şu an 95-100takıyorum o da destekleyici yok, ay çok şükür dimdikte. Adam bayılıyor. İnşallah doğumdan sonra bozulmaz adamı kaf a çıkarıp yere atmak gibi olmasın sonra Allah korusun

ya bu erkekler niye bu kadar armut

Tasvirleriniz hiç hoş değil farkında mısınız bir insan bunu kendine niye yapar. Bende iki çocuktan sonra zayıf saçlarına aklar düşmüş aynı zamanda açılmış göğüsleri fazlasıyla deforme olmuş bir kadınım ama eşimin libidosu çok yüksek. Oysaki bence bir çekiciliğim yok. İki gün geçsin sırnaşır hemen.bende hep minyon balık etli dolgun hatları olan kadınlara özeniyorum

Yatın kalkın şükredin

Açıkken çirkinim ne demek, adam yüzünü görüyor beğeniyor daha ne, kilo bakımındansa zayıflarsın geçer birde kendinizi biraz sevin erkek beğenmiyorsa bırakır ona kalmadınız o kim ki

O kim ki ona layık olacaksınız? Peki o size layık olmak için ne yapıyor ? Abartmayın artık.

Ben yanlış anlamışım k. Bakma

Ailesinin kadınları bir gelin hamamı ister belki. Sizde evlenmeden onay alıp bu cekincelerinizden kurtulursunuz.

Ona daha layık olmak isterdim
Ayol Angelina Brade karşı bile böyle düşünmemiştir
Kim ki sevgilin gözünde yüceltmişsin de yüceltmişsin
Madem layık görmüyorsun kendini ayrıl falan
Bu kadar arabesklik ruha zarar

Ailesinin kadınları bir gelin hamamı ister belki. Sizde evlenmeden onay alıp bu cekincelerinizden kurtulursunuz.
Gelin hamamı? Onay? Hımmm Erkek hamamı da var mı? Kadınlar nasıl onay verecek? Yapmayın ya lütfen. Siz de kadınsınız. Konu sahibi zaten saçma düşünüyor ve kendi halinde melankolik takılıyor. Ona kendisini bir insan olarak değerli hissetmesini söylemek yerine “onay” alma ortamından bahsediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…