bende sen gibi düşünüyorum canım yaa etraftakiler diyo napcan evlenipte ama ne biliyim sanki evlenince daha mutlu olurum gibi geliyo kendi ailem olur diye düşünüyorum benmde bu düşünceden vazgeçmem lazımMerhaba Arkadaslar,
Lütfen beni evlilikten soguturmusunuz ?? Ne isterseniz söyleyin ama sogutun artik boyle bi düsüncem olmasin hiç !!! en azindan bir kaç senelik için !
Cunku ben ne zaman boyle evliligi dusunsem filan, annem : "evlenip de n'apcaksin ?!", "Evlen de gör bi evlilik nasilmis!! ne hevesleniyosan bu kadar!!" vs vs diyip diyip duruyo... ve ben bu duruma gicik olmaya basladim..... ablamda bugün bana daha evlilige hazir olmadigimi (hiç bir ev i$i, ve yemek filan yapmayi bilmedigimi), evliligin zor oldugunu filan anlatti, dahada cok sinir oldum!!! içim çok kötü, içimden neden beni anlamiyolar dedim... gözlerim doldu dolacak :'(((
bende bir ailem olmasini istiyorum, sevmek sevilmek istiyorum, bir yuvam olmasini istiyorum;.. onlar gibi mutlu olmak istiyorum, çok kotu bisey mi istiyorum ?:44:Tabiki toz pembe gözlüklerle bakmiyorum hayata, biliyorum ki evlilik sadece mutlu olmak degil, ucunda bazen mutsuzluk da olabilir, dertler de olabilir... hep mutlu olacagiz diye bir garantimiz yok zaten.... ama mutlu veya mutsuz olacaksam, onu bile bi insanla paylasmak istiyorumm... boyle kendimi cok yalniz hissediyorum, kimseyle derdimi paylasamiyomusum gibi geliyo, kimse beni umursamiyomus gibi geliyo... yalnizlik cok koyuyo =[ ama bi yandan da diyorum thecat86 aklini basina al, daha cok gençsin... simdi annene babana naz yapabiliyosun, her dediklerini yapmiyosun... ama el içine girince... onlar bisey dedimi kalkip yapman gerekcek... özgürlügün kisitlanacak... bi suru sorumlulugun olacak nasil yapcaksin ?! (ki ben ozgurlugume cok duskun biriyimdir) Hep içimde bir çeliski var !!!
(( :18:
Bir yanim çok istiyor, bir yanim hiç ama hiç istemiyor !! bu arada 20 yasindayim daha! Simdi herkes der daha cok gençmissin canim, once oku meslegini eline al, oylee filan diye.... bende bunu dusunuyorum ve farkindayim...
Lutfen kizlar ve sevgili ablalar, beni anlicaginizi umuruyorum...
Yardimci olursaniz sevinirim... okudugunuz için tskler
Cvplariniz bekliyorum![]()