Bdv nedir bahtsız bedevi miBdvyi kapatıp gidelim o zaman?
Kız o kadar gülme çatliycanHayır kendisi bir güzel kıza eleştirileri yağdırdı sanki ilişkilerine şahitmiş gibi. Benim yorumum tek taraflı yargılama oluyor. Birde çifti çağıracağız buraya. Hayır kimse konu açmasın o zaman hey Allah'ım ya
Bu adamda böyle bir tip işte istemiyorsa ayrılsın.Olay maddiyat olayı değil. Evlenme teklifini bile doğru düzgün etmeyeceğinden emin konu sahibi. Demek ki hödüğün, duygusuz birinin teki. Yani karşısındaki insanın düşüncelerini önemsemiyor, gönül almak için uğraşmıyor. Pahalı olmadığını söylüyor daha ne yapsın kız? Kendim karşılayayım demiş onu da kabul etmemiş. İşin özü sadece kendi istekleri ve arzularına göre yaşayan, evliliği de sırf ev işlerinden ve sorumluluğundan yırtmak için düşünen biri. Sizin bahsettiğiniz çok başka. Siz evden çıkmıyor olabilirsiniz ama maddi açıdan zorlamadan çıkabiliyoruz biz emin ol. Evde hazırladığımız yiyeceklerle dışarıda piknik yapıyoruz, kampinglere katılıyoruz, etkinliklere katılıyoruz, ucuz otel veya apartlarda kalarak denize girebiliyoruz. Bunlar bahane anlatabiliyor muyum?
Adamı övmedim sadece bi dinlemek lazım dedim belki borcu harcı vardır da demiyodur ne bileyimSiz nereden biliyorsunuz peki konu sahibini yargıladığınıza göre siz yanlarındaydınız? Niye sadece ben yargılıyor olan taraf oldum anlamadım. Konu sahipleri olayı anlatır bizde yorumlarız. Ne saçma bir tepki. Konu sahibini adam sürekli geçiştiriyor. Bakarız, yaparız, ederiz.... Sürekli erteliyor. Maddi anlamda da sıkıntısı olmadığını belirtmiş. Ben ödeyim demiş kız onu da kabul etmemiş. Eeee? Bu adamın neyini övdünüz şimdi siz?
Ben yanına gitmemekle başlarım değişime, beni görmek isteyen adam benim bulunduğum şehre kendi gelir. Bayan halinle sen neden bukadar fedakarlık yapıyorsun. Daha sonra bozuşunca sen dünden razıydın surekli benim olduğum şehire sen geldin diye yüzüne vurur .bu kız benim avucunum içinde diye düşünüyordur o ve ailesiHep ben gidiyorum neredeyse
Yalıda otur otur içi şişip dışarı çıkmak isteyen 25 yaşındaki karısına arabayla tarihi yarımada turu yaptıran Adnan Bey... Sonra hanım niye seraya gidiyor.gezmeyi hiç ama hiç sevmeyen Adnan ziyagilin kadın versiyonu olan ben sevgilinizi çok iyi anlıyor
bence birbirinize göre degilsiniz
ben Adnan amca gibi kendime uygun olmayanları değil kendim gibi içi geçmişleri beğeniyorum,Yalıda otur otur içi şişip dışarı çıkmak isteyen 25 yaşındaki karısına arabayla tarihi yarımada turu yaptıran Adnan Bey... Sonra hanım niye seraya gidiyor.
urfada daBu yine iyi Sivas'ta nişanlandıktan sonra evlenme teklifi alıyorlar genelde
İşte couch potatolar couch potatolarla gezentiler gezentilerle birlikte olmalı zaten konu sahibinin de problemi bu.ben Adnan amca gibi kendime uygun olmayanları değil kendim gibi içi geçmişleri beğeniyorum,
sıfır risk
ya neden gezmek istemeyen insanları yerdikAdam en cicim ayında böyle, evlensen sanki farklı olur
Yerinde olsam adamdan ayrılır, Trabzon'a uçak bileti alır, oradan otobüsle batuma geçerdim
Eminim o evin geceliği kadar bile etmez biletler.
Ne işin var böyle içi geçmiş adamlarla?
Bir üyenin dediği gibi sizin tüm evlilik evde surviver izlemekle geçer.
Bu genç yaşında kendine sectigin hayat arkadaşı bu mu?
Evlilik teklifi organizasyonunu bile kendin buluyorsun. Adam moral bozmak dışında bir b.ka yaramıyor. Sana harcadığı paraları boş görüyor, keyifli zaman geçirmek gibi bir derdi yok. Sana sürpriz yapmak için düşünmüyor,hadi kendi odun,eşine dostuna sormuyor bile.
Sırf yaşim geldi diye mi evleneceksin? Zaten şehirler de farklı, bir de bu adam için düzenini bozup belki işsiz kalıp onun eline mi bakacaksin?
Eğer bunu yaparsan sana ferdi tayfurdan kendim ettim kendim buldum şarkısını armağan ediyorum. Düğününde caldirirsin
ay bedensel konfor bağımlılıgi çok başka bir şey yaşamayan bilmezBenim boyle bir erkek arkadasim vardi. Biraksan koltuktan kalkmaz. Dibimizde dağ ve yürüyüş parkuru vardi, yuruyerek 5dk da ormandayiz. Oraya gidelim yuruyelim, cantaya kahve atalim iceriz derdim. Yok hava kapali, yok yagmur yagar heyelan olur, yok haftasonu kalabaliktir. Gitmemek icin bin tane bahane bulurdu. Es kaza gitmeyi kabul etti diyelim evden cikmamiz 1 bucuk saati bulurdu. Yemegimi yiyeyim, tuvalete gideyim, sirt cantami hazirlayayim, içliğimi bulayım. Nasil baslarsan oyle devam ediyor. Sevgilinde begenmedigin ozellikler evlenince 2 katina çıkıyor. Memnun degilseniz ayrilin
Herkes kendi gibi birini bulmalı. Konu sahibi genç, kanı kaynıyor. Gezmek görmek istiyor. Adamsa sizin dediğiniz gibi ev kuşu.ya neden gezmek istemeyen insanları yerdik
aşırı bir ev kuşu olaraktan agliyarak okuyorum yorumlari
Deger vermiyir bence. Evlilik de boyle gececek ona gore evlenin evleneceksenizGünaydın kk üyeleri
Öncelikle canım ülkeme geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum.
Dert değil belki de benimkisi ama Dışarıdan bi göze ihtiyacım olduğu için yazıyorum bunları.
Uzun süreli bi ilişkim var yaza nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çalışıyorum ben yıllık iznim var birkaç ay sonra (sevgilimin yıllık izni yok haftasonu boş sadece) farklı şehirlerdeyiz. Ben gezmeyi ve yeni yerler görmeyi çok seven biriyim. Sevgilim de bir o kadar yanımda olsun da yeter modunda enerjisi bana göre düşük bi insan..
yanına gittiğimde zaten tüm gün işten gelmesini bekliyorum haftasonları desem işte bulunduğu yerlerde arada dışarıda bi yerde yemek yiyerek geçiriyoruz.
Şu aralar pek vaktim olmadığı için yanına yıllık iznimde gidicem sonrasında zaten nişan malum. Hal böyle olunca açıkçası yanına gittiğimde evlilik teklifi edeceğini düşünüyorum. Konudan konuya atlamış gibi oluyorum. Genel olarak doğum günlerim özel günler vs hep hayal kırıklığı ile geçti çok özensiz biri ve birşeyler yapmış olmak için yapıyor. Evlilik teklifinde de düşünüp romantik bir organizasyon yapacağını da hiç beklemiyorum ondan.
Geçen gün instagramda çok güzel bir tatil yeri keşfettim.onun bulunduğu şehire de birkaç saat uzaklıkta. Aşırı romantik.. beni öyle bir yere götürüp süpriz yapsa dünyanın en mutlu insanı olurdum sanırım.
Çok beğendiğim için dayanamayıp ona attım gidelim mi yıllık iznimde diye. Her zamanki gibi benim iznim mi var dedi. Haftasonların boş dedim, bir iki gün kalıp geliriz çok zor değil dedim. Ben haftasonları seni bir iki gün görmek için gelmeyi biliyorum başka ilden dedim. Bakarız dedi. Birkaç gün önce bakmış fiyatı çok dedi (inanın onu zorlayacak bir rakam değil piyasanın altındaydı bence)
Bende sen bilirsin dedim birşey demedim. Benden olsun diyorum ona da hayır diyo..
Ama ben olsam sevgilim bu kadar beğense bir yeri kesinlikle tamam derdim. Dediğim gibi onu asla zorlayacak bir rakam değil.
Sonrasında tamam gitmeyelim dedik o başka yerler bakarım filan dedi. Birşey demedim ama orayı çok beğendiğim için çok üzüldüm belli de ettim üzüldüğümü.
Zamanında da hep bu tarz şeyler yaşadık ve hep gerekse hava koşulları gerek parası gerek yorgunluğu derken hep yalan oldu gezme hayallerim. Yılların kini olduğu için içimde eğer bir yere gitmeyeceksek gelmiyorum dedim. Çünkü aylardır arkadaşlarım gezmek istiyor ve benim uygun olduğum vakitleri hep sorarlar. Bende benim bir kere yıllık iznim var evine gelip kös kös oturarak geçirmek istemiyorum birşey yapmayacaksak bana söyle ben arkadaşlarımla plan yapıcam dedim.
Çok alındı. İşte beni özlememişsin demekki filan dedi. Seni görmek bana her zaman yetiyor ama sen belli ki sıkılıyorsun dedi.
Biraz tartıştık bu sebeplerle.
Ben araştırmaya devam edicem dedi. Ama kızlar o kadar üzgünüm ki ve o kadar kırgınım ki anlatamam. Ben biliyorum evlilik teklifi edecek bana ve muhtemelen yine her zamanki özel günde yaptığı gibi uyduruk ve yapmış olmak için yapacak. Birkaç gündür o kadar kötü hissediyorum ki bu adamla evlenmeyi düşünmek doğru bi fikir mi diye bile düşündüm.
Hep bir bahanesi var gezmemek için. Onunla aynı işi yapan arkadaşları sevgililerini bir sürü şehire götürdü gezmeye. Yapan yapıyor yani. Ama biz bugüne kadar sayılıdır gezmeye gitmemiz ve hepsi de benim kinlenip kavga etmem üzerine yapılan planlar oldu ve bu sebeple mutlu bile olamadım.
Şimdi sorum şu: sevgilimin yanına gitmeyip arkadaşlarımla güzel bir tura mı çıksam veya gitsem bile sadece birkaç gün durup sonrasında arkadaşlarımla mı gezsem?
Ama bu nokta da da diyorum ki belki de bana çok güzel bir süpriz hazırlıyor (çünkü bu tarz bi ima yaptı konuşurken) ve ben bu süprizi mahvedip onu da üzmek istemiyorum. Ama bir yandan da eğer bu sefer de yanına gidip bir hayal kırıklığı yaşarsam belki de ayrılma kararı alıcam bilmiyorum kafam çok karışık.
En sevmediğin huyu da bu zaten. Diğer konularda gerçekten çok iyi biridir.
Her erkek böyle değil inan ki. Sevgiliylen bile böyleyse evlenince düşünemiyorum. Ayrıl bacım.Benden bundan korkuyorum anlamıyorum her erkek mi BÖyle
evet ama bu bedensel konfor bağımlılıgi adamı kötü biri yapmaz , çok fazla eleştirildiğini düşünüyorum, cimri filan çok denilmiş ya da özensiz. bence sadece kadının önemsediği şeyler adamdan farklıHerkes kendi gibi birini bulmalı. Konu sahibi genç, kanı kaynıyor. Gezmek görmek istiyor. Adamsa sizin dediğiniz gibi ev kuşu.
Yazık değil mi yani bu kadına.
Kaldı ki adam için de güzel değil, bir pazarı var mesela dinlenecek. Kadın piknik de piknik diyor başını yiyor mesela.
Her ikisi için de kötü bir eş seçimi .
Bir de konu sahibi tam sunumcu kızlar gibi, hayata bir bakış açısı var. Güzel, ozenilmis şeyler seviyor. Adaminsa her işi yalapşap. Kutlamak için kutlayan, hediye vermiş olmak icin veren, evlilik teklifini bile kız istiyor diye öylesine yapacak, gecistirecek bir adam. Beraber olsalar bu kadın bir ömür bir şeylere heveslenir, adam da bir ömür 'ne gerek var' der
Bunun isminin oldugunu bilmiyordumay bedensel konfor bağımlılıgi çok başka bir şey yaşamayan bilmez
evimizde mutluyuz biz
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Özel günlerinizde bile hayal kırıklığı yaratan/yaşatan, şu yazdıklarından bile size uygun olmadığı çok açık olan bu adamla nişanlanmayı neden dört gözle bekliyordunuz? Evlenince bu adama vahiy inmeyecek gökten hatta daha beter olacak. Hayat enerjinizi emecek, sömürecek. Bu mu kendinize layık gördüğünüz hayat?Nişanlambayı dört gözle bekliyordum uzun zamandır
ben kendim koydumBunun isminin oldugunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?