Beni gezmeye götürmeyen odun sevgili

Kız o kadar gülme çatliycan

Bu adamda böyle bir tip işte istemiyorsa ayrılsın.
Benim için erkek güvenilir olmalı önce gezdirmese de olur.
Herkesin bakış açısı farklı

Adamı övmedim sadece bi dinlemek lazım dedim belki borcu harcı vardır da demiyodur ne bileyim

Hep ben gidiyorum neredeyse
Ben yanına gitmemekle başlarım değişime, beni görmek isteyen adam benim bulunduğum şehre kendi gelir. Bayan halinle sen neden bukadar fedakarlık yapıyorsun. Daha sonra bozuşunca sen dünden razıydın surekli benim olduğum şehire sen geldin diye yüzüne vurur .bu kız benim avucunum içinde diye düşünüyordur o ve ailesi

gezmeyi hiç ama hiç sevmeyen Adnan ziyagilin kadın versiyonu olan ben sevgilinizi çok iyi anlıyor
bence birbirinize göre degilsiniz
Yalıda otur otur içi şişip dışarı çıkmak isteyen 25 yaşındaki karısına arabayla tarihi yarımada turu yaptıran Adnan Bey... Sonra hanım niye seraya gidiyor.

ya neden gezmek istemeyen insanları yerdik
aşırı bir ev kuşu olaraktan agliyarak okuyorum yorumlari

ay bedensel konfor bağımlılıgi çok başka bir şey yaşamayan bilmez
evimizde mutluyuz biz

ya neden gezmek istemeyen insanları yerdik
aşırı bir ev kuşu olaraktan agliyarak okuyorum yorumlari
Herkes kendi gibi birini bulmalı. Konu sahibi genç, kanı kaynıyor. Gezmek görmek istiyor. Adamsa sizin dediğiniz gibi ev kuşu.
Yazık değil mi yani bu kadına.
Kaldı ki adam için de güzel değil, bir pazarı var mesela dinlenecek. Kadın piknik de piknik diyor başını yiyor mesela.
Her ikisi için de kötü bir eş seçimi .
Bir de konu sahibi tam sunumcu kızlar gibi, hayata bir bakış açısı var. Güzel, ozenilmis şeyler seviyor. Adaminsa her işi yalapşap. Kutlamak için kutlayan, hediye vermiş olmak icin veren, evlilik teklifini bile kız istiyor diye öylesine yapacak, gecistirecek bir adam. Beraber olsalar bu kadın bir ömür bir şeylere heveslenir, adam da bir ömür 'ne gerek var' der

Deger vermiyir bence. Evlilik de boyle gececek ona gore evlenin evlenecekseniz

evet ama bu bedensel konfor bağımlılıgi adamı kötü biri yapmaz , çok fazla eleştirildiğini düşünüyorum, cimri filan çok denilmiş ya da özensiz. bence sadece kadının önemsediği şeyler adamdan farklı

ben hiç cimri biri değilim mesela , aksine çok eli açık biriyim ama benim için gezmek / otele gitmek cidden gereksiz bir masraf çünkü rahat etmiyorum.
o yüzden para vermek istememek normal.
benim için sevdiğimle evde kahve içip sohbet etmek / kitap okumak çok daha doyurucu gezmekten.
sevgilimin bunları istemesi benim hislerimi değiştirmez, yapsam da 3 5 gün yaparım doğamda yok çünkü
birbirlerine göre değiller kesinlikle katılıyorum ama bu adamı eleştirmeyi gerektirmez bence.

Nişanlambayı dört gözle bekliyordum uzun zamandır
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. Özel günlerinizde bile hayal kırıklığı yaratan/yaşatan, şu yazdıklarından bile size uygun olmadığı çok açık olan bu adamla nişanlanmayı neden dört gözle bekliyordunuz? Evlenince bu adama vahiy inmeyecek gökten hatta daha beter olacak. Hayat enerjinizi emecek, sömürecek. Bu mu kendinize layık gördüğünüz hayat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…