- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.990
- 198
Sizi sürekli hayal kırıklığına uğratan,romantik tarafınızı hiç doyurmayan. Bakarız ,ederiz, meşgulüm diyen bir adam evlenince değişmez gerçekten,evlenince ne olacak sanıyorsunuz.Adam yemek yapılsın ,donum yikansin canım çekince bir iki sevişirim diye evleniyor bilin yani ,çok şey beklemeyin .......Günaydın kk üyeleri
Öncelikle canım ülkeme geçmiş olsun diyerek başlamak istiyorum.
Dert değil belki de benimkisi ama Dışarıdan bi göze ihtiyacım olduğu için yazıyorum bunları.
Uzun süreli bi ilişkim var yaza nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çalışıyorum ben yıllık iznim var birkaç ay sonra (sevgilimin yıllık izni yok haftasonu boş sadece) farklı şehirlerdeyiz. Ben gezmeyi ve yeni yerler görmeyi çok seven biriyim. Sevgilim de bir o kadar yanımda olsun da yeter modunda enerjisi bana göre düşük bi insan..
yanına gittiğimde zaten tüm gün işten gelmesini bekliyorum haftasonları desem işte bulunduğu yerlerde arada dışarıda bi yerde yemek yiyerek geçiriyoruz.
Şu aralar pek vaktim olmadığı için yanına yıllık iznimde gidicem sonrasında zaten nişan malum. Hal böyle olunca açıkçası yanına gittiğimde evlilik teklifi edeceğini düşünüyorum. Konudan konuya atlamış gibi oluyorum. Genel olarak doğum günlerim özel günler vs hep hayal kırıklığı ile geçti çok özensiz biri ve birşeyler yapmış olmak için yapıyor. Evlilik teklifinde de düşünüp romantik bir organizasyon yapacağını da hiç beklemiyorum ondan.
Geçen gün instagramda çok güzel bir tatil yeri keşfettim.onun bulunduğu şehire de birkaç saat uzaklıkta. Aşırı romantik.. beni öyle bir yere götürüp süpriz yapsa dünyanın en mutlu insanı olurdum sanırım.
Çok beğendiğim için dayanamayıp ona attım gidelim mi yıllık iznimde diye. Her zamanki gibi benim iznim mi var dedi. Haftasonların boş dedim, bir iki gün kalıp geliriz çok zor değil dedim. Ben haftasonları seni bir iki gün görmek için gelmeyi biliyorum başka ilden dedim. Bakarız dedi. Birkaç gün önce bakmış fiyatı çok dedi (inanın onu zorlayacak bir rakam değil piyasanın altındaydı bence)
Bende sen bilirsin dedim birşey demedim. Benden olsun diyorum ona da hayır diyo..
Ama ben olsam sevgilim bu kadar beğense bir yeri kesinlikle tamam derdim. Dediğim gibi onu asla zorlayacak bir rakam değil.
Sonrasında tamam gitmeyelim dedik o başka yerler bakarım filan dedi. Birşey demedim ama orayı çok beğendiğim için çok üzüldüm belli de ettim üzüldüğümü.
Zamanında da hep bu tarz şeyler yaşadık ve hep gerekse hava koşulları gerek parası gerek yorgunluğu derken hep yalan oldu gezme hayallerim. Yılların kini olduğu için içimde eğer bir yere gitmeyeceksek gelmiyorum dedim. Çünkü aylardır arkadaşlarım gezmek istiyor ve benim uygun olduğum vakitleri hep sorarlar. Bende benim bir kere yıllık iznim var evine gelip kös kös oturarak geçirmek istemiyorum birşey yapmayacaksak bana söyle ben arkadaşlarımla plan yapıcam dedim.
Çok alındı. İşte beni özlememişsin demekki filan dedi. Seni görmek bana her zaman yetiyor ama sen belli ki sıkılıyorsun dedi.
Biraz tartıştık bu sebeplerle.
Ben araştırmaya devam edicem dedi. Ama kızlar o kadar üzgünüm ki ve o kadar kırgınım ki anlatamam. Ben biliyorum evlilik teklifi edecek bana ve muhtemelen yine her zamanki özel günde yaptığı gibi uyduruk ve yapmış olmak için yapacak. Birkaç gündür o kadar kötü hissediyorum ki bu adamla evlenmeyi düşünmek doğru bi fikir mi diye bile düşündüm.
Hep bir bahanesi var gezmemek için. Onunla aynı işi yapan arkadaşları sevgililerini bir sürü şehire götürdü gezmeye. Yapan yapıyor yani. Ama biz bugüne kadar sayılıdır gezmeye gitmemiz ve hepsi de benim kinlenip kavga etmem üzerine yapılan planlar oldu ve bu sebeple mutlu bile olamadım.
Şimdi sorum şu: sevgilimin yanına gitmeyip arkadaşlarımla güzel bir tura mı çıksam veya gitsem bile sadece birkaç gün durup sonrasında arkadaşlarımla mı gezsem?
Ama bu nokta da da diyorum ki belki de bana çok güzel bir süpriz hazırlıyor (çünkü bu tarz bi ima yaptı konuşurken) ve ben bu süprizi mahvedip onu da üzmek istemiyorum. Ama bir yandan da eğer bu sefer de yanına gidip bir hayal kırıklığı yaşarsam belki de ayrılma kararı alıcam bilmiyorum kafam çok karışık.
En sevmediğin huyu da bu zaten. Diğer konularda gerçekten çok iyi biridir.