Beni gezmeye götürmeyen odun sevgili

Sizi sürekli hayal kırıklığına uğratan,romantik tarafınızı hiç doyurmayan. Bakarız ,ederiz, meşgulüm diyen bir adam evlenince değişmez gerçekten,evlenince ne olacak sanıyorsunuz.Adam yemek yapılsın ,donum yikansin canım çekince bir iki sevişirim diye evleniyor bilin yani ,çok şey beklemeyin .......

Böyle gelmiş böyle gider emin ol. Anlattığın şeyi en yakın arkadaşım yaşadı. Evlenmeden önce neyse evlendikten sonra da Hala aynı şeylerden şikayetçi. Değişmiyorlar.

Bırakın polyanacilik oynamyi adam resmen para harcamamak için kılını kipirtadmiyor...evlenirsen senin için çok zor günlerin başlangıcı olarak fragmanı görüyorsun

Illa uzun bir ilişkiniz olduğu için evlenmek zorunda değilsiniz. Şu an başka biriyle yeni bir ilişkiye başlama fikri sana çok zor geliyordur eminim, fakat şimdiki sevgilinle evlenirsen mutsuz olma olasılığınız yüksek. Muhtemelen ikiniz de iyi insanlarsınız, fakat iyi bir "match" değilsiniz.

Şimdi sürpriz yapsa bile evlenince evde oturacak bu konuda bi netleşelim. Senin zorlamalarınla bir şeyler yapacak. Hevesini kıracak. Kafa dengin değil evlenirsen görürsün zaten yaptığın hatayı.

Adam en cicim ayında böyle, evlensen sanki farklı olur
Yerinde olsam adamdan ayrılır, Trabzon'a uçak bileti alır, oradan otobüsle batuma geçerdim
Eminim o evin geceliği kadar bile etmez biletler.
Ne işin var böyle içi geçmiş adamlarla?
Bir üyenin dediği gibi sizin tüm evlilik evde surviver izlemekle geçer.
Bu genç yaşında kendine sectigin hayat arkadaşı bu mu?
Evlilik teklifi organizasyonunu bile kendin buluyorsun. Adam moral bozmak dışında bir b.ka yaramıyor. Sana harcadığı paraları boş görüyor, keyifli zaman geçirmek gibi bir derdi yok. Sana sürpriz yapmak için düşünmüyor,hadi kendi odun,eşine dostuna sormuyor bile.
Sırf yaşim geldi diye mi evleneceksin? Zaten şehirler de farklı, bir de bu adam için düzenini bozup belki işsiz kalıp onun eline mi bakacaksin?
Eğer bunu yaparsan sana ferdi tayfurdan kendim ettim kendim buldum şarkısını armağan ediyorum. Düğününde caldirirsin

Hep yanına senmi gidiyorsun yoksa dönüşümlü olarak birbirlerinizin şehirlerine mi gidiyorsunuz?

Benim boyle bir erkek arkadasim vardi. Biraksan koltuktan kalkmaz. Dibimizde dağ ve yürüyüş parkuru vardi, yuruyerek 5dk da ormandayiz. Oraya gidelim yuruyelim, cantaya kahve atalim iceriz derdim. Yok hava kapali, yok yagmur yagar heyelan olur, yok haftasonu kalabaliktir. Gitmemek icin bin tane bahane bulurdu. Es kaza gitmeyi kabul etti diyelim evden cikmamiz 1 bucuk saati bulurdu. Yemegimi yiyeyim, tuvalete gideyim, sirt cantami hazirlayayim, içliğimi bulayım. Nasil baslarsan oyle devam ediyor. Sevgilinde begenmedigin ozellikler evlenince 2 katina çıkıyor. Memnun degilseniz ayrilin

Hayattaki beklentiler, zevkler öncelikleriniz farklı. Ama her şeyden evvel cimri birisi bu ayrıntıyı gözden çıkarıyorsunuz. Öyle olmasaydı sevdiği kadın için bir şeyler yapardı. Bunun maddiyatın sorun etmezdi. Zaten 40 yılda bir yapıyorsunuz. Özel günleri de boş geçirmiş belli. Bence siz kendiniz gidin, hayatınızı yaşayın, ertelemeyin. Ve evlilik nişan için de sakın acele etmeyin.

Siz hayalinizdeki insan yapmaya çalışıyorsunuz erkek arkadaşınızı ama yok yani değil. Gezmeyi sevmek ne kadar normalse sevmemekte öyle. Eldeki malzeme bu yani. Bunu göze alamıyorsanız evlenmeyin çünkü adamın karakteri, huyu bu. Ya olduğu gibi kabul edip beklentiye girmeyeceksiniz ya ayrılacaksınız

Hayattan beklentileriniz o kadar farklı ki. Evlendiğinizde daha büyük bir hayal kırıklığı yaşayacaksınız bence. Şimdi gidip yemek yediğiniz bir iki yere de gitmemeye başlayacak bu adam. Akşam gelecek televizyon karşısında oturup yatacak sonra da. Sizin enerjinizi aşağı çekecek ve bir kafese kapatılmış gibi hissedeceksiniz. Yani özel günlerde çok büyük sürprizler yapmayabilir bir insan, hatırlaması kutlaması güzel bir gün geçirtmeye çalışması da yeter benim için. Abartlı şeyleri sevmem ben, hadi sevgiliniz de sevmiyor diyelim. Ancak tek anlaşamadığınız nokta bu değil. Sizin enerjiniz uygun değil birbirine bence. Bir daha düşünün nişanlanmadan. Hiçbir şey daha iyiye gitmezse nasıl hissederim diye düşünüp öyle karar verin.

En sevmediğim huyu bu dediğiniz sizin tüm geleceğinizi ve evliliğinizi etkileyecek. Diğer huyları iyi olsa da sizi mutlu edecek hiçbir davranışta bulunmuyor. Daha doğrusu tenezzül etmiyor iyi olsa ne olacak. Ya siz beklentileri azaltacaksınız. Seviyorum onu yapacak bir şey gezmeyi, romantik olmayı sevmiyor ama kabulüm yinede sorun değil diyecekseniz sıkıntı yok evet. Ki asıl bu konuyu açma nedeniniz bu zaten. Ama çok önem verdiğiniz bir durumsa şimdiden vazgeçin derim. Şahsen ben gezmeyen, sürekli vaktini evde yatarak geçiren, hayatı ölü ruh gibi yaşayan biriyle evlenmektense ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim. Zira evlendiğinde arkadaşlarınla gezmene de kafayı takıyorlar.

Olay maddiyat olayı değil. Evlenme teklifini bile doğru düzgün etmeyeceğinden emin konu sahibi. Demek ki hödüğün, duygusuz birinin teki. Yani karşısındaki insanın düşüncelerini önemsemiyor, gönül almak için uğraşmıyor. Pahalı olmadığını söylüyor daha ne yapsın kız? Kendim karşılayayım demiş onu da kabul etmemiş. İşin özü sadece kendi istekleri ve arzularına göre yaşayan, evliliği de sırf ev işlerinden ve sorumluluğundan yırtmak için düşünen biri. Sizin bahsettiğiniz çok başka. Siz evden çıkmıyor olabilirsiniz ama maddi açıdan zorlamadan çıkabiliyoruz biz emin ol. Evde hazırladığımız yiyeceklerle dışarıda piknik yapıyoruz, kampinglere katılıyoruz, etkinliklere katılıyoruz, ucuz otel veya apartlarda kalarak denize girebiliyoruz. Bunlar bahane anlatabiliyor muyum?

Ne alaka ya. Adam gram çaba göstermiyor siz konuyu nasıl okuyorsunuz Allah aşkına.

Ne alaka ya. Adam gram çaba göstermiyor siz konuyu nasıl okuyorsunuz Allah aşkına.
Nerden biliyorsunuz yanında mıydınız? Böyle konuları tek taraflı yargılamak doğru değil bence bi de adamı dinlemek lazım.

Nerden biliyorsunuz yanında mıydınız? Böyle konuları tek taraflı yargılamak doğru değil bence bi de adamı dinlemek lazım.
Siz nereden biliyorsunuz peki konu sahibini yargıladığınıza göre siz yanlarındaydınız? Niye sadece ben yargılıyor olan taraf oldum anlamadım. Konu sahipleri olayı anlatır bizde yorumlarız. Ne saçma bir tepki. Konu sahibini adam sürekli geçiştiriyor. Bakarız, yaparız, ederiz.... Sürekli erteliyor. Maddi anlamda da sıkıntısı olmadığını belirtmiş. Ben ödeyim demiş kız onu da kabul etmemiş. Eeee? Bu adamın neyini övdünüz şimdi siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…