Beni hala seviyor mu yoksa arkadaş olarak mı yaklaşıyor gerçekten ne yapmam lazım?

gns40star

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
25
3
3
Sevgilimle 2 ay önce ayrıldık kafasında bitirdiğini söyledi artık umudunu kes dedi ilk zamanlar konuşmuyorduk bile zaten ben onunla aynı şehirde değildim ayrılık sürecinde sonra okul açıldı aynı şehirdeyiz şuan. Gitgide bana karşı yumuşadı benimle konuşuyor hala yardımıma koşuyor benimle konuşurken herkes farkediyor ağzı kulaklarında oluyor ama bazı yakın erkek arkadaşlarına sanki beni hiç takmıyor umursamıyor gibi anlatıyormuş ayrıldığımızda onlara çok fazla asla barışmam gibi laflar etmiş ondan çekindiği içinmi acaba. şuda var beni sevmiyorsa ya da kafasında tamamen bitirmiş olsa benimle hala görüşürmü ya da benimle ilgilenir mi bunlar sırf 2 buçuk yılın hatrına yapılır mı sizce? Örneğin ödev var sabah çıktı alacam kırtasiyeden diyorum bana akşam yolla ödevini benim yazıcım var ben çıktı alır yarın sana getiririm diyor. Yani ben onu hala seviyorum barışmak istiyorum bende ona arkadaşça yaklaşmalımıyım böyle böyle barışırmıyız sizce? ya da bu şeye bir son mu vermeliyim barışmayacaksak bana arkadascada olsa yaklaşmamı desem?

Ondan net bir sekilde adim gelene kadar hicbir sey yapma, hicbir sey belli etme bence. Vicdan azabi olabilir, gercekten 2.5 yilin hatrina yapiyor olabilir, ya da aliskanlik var sonucta, yanyana olunca asgari duzeyde iletisimde olmak istiyor olabilir, ama barismak istemiyordur mesela. Bu gibi durumlarda kalbinin kirilmasini istemiyorsan once kotu olasiliklari dusunmen lazim.

Iyi olasiliklar gecerliyse zaten cok gecmeden, eninde sonunda adam bir seyler konusur. Gercekten seviyorsa da arkadaslarim ne diyecek vs diye gurur yapmaz

şöyle ki durumlarımız biraz benziyor birbirine fakat sen onunla konuşyorsun. ben ise hiç konuşmuyorum. bu senin için avantaj mı dezavantaj mı bilmiyorum ama ben olsam konuşmazdım, zaten öylede yapıyorum hayatımda. çünkü bir erkeğe verilebilecek en büyük ceza onu yanlızlığa itmek ve onu tınlamamaktır. bu şekilde boşluğa düşen erkek daha çok varlığının kıymetini bilecek diye düşünüyorum?

aynı konuyu iki kere mi açmışsın ben mi yanlış görüyorum

madem hersey kafasında bıtmıs
yuz verme bosuna haddını bılsın
yarın bıgun yıne kalkar bıttı der dayanamazsın

2 ay once ayrıldık kafasında bıtırdıgını soyledı yazmıssın o bırdenbıre ayrıldı sandım ben pardon o zmn
ben ayrıldım o barışmak istedi ama ben o sıralar istemedim (kuzenim vefat etti aile problemlerim vardı kötüydüm) şuan sence benim bişeyler yapmam gerekiyormu

çok haklısın ben hep kötü ihtimalleri düşünüyorum ama çevremde bana karamsar diyor :) ben ayrılmıştım yani kalbi kırık olan o sence bişeyler yapmam gerekmiyor mu

Yaslariniz kac canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…