Br kaç gün işim var sonra konuuşuruz mu diyorhadi 3-5 saat işim var akşama filan konuşalım dese neyse de napıyormuş acaba bir kaç gün şüphe çekici bir durum bana göre. İnsan eli kanda da ola günde bir kere sevgilisiyle ne biliyim nişanlısıyla eşiyle 5 dakikada olsa konuşabilir yani.
Nasıl olsa bekler düşüncesi oluşmuş bence kafasında sevgilinizin.. Rahatsız olduğunuzu söylediniz mi hiç? tepkisi ne oldu?
aynı politikayı uygulamanı öneriyorum ve asla tavır yapmadan uygula bakalım dank edicek mi?ne işi varmış bu kadar da 2 -3 gün sürüyormuş anlamadımona şu mesajı ver: sen beni önemsemiyorsan ben de seni bir yere kadar önemserim yapması belki zor olur ama denemeni en azından tavsiye ederim erkekler dünyanın merkezinde kendileri var sanıyorlar kadınlarda erkekleri o merkeze almadıkları zaman dünya yıkılacak sanıyorlar bunu en önce kendin için yap canım
Sevgilinizi türünün nadir örnekleri arasına girme başarısını gösterdiği için tebrik ediyorum..
Bir de izninizle yok artık! demek istiyorum
Ben olsam bir kaç gün işim var görüşürüz dese
Kolay gelsin görüşür müyüz kader kısmet artık derdim
O aradığında da bir kaç gün işim var görüşürüz diye ben yazardım
Ayrılmanızı bizde istemeyiz fakat ortada bir yanlış varsa bununda düzelmesi şart. Şuan dert etmiyor olabilirsiniz ama ilerde çok daha fazla dert ediceksiniz. Belkide sevgiliniz sizin onun her hatasına göz yumacağınızı sanıyordur bu düşünceyi biraz yıkarsanız kendine gelecektir.. sizi kaybetmemek için.
tavır yapmıycam çünkü bir kere yaptım zerre değişim olmadı sadece haber verdi bu yani.sonuçta beni önemsemeye başlamadı.tersine kendinin önemsendiğini sandı.ya açıkça ve sakince konuşmalıyım (ki bu da bir çözüm olmayacak) ya da dediğin gibi ilgiyi keserim ama bundan biraz korkuyorum ayrılmak istemiyorum çünkü aynı zamanda üzülmek de istemiyorum anlıycağınız kafam çok karışık
korkunun ecele faydası yokturben zaten tavır yapın demedim aksine hiç tavır yapmayın gayet doğal olun takmayın yani,önemsendiğini düşünmesin, mesaj mı attı 2 gün işim var diye tamam deyin, böyle böyle zaten bir süre sonra onda değişim olmazsa soğumaya başlarsınız ve daha net görürsünüz aranızdaki durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?