Söylemeden edemeyeceğim.Sevgilimle ilişkimizin ilk haftasıydı.''Beni biraz kendi halime bırak,halletmem gereken işlerim var onları bitirmeden sana kendimi adayamıyorum'' gibisinden bir şeyler söyledi ne olduğunu anlayamadan kaldım öyle.2 gün sonra çıktı geldi yanıma.Eski sevgilisi onu arıyormuş durmadan benim canım sevgilim de onunla buluşmuş ''ARAMA ARTIK BEN BAŞKASINI SEVİYORUM'' demiş.Çok kızmıştım benden habersiz böyle bir şey yaptığı için ama benimle paylaşması hoşuma gitmiş dürüstlüğüne inanıp affetmiştim.Gel gör ki işler hiç de böyle değilmiş.Kızla barışmak için buluşmuş.Bana anlattığı gibi hiçbir şey olmamış.Beni kandırmış,aldatmış.Benimleyken hep onunla barışmak için uğraşmış.2 hafta önce Allah gösterdi bana gerçek yüzünü.Ben de aynen senin gibi ne yaparsa alttan alıyor affediyordum.O olmazsa yaşayamam sanıyor ve ayrılmaktan deli gibi korkuyordum.Kendimden fazlasıyla taviz veriyordum.Aşk gözümü kör etmişti resmen.Sevgilin de aynı şeyi ya da benzer şeyleri yapıyor demiyorum sakın yanlış anlama ama bu tarz bahaneler kaçışlar hiç hayra alamet olmuyor bunu bil ve mantığınla hareket et hakkında hayırlısı olsun.