dört yıl lisede beraber okuduk şimdi ünideyiz üç yıldır ilk yıllar oldu saten lise sondan beri çıkıyoruz aynı üniyi kazandıkk yıkılıcam artık evlilikk zamanı yaklaşıyor ve sevgim yok içim öyle incilmişkii çok sıkıcı bir insan piskolojisi bozuk acıdım hep ona şimdi iyi davranıyor eskiye göre ama içimm koptuu napıcam benn evlensemm çeşit evlenmesem çeşit ufff
ayrılmamaın en büyük sebebi birlikte olmamız ben kimsenin yüzüne bakamıyorum eskiden acıyordum şimdii acıncak haldeyim aynaya bile bakamıyorum
20 yaşındayım üç senelik bir ilişkim var ikimizde aynı ünide okuyoruz çok çaresizim nasıl diycem bilemiyorm birlikte olduk herşey iiydi çok kötüyüm kendimi çok günahkar hissediyorum çok dövdü yere bi çatal düşmesinden bile sinirleniyor çok kötü şeyler yaşadım Rabbime karşı suçluydum evlenmeliyim diye sustum şimdi iyi davranıyor eskiye göre ama içimde çok şey gitii sevgim gitii gururum sevincim çok içim acıdı üç yılda 10 kilo verdim vakit daralıyor okul bitiyor evlilik vakti yaklaşıyor nolurr bişeyler deyin napmalıyım çok farklıyız onun benden başka kimsesi yok ama çok mutsuzum hep aynı şeyler hiç romantik deil beni hiçe sayıyor hep evdeyiz ilgilenmiyor bunu hakettim biliyorum ama ömür yanlız geçmez benimle ama çok uzak gözlerime bile bakmıyor hayatımın en güzel günleri esir gibiyim herşey yasak üni okuyorum ama hapis gibi çok çaresizim napıcam ben ayrılırsam nasıl başkasıyla evlencem evlenmek kolay Rabbime nasıl bakıcam çok kötüyüm çıkmazdayım kafayı yiyorum kararsızımm çıkıım yok hayatım bitii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?