Beni hiçe sayıyor

beyazh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
90
1
36
Isparta
20 yaşındayım üç senelik bir ilişkim var ikimizde aynı ünide okuyoruz çok çaresizim nasıl diycem bilemiyorm birlikte olduk herşey iiydi çok kötüyüm kendimi çok günahkar hissediyorum çok dövdü yere bi çatal düşmesinden bile sinirleniyor çok kötü şeyler yaşadım Rabbime karşı suçluydum evlenmeliyim diye sustum şimdi iyi davranıyor eskiye göre ama içimde çok şey gitii sevgim gitii gururum sevincim çok içim acıdı üç yılda 10 kilo verdim vakit daralıyor okul bitiyor evlilik vakti yaklaşıyor nolurr bişeyler deyin napmalıyım çok farklıyız onun benden başka kimsesi yok ama çok mutsuzum hep aynı şeyler hiç romantik deil beni hiçe sayıyor hep evdeyiz ilgilenmiyor bunu hakettim biliyorum ama ömür yanlız geçmez benimle ama çok uzak gözlerime bile bakmıyor hayatımın en güzel günleri esir gibiyim herşey yasak üni okuyorum ama hapis gibi çok çaresizim napıcam ben ayrılırsam nasıl başkasıyla evlencem evlenmek kolay Rabbime nasıl bakıcam çok kötüyüm çıkmazdayım kafayı yiyorum kararsızımm çıkıım yok hayatım bitii

tamam bi hata yapmışsın bence ama bunun diyetini ömür boyu ödememelisin.istemediğin bi adamla evlenmek acı çekmek bilemiyorum......senin de karşına seni anlıycak biri çıkacaktır günün birinde.
aynı evde mi yaşıyosunuz,yanlışmı anladım dövdüğünümü söyledin

aynı evde yaşıyoruz değişen benim saflığım salaklığım yüzünden oldu ona güvendim acıdım kıyamadım kimsesi yok biliyormusunuz ama bana o olaydan sonra kötü davrandı okadar kıskançki herşeyime karışıyor abartılı giyinen bi insan değilim her kadın gibi gözüme bi rimel sürüyorum tabiki ona bile karıştı durudk yerde herşeye sinirlenir oldu aklıma bile gelmiyor çok dayağını yedim şimdide daha ii bana karşı ama benim içimde sevgi kalmadı napmalıyım ben şu an onu sevmiyorum biliyorum ama onu bırakırsam nolucak bilmiyorum hayatta kiimsesi yok abaşkasıyla evlenirsem yaşadıklarımla yüzüne bakamam başkasının anlıycağınız acıdım acıncak hale geldim napıcam benn fikrinize ihtiyacım var

bir gunah islemissin,pismansin, bol bol tovbe et ama istemedigin hele de seni dovdu diyorsun, siddet uygulayan biriyle sakin evlenme. hayatin boyunca mutsuz olursun.

3 senelik ili$kide yeni mi birlikte oldunuz yoksa ilk ba$larda mi olmu$tu? Her$ey ondan sonra mi degi$ti yani?
Onun oldun, onun kadinisin havasinda mi beyfendi?

ağlasam yetmiyor ölsem can benim değil ama bedenim var ruhum yok hem ona acıyorum hem acı çektim sevgim bitti sevgimin bitmesine hakkımda yok karanlık bi yol nefes alamıyorum evlenmessem başkasıyla evlenemem çocuklarım olmaz ben bebekleri çok seviyorum diyceksiniz başta aklın nerdeydii haklısınız çok irenç bi insanım evlenmeden birlikte oldum nasıl böle bişey yaptım bende bilmiyorum

dört yıllık arkadaşlığımız vardı ve üç yıldır çıkıoyruz başlarda oldu herşey şimdi onun kadınıyım gibii atıyor sürüyorr onun oldumyaa dövsede sövsede onunum

Kaç ya$indasin? O kaç ya$inda ve ne i$le me$gul: okuyor? çali$iyor?
Sürekli beraber mi geçiyor zamaniniz ayri bir $ehir de mi ya$iyorsun, birlikte mi ya$iyorsunuz?

bi karar verip bişey yaşamışsınız bu sana hükmedebileceği anlamına gelmiyor.Nasıl dayak yedin insan kocası el kaldırsa gücüne gider ki o senin daha hiç bişeyin.Keşkeler insanı dinden çıkarırmış ama bi nokta koyman lazım yanlızsa yanlız napacaksın ömür boyu boyun mu eğeceksin

ben 20 yaşındayım o 21 liseyi dört yıl beraber okuduk dört yıl sonra aynı üniyi kazandık dört arkadaş beraber eve çıktık ama üni hayatım bitii üç yıldır okuyoruz işte burda artıkk ölüyorum ne öne gidebiliyorum ne geriye vakit daralıyozz aileler bile biliyor tabi birlikte oldumuzu deill biyerlerdee çökücem onunlayım ama yok gibii çok boş bir insann hiç romantik değill çok sert

o kişi ile evlensen de başkası ile de evlensen değişen birşey yok..

senin rahatsız olduğun evlilik öncesi ilişki ise şimdi o kişi ile de evlensen değişen birşeyin olmayacak.
ayrıca olan olmuş. mühim olan güzel hayat yaşamak güzel anılar biriktirmek...
herşeyi tüketmişsiniz artık. olmuyorsa mecburum deyip zorlamanın alemi yok.
yoluna bakmalısın...
işini bulup gerçekten seni seven birini bulduğunda herşeyi unutacaksın zamanla..

şuan mutsuz olduğun için o olayı büyütüyorsun kafanda..
tecavüze uğramadın bişy olmadı.
o kişi ile beraber yaşama , ve birlikte olma kararı tamamen sana aitti...
kararlarından şimdiden pişmanlık duyarsın hayatını zorlaştırırsın...
o zaman öyle gerekmişti öyle oldu deyip kapat...

dört yıl lisede beraber okuduk şimdi ünideyiz üç yıldır ilk yıllar oldu saten lise sondan beri çıkıyoruz aynı üniyi kazandıkk yıkılıcam artık evlilikk zamanı yaklaşıyor ve sevgim yok içim öyle incilmişkii çok sıkıcı bir insan piskolojisi bozuk acıdım hep ona şimdi iyi davranıyor eskiye göre ama içimm koptuu napıcam benn evlensemm çeşit evlenmesem çeşit

Bence arkada$ ili$kiden çok $imdi 4 yildir beraber ya$adigi insanin aslinda farkli biri oldugunu, onun evlencegi biri olmadigini, acidigi için ona kucak açtiginin farkina varmi$.
Ve ondan dolayi yaptiklarindan pi$man.

Ben bunu anladim yani evlilik öncesi ili$ki mili$ki bahane.

Yanli$mi anladim?

dört yıl lisede beraber okuduk şimdi ünideyiz üç yıldır ilk yıllar oldu saten lise sondan beri çıkıyoruz aynı üniyi kazandıkk yıkılıcam artık evlilikk zamanı yaklaşıyor ve sevgim yok içim öyle incilmişkii çok sıkıcı bir insan piskolojisi bozuk acıdım hep ona şimdi iyi davranıyor eskiye göre ama içimm koptuu napıcam benn evlensemm çeşit evlenmesem çeşit ufff

ayrılmamaın en büyük sebebi birlikte olmamız ben kimsenin yüzüne bakamıyorum eskiden acıyordum şimdii acıncak haldeyim aynaya bile bakamıyorum

benimde 4 yıl lise de 4 yıl da üni de beraber lduğum bir erkek arkadasım vardı. aynı evde yaşamadım. cinsellikde yaşamadık... gel zaman git zaman aşk bitti.. ve ben eşimle tanışıp aşık olduğum da ilk onunla paylaşytım..
şimdi o kendi hayatında arkadasça bitti..
eşimin ağzından bir gün bile duymadım 8 yıla ait bir söz. çok da mutluyuz..

gözünde büyütme bu kadar..

Aramizdaki evlilerden daha çok evlisin!

Madem ailende biliyor ili$kinizi eskisi gibi olmadigini ona kar$i bir$ey hisetmedigini de diyebilirsin. Ama bunu önce erkek arkada$ina söyle bo$anin (pardon ayrilin) daha sonra da ailene söylersin. Rabbine de gelince vallahi isteyerek yapilan bir$ey oldugu için günah veya degil bilemicem senin için rahat degilse af istersin... Dua edersin. 21 felansin zaten ciddi bir ili$kiye ba$lamak için sen 4,5 sene bekle anca unutursun bu durumunu 26 larda felan evlenirsin (olgun bir ya$ bence) 20- larda evlilik dü$ünenleri ve ilk gördükleri erkekle beraber olup ciddi olduklarini sanan bayanlara ders olur bu durumun.
Bak ki$iligin yeni oturuyor, farkli olduklarinizi yeni farkediyorsun. Her$eyi ya$ami$sin heycan bitmi$...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…